moonlight no já zrovna dneska přemejšlela nad tim, že na jeden koupenej dárek připadá tak 5 věcí pro mě...![]()
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa No přesně a to se ještě držím. To je ten problém, když je teď člověk pořád v nějakým obchodě, že. Pro ostatní někdy s výběrem váhám, u sebe problém nemám bohužel. ![]()
Vím prd, ale hlavně, že vím, že řekl 16x jakoby a 6x prostě.
a nejmíň 20x nicméně! ![]()
zkus se místo toho slova nadechnout - a nebo polknout... pauza je lepší než tyhle slovní vmetky; zrovna to "jakoby" je dost blbý, ono to snižuje vážnost řečeného: bylo to opravdu, nebo jen jakoby?
dlouhá léta jsem lektorovala tréninky prezentačních dovedností, včetně té videoanalýzy - už jsem ale změnila obor; poohlédni se po nějakém takovém školení... co si pamatuju, tak každý účastník udělal za 2-3dny obrovský posun... a stydět se tam určitě nemusíš! záleží teda taky na lektorovi, jakým způsobem sděluje podněty a připomínky - je to dost citlivé téma, ale může u toho být fajn zábava! my jsme si to vždycky všichni vč. účastníků ohromně užili! ![]()
Hotel u Loch Lomond, kde jsme loni v létě bydleli, přesně před rokem lehl popelem. Já se to dozvěděla teprve dnes.
Kdo tu zminoval ty moly a bolest v krku? Mam rozplacleho mola na cerstve vymalovane stene a antibiotika na anginu![]()
Idem zakopat formicky na rohlicky
Janulik03 Bacha, ať při tom nevykopeš nějaké starší.![]()
A jestli tě to utěší, plakala mi známá, rohlíčky (takové pěkně zahnuté je dělá) se jí poněkud roztekly, takže letos mají vanilkové prdelky.
Janulik03 Promiň, ale ...
Sweet Potato No to je presne to, o cem jsem psala v jinem vlakne. Delas to porad stejne a najednou se nekde stala chyba. Fakt by me zajimalo, jestli je to moukou nebo necim jinym.
dlouhá léta jsem lektorovala tréninky prezentačních dovedností, včetně té videoanalýzy - už jsem ale změnila obor; poohlédni se po nějakém takovém školení... co si pamatuju, tak každý účastník udělal za 2-3dny obrovský posun...
Heeeej, hej....keď si človek myslí, akože to pôsobí neskutočne trpezlivo a potom sa vidí, že pri tom vyzerá brutál arogantne....
...ale fakt je to užitočné!
Sweet Potato som to vzdala a zvysok urobila rucne.

Emerald Tak ona ví naprosto přesně, čím to bylo, ale psst, poprvé je místo z Hery dělala z másla.![]()
Kdo tu zminoval ty moly a bolest v krku? Mam rozplacleho mola na cerstve vymalovane stene a antibiotika na anginu
lepší než mola na antibiotikách ![]()
Janulik03 ručně dělaný jsou beztak lepší! ![]()
Sweet Potato Aha, takže pekařský šotek kdysi řádil jen u nás.
Jinak si stěžuju, že jsem místo dárků koupila sobě šaty. Ale to je tady určitě normální, že jo
.
to je naprosto v pořádku :-)
já si jdu koupit šaty dnes, protože jsem zjistila, že nemám co na sebe ![]()
to je naprosto v pořádku :-)
já si jdu koupit šaty dnes, protože jsem zjistila, že nemám co na sebe
Jasně, to se přece klidně může stát i o Vánocích
Tak ať jste úspěšná! Kdyžtak se pak pochlubte. Moje moc ke chlubení nejsou, stály 599 v Zaře ![]()
Janulik03 tyhle uválený jsou stejně nejlepší ![]()
Potrefenáhusa dakujeem, ked ja som chcela peknejšie
Ale nevzdám to !
Janulik03 já bych je teda ještě teplý malinko víc oválela v tom vanilkovým cukru ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.