Samantha PF se strašně liší krám od krámu. Na Národní mi uvařili čaj a naservírovali cukroví.
Zato v Paladiu mluvěj akorát rusky.
Samantha PF se strašně liší krám od krámu. Na Národní mi uvařili čaj a naservírovali cukroví.
Zato v Paladiu mluvěj akorát rusky.
Oni i na Chodově i v Arkádách (kam se tak maximálně vyhrabu) jsou milí. Včera tam byla jedna taková sympatická paní, bylo vidět, že mají spěch a přitom mluvila tak klidně a mile, že jsme se tam všechny v té frontě zklidnily...
Zdravím všechny prodavačky, které to tak umějí. Já bych to nedělala ani za zlatý prasátko.
Sem se konecne dokopala dat si zas jogu(posledni dobou sem to flakala)pri joze,mi pri zdimani pracky (kterou mam v kuchyni)spadla doza s cukrovim....
takze je to na padrt a ja se tim rozbitym po joze jeste nacpala....
a muzu jit zadelat na novy....![]()
Zarinya a jaké z toho plyne poučení?
...
mít více dóz s cukrovím! aby aspoň jedna přečkala do vánoc ![]()
tak na to pečení už kašli, co? má to ještě smysl?
Jiná Realita vyndala sem maslo z lednice a sla si lehnout![]()
Rozvařila jsem brambory na salát
, takže zítra hurá pro nové ... Brambory vařím tak 2x do roka (a to spíše na kaši), evidentně jsem podcenila postupy
.
whiskas Ja budu varit az zitra, snad se povedou hned napoprve, hodlam to nechat na vecer...
whiskas kdepaaak,to není tím...já brambory vařím často a jen do vánočního bramborového salátu se mi pravidelně rozvaří..to je důležitostí okamžiku![]()
Maureen Taková vánoční tradice, jo?
Měla jsem kolegyni, která několikrát omylem vylila polívku, protože si ji spletla s pomyjema.
Bledule
by ma zaujimalo co to bolo za polievku, ze vyzerala ako pomyje ![]()
Mrakoplas tipuju rybi, vyvar z kapra;-).
Maureen
to je skoro přijatelnější vysvětlení
.
Mrakoplas no ta rybí tak fakt ale vypadá :-))
Rozvařila jsem brambory na salát
, takže zítra hurá pro nové ... Brambory vařím tak 2x do roka (a to spíše na kaši), evidentně jsem podcenila postupy
.
Vono čert aby se v těch bramborách vyznal. Milostpán přitáh metrák brambor z trhu, prej zaručeně do salátu - tak moučný a rozpadající se erteple jsem už dlouho neviděla
Taky se chystám pro jiný ![]()
Karja Potrefenáhusa aha, u nas sa nerobi, tak som musela vygooglit a fakt tak niektore vyzeraju.
Aspon si prasiatko posmaklo.
Bledule tohle se mi loni stalo taky
naštěstí ne všechnu a nějak jsem to zachránila, ani poznat to nebylo, dala jsem pak hlavy ještě znova povařit. letos si budu dávat extra majzla!
barbucha To je fakt. Koupila jsme brambory varné, typ A - tedy na salát a zase tak dlouho jsem je nevařila, pravidelně jsem kontrolovala nožem, byly pořád tvrdé a najednou příliš měkké
.
No, vyrážím pro nové, ale co přitáhnu domů netuším.
Mrakoplas No mne osobne i jako pomyje smrdi, ale spousta lidi si dela vyvar z rybich hlav i behem roku a ma to jako pochoutku. U nas doma to vubec nejime.
Karja já to miluju, mám to jako svátost na vánoce. vývar z hlav, a pak kořenová zelenina a hrách a domácí nudle a jikry (a mlíčí, které mi teda v tom moc nechutná, ale bez něho by to nemělo tu správnou chuť). a ještě to toho velejemně přebrat rybí maso. kapra nejím, ale ta polévka je moje oblíbená.
Jiná Realita Ano, mne to vychvaluje spousta lidi a rika mi, ze kdyz se vari ta ryba s korenim, tak to nesmrdi. Ja to stejne nejak chutove, cichove ani vizuelne nedokazu ocenit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.