Mne i ta priprava celkem bavila, ale piplacka je to teda desna!!!
Stěžovací vlákno
jeeeeee,tak to tedy potlapkávám...než se to uklidí...hlavně,ze pejsek je v tom nevinně!
my máme letos menší stromek,asi 1,5m a dcera,že prej:koupili jste bonsaj???
...no toto!!!!!
To je ovsem drzost!!! ![]()
Ja mam male stromecky rada, s tatinkem jsme leta mivali ty trpaslici v kvetinaci, a vzdycky jsme si planovali, ze je na jare vysadime nekde v lese - a zadny z nich se jara nikdy nedozil ![]()
Byly tak malinke, se se na vrsek nedala dat ani spicka, ani hvezda, takze jsme tam privazovali malou muchomurku ![]()
MP Marge Tak to jsme meli stejnej problem, my mame vyvazano vlascem k topeni:-D.
Jo a my jeden rok meli ozdobenej cypris a to myma visacima nausnicema. Letos mame poprve s pritelem poradnej velkej stromek (a vyvesazanej tim vlascem no).
MP Marge Teda, převržený stromek, pes má alibi, kraby jsi prověřila?![]()
Sweet Potato Hele, mas pravdu - uz nekolik dni jsou VSICHNI zahrabani - to urcite schovavaji dukazy trestneho cinu!!!
To je blbý nápad zabalit všechny dárky a až pak na ně dávat jmenovky ![]()
Potrebujem nutne väčší stromček, nevošli sa mi naň všetky ozdoby. A teda, budúci rok asi kúpim umelý, tento rok som si vydupala živý v kvetináči, lebo veď buďme ekologickí, na jar ho zasadíme...a ja na ten živý odmietam pripnúť sklenené vtáčiky, lebo by to otláčalo vetvičky, sviečky tiež nie, elbo by ho to nadmieru ohrievalo a aby sa náhodou nezačal prebúdzať, vypla som kúrenie v celom byte, synovi som teda už preventívne na zajtra vybrala pančuchy a sveter
.
DrowRanger v květináči jsem jednou měla a už bych ho znova nekoupila, i když jsme ho postupně otuzovali, stejně se jara nedožil. Koupit zivej z plantáže mi přijde vic eko než plastovej
Potrefenáhusa tiez sa toho bojim, vyse tyzdna bol na chodbe, zatial je v pohode a chystam sa ho o dva-tri dni odzdobut a zas strcit na chodbu. Muz so zivym odrezanym nesuhlasi, ale tak do buduoch vianoc este daleko, skusim mu naposielat clanky. Ja som tiez viac za odrezany z plantaze, na to sa pestuju a za jeden odrezany majitel zasadi jeden novy, inak by skrachoval, to sa mi zda fajn.
DrowRanger ja jaem cetla clanek (myslim na forbes), ze ten stromek z plantaze, kdyz se pak spravne zkompostuje, je nejekologictejsi
Ja mam male stromecky rada, s tatinkem jsme leta mivali ty trpaslici v kvetinaci, a vzdycky jsme si planovali, ze je na jare vysadime nekde v lese - a zadny z nich se jara nikdy nedozil
Byly tak malinke, se se na vrsek nedala dat ani spicka, ani hvezda, takze jsme tam privazovali malou muchomurku
já jsem si vždycky přála stromeček v květináči,ovšem rodina mě každoročně přehlasovala-takže závidím![]()
...na konci tvého textu jsem místo muchomůrku (a to by se mi líbilo!!) četla ...mucholapku...tak jsem zapřemýšlela nad krajovým či rodinným zvykem...![]()
brrr
Já obvykle balím dárky až na Štědrý den, takže si pamatuju, komu který dárek patří a nenápadně to koordinuju i bez jmenovek. Letos jsem dárky zabalila s předstihem a u poloviny nevím, pro koho je
.
999 Já naštěstí většinu identifikuju podle tvaru, ale u knížek si nejsem moc jistá. Doufám, že mládě nedostane paměti Cecílie Šternberkové a babička komiks ![]()
Stezuju si na svoje pribuzny...koupila jsem hromadu jezernich skritku, az k nam prijdou pribuzny s detma, ze si muzou vzit domu. Vazne jsem necekala, ze zatimco deti jsou nadseny, tak jejich matka prohlasila, co je to za zeleny HNUSY a pokud si je vezmou domu, tak nedostanou vecer zadny darky![]()
711990
soucítím! Ale ber to z tý lepší stránky, budeš mít doma nejen rychlošípáky, ale i Bullerbyn a možná zbyde na bratrstvo kočičí pracky? ![]()
Ounz to je fakt
uz zacinam pojmenovavat domecky![]()
711990 No ale! Doufám, že mi náš nečte přes rameno, ještě by měl traumátko!
711990 bude jim u tebe nejlíp!
Sweet Potato zejo! No hned sem je trosku pomazlila, at si to tak neberou:)
711990 Hele, ja kdyz to videla poprvy u kolegyne, tak jsem se ji strasne vysmala a smala jsem se ji asi mesic. No nadsena ze me taky nebyla. Ale doma bych to snesla, to zase jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.