Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 19:08

711990 Hele, ja kdyz to videla poprvy u kolegyne, tak jsem se ji strasne vysmala a smala jsem se ji asi mesic. No nadsena ze me taky nebyla. Ale doma bych to snesla, to zase jo.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 19:56

711990 Chvíli jsem nad tím přemýšlela, takhle škaredě bych nereagovala, ani bych dětem nezatrhla si to vzít, ale nadšená bych nebyla. Dárky dětem, o které se nakonec bude starat rodič, upřímně nemám moc ráda.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 19:58

Pinot Noir no ty kouli jednou za 14 dni vyměníš vodu, to mi furt nepřijde v kategorii dárku, o který se musí starat rodiče 

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 20:01

Potrefenáhusa No ale tak to ten, kdo nečte parfumánii nemusí vědět. A takové řeči typu "nemusíš s tím nic dělat, je to nenáročné" jsou pro mě nedůvěryhodné, dokud si to neověřím ;) A též chápu, že se toho může někdo štítit.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 20:05

Pinot Noir vdyt je to kus mechu, kytka, nic ke štítěni (mutzi není referenční vzorek) :-)

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 20:13

711990 Ounz taky naděluju Skritky i se Sputnikem, tak doufam, ze reakce bude pozitivní - ale u svých blízkých ji čekám 

Pinot Noir to vážně to není to samé jako darovat křečka

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 20:21

Pinot Noir jako jedna vec je, ze tenhle muj bratranec mi k 7. narozeninam dal krecka i s akvarkem :D

ale jinak jsem je nekoupila jako darky, spis my bylo jasne, ze kdyz je uvidi, budou je chtit a tak jsem holkam rekla, at se optaji, jestli si je muzou vzit domu. A mrzela me reakce, ze jestli si je vezmou, tak nedostanou darky. To je ujety. 

Zadny zvire bych nikdy darem nemela, ale o mechovou kouli fakt neni potreba pecovat:) 

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 20:33

Tulipe 711990 Opakuji, že vím, že to není totéž jako křeček, a že ta reakce matky je přehnaná. Ale stojím si za tím, že nenáročnost pěstování nemusí být každému hned známá a že tenhle dárek nemusí u každého vzbuzovat jen nadšení.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 21:14

711990 tjo, jasny ze rodice nejsou ze vseho nadseni( syn dnes dostal velky repraky)  ale zkazit detem radost z darku? 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 21:17

No, a já sem si ho přála a nakonec sem ho nedostala  takže já si po vánocích půjdu do zahrady na niti zakoupit svůj ks..i se sputnikem 

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 21:25

viktorka_od splavu asi tak. Stacilo vzit, a az deti zapomenou, vyhodit:) ale v pohco

Ounz a nechces zachranit jednoho z mejch chudaku?:) venovala bych ti ho, jen teda sputnik pro ne nemam, bydli v karafe z ikea:)

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 21:45

711990 no tak jestli myslíš, že jich máš zbytečně moc , to já bych si ho odkoupila :), ale třeba se ti přes svátky ještě rozutečou? 

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 22:19

Ounz myslim, ze si rozhodne zaslouzi lepsi domov a rada venuju:))) 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 22:33

711990 

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 22:54

Ja si stazujem, ani neviem ci som si tu uz na nieco stazovala , tak si stazujem, ze som prvykrat za XY rokov nedostala pod stromcek knihu . Asi sa prestanem stazovat, ze zle vidim .

My mame tento rok prvy raz umely stromcek a budeme ho mat na veky vekuce, som sa rozhodla...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 00:31

stěžuju si na to, že schopnost natočit pěknou štědrovečerní pohádku každoročně klesá. letos nebyla výjimka. snažila jsem, fakt že jo, aby se nemohlo říct, že kritizuju něco, co jsem neviděla. ale po 15 minutách jsem měla pocit naprosté absence děje, nudy, už ta úvodní hudba byla děsná, pak jsem přepínala vždycky na reklamu z nádherné princezny se zlatou hvězdou, a bylo to podle mě čím dál horší  v popisku bylo, že představitel žita je prý výborný. no já nevím, mně přišel hrozný.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 00:42

Jiná Realita Mne se líbil tuhle(loni?) korunní princ, nemá to žádný extra hodnocení na csfd, ale já se u toho fakt vyborne bavila...jinak jsou ty nový pohádky tragicky, Popelce je 45 a furt se na to dá koukat, i na ty starý pohádky 

jinak se přiznám, ze jsem včera videla prvne v životě anděla pane a dobry (ale jsem velmi nekriticka, protože Švehlík ) - i když tuhle dávali nějakou pohádku, kterou teda taky nezachránil

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 00:59

Potrefenáhusa korunní princ není z těch nových úplně nejhorší, dá se to.

nejhorší je ta pohádka, ve které je kulomet a princezna, která je asi chlap, a taky myslím piráti a nevím ještě co, protože z té jsem viděla asi deset minut.

ale ta letošní bude asi hned na druhém místě 

ten závěr, jak pošle lucifer čertici za trest na zem v lidské podobě, aby dělala do nejvíc hříchů a byla brzo zase zpět, wth 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 01:00

Potrefenáhusa 

anděl páně se mi líbí, i když zas asi ne tak strašně moc, jak je adorovaná. jak mám ráda bartošku, tak mi tam moc nesedí. a nejsem sama, už jsem slyšela, že lepší pán bůh by byl třeba svěrák :D

edit: ale je to pěkná pohádka, to rozhodně. nejlepší z nových, taky rozhodně.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 01:05

já jsem se fakt s chutí podívala posté na princeznu se zlatou hvězdou, podle mě je to prototyp nádherné pohádky.

jemná, něžná, princezna i princ mají příjemné hlasy, princ pěkně zpívá, je tam krásná hudba, celou dobu plyne kompaktní děj, je tam ponaučení, je tam krásný balet, krásné interiéry, exteriéry (dnes jsem si extra všimla krásně udělané vnitřní zahrady, včetně toho, že tam za ranního kuropění byla udělaná mlha). krásný "ples" nebo raut, nebo co to je, zalidněný. je tam vtip.

prostě tam není chyba (akorát princovy bílé elasťáky a krátké sako ) celá ta pohádka uklidňuje a nechá v člověkovi dobrý pocit.

nevřeští se tam, nedupe, nepředvádí se šermířská skupina s buranským šermem, nezpívají se hrozné muzikálové odrhovačky.