Karja tak to já myslím, že smrdí, ale prostě smrdí rybou, mně to nevadí. když vařím maso, taky "smrdí" masem.
Stěžovací vlákno
Skocila po mne blecha! Kocka ma obojek, takze jasnej prenasec, po kterym se ty blechy svezou a hledaj ty nenaobojkovane. Super proste!
Jiná Realita To jo, to uz je lepsi nakaza tady tehotenstvim nez blechama!
Karja si vem taky obojek![]()
Zarinya To abych si ho dala na kazdou koncetinu, obojky jsou podle kil:-D:-D.
Karja mne teda tybi polivka chutna jen od maminky. zrovna si pro mi jdu
a rybou nesmrdi, nesmi smrdet vubec, nechapu jak to dokaze:-)
Karja
ne,potlapkavam,ja jednou byla postipana od blech psich,no hruza....![]()
Zarinya No me nepostipaly nikdy, obavam se, ze budu taky jen prevoznikem, doufam, ze jejich cilova stanice neni mimino. Horsi ez samotna exietence blechy bude nasledujici obdobi tak 14 dni, kdy budu obracet kazde smitko, abych ho identifikovala.
Ale ono to nebude tak horke, myslim, ze na vine nebude micina, ale velky vanocni uklid, vytahla jsem technicky vysavac a vysala, co se dalo, blecha byla nejaka polomrtva, asi bude z toho vysavace. Takze nebudu doma ani spoustet vlnu hysterie, prestriknu micinu a okoloi a zlikviduju pytlik toho vysavace.
Karja Mně pokousaly blechy (teda spíš blecha, asi tam bydlela jenom jedna) v jednom hotelu a bylo to docela nepříjemný, pořád jsem si vyhrnovala sukni a škrabala se
Tak držím palce.
Mohučanka Jo, me jednou stenice ve vlaku (CD, kdyby to nekoho zajimalo). A nejhorsi je asi presne to nasledny ,,psychicky svedeni,,
Zarinya To abych si ho dala na kazdou koncetinu, obojky jsou podle kil:-D:-D.
Obojek pro bernardýna? ![]()
Bledule Nebo pro vlkodava, naši měli přes 70 kg, jeden skoro 90. Ten by mohla Karja nosit místo pásku ![]()
Bledule Pinot Noir Hele inas bernskej salasnickej vazil vic nez ja, takze bernardyn a vlkodav me trochu urazej!:-D:-D. Maly dam asi obojek na jezevcika:-D
Mrakoplas No mne osobne i jako pomyje smrdi, ale spousta lidi si dela vyvar z rybich hlav i behem roku a ma to jako pochoutku. U nas doma to vubec nejime.
Ano, napriklad ja s tatinkem ![]()
Mne se uplne sbihaji sliny, ja bych si tak dala kapra!!!
A stezuju si, ze jsem rano prisla do obyvaku a stromecek na zemi, ozdoby po celem pokoji, hlina rozsypana... Pes je v tom nevinne, ten ma dokonale alibi: Spal s nami v loznici, dvere byly celou noc zavrene, sam je neumi otevrit... Ona ta havajska borovicka, jak je takova subtilni, tak se holt prevazuje tema ozdobama, a to jich mame malo a jsou male ![]()
MP Marge Kapr mi nevadi, ale ty hlavy nezvladam. No donest mi to nekdo naservirovane na taliri, tak si dam, ale po te priprave asi ne;-)
A stezuju si, ze jsem rano prisla do obyvaku a stromecek na zemi, ozdoby po celem pokoji, hlina rozsypana... Pes je v tom nevinne, ten ma dokonale alibi: Spal s nami v loznici, dvere byly celou noc zavrene, sam je neumi otevrit... Ona ta havajska borovicka, jak je takova subtilni, tak se holt prevazuje tema ozdobama, a to jich mame malo a jsou male
jeeeeee,tak to tedy potlapkávám...než se to uklidí...hlavně,ze pejsek je v tom nevinně!![]()
my máme letos menší stromek,asi 1,5m a dcera,že prej:koupili jste bonsaj???
...no toto!!!!!
Malý stromečky jsou nejkrásnější! Máme letos metr vysokou jedličku a je nádherná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.