Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online MP Marge
6873 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 03:01

Jiná Realita Hele, ja s tebou souhlasim na 100%. Podle me klasicke ceske pohadky zadne nove nenahradi. Ja jsem tedy zamrzla v roce 2004, protoze jak jsem prijela do USA, tak uz jsem se o nove pohadky nezajimala - do te doby jsem byla vzdy zklamana. Ale co tady tak slysim, tak jsem o moc neprisla! (Ackoliv "Andel Pane" mam na seznamu, protoze to je asi tak jedina, na kterou slysim dobre ohlasy).

Ale "Princezna se zlatou hvezdou na cele" je moje srdcovka  Divala jsem se na ni spolu s (milovanym) dedeckem, kdyz jsem byla mala. Dedecek mel take hodne rad "Obusku, z pytle ven"  Tatinek je zase fanda "Tri orisku pro popelku", neb byl jako mladik platonicky zamilovan do pani Safrankove  A jeste potom "Pysne princezny", protoze tu poprve videl, kdyz byl kluk. 

Ja osobne mam rada asi vsechny tyhle pohadky, ale kdybych si musela vybrat, tak nejoblibenejsi je "Byl jednou jeden" s Werichem a Burianem, a "S certy nejsou zerty". V puberte jsem rovnez zboznovala "Silene smutnou princeznu", ale to uz me trochu pustilo.

Ale, a to asi patri fakt do priznani, miluju "Mrazika" 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 08:10

MP Marge jeej aj moje najoblubenejsie su (samo s Popelkou)  S certy nejsou zerty a Byl jednou jeden kral,  to su nadherne rozpravky a pritom aj vtipne. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 08:43
Reakce na Jiná Realita:

nejhorší je ta pohádka, ve které je kulomet a princezna, která je asi chlap, a taky myslím piráti a nevím ještě co, protože z té jsem viděla asi deset minut.

Ta byla náhodou super. Úlet, ale zajímavý. 

ale ta letošní bude asi hned na druhém místě 

ten závěr, jak pošle lucifer čertici za trest na zem v lidské podobě, aby dělala do nejvíc hříchů a byla brzo zase zpět, wth 

Tu letošní jsem tak úplně nesledovala, zrovna jsme rozbalovali dárky a měli ji jako kulisu, tak ani nevím, jak to dopadlo, ale že se tam nic moc neděje, jsem zaregistrovat stihla. 

Co se týče Anděla páně, tam se mi Bartoška naopak moc líbí, jen ten děj měl podle mě větší potenciál (v obou případech), takhle jsou tam nejlepší ty vtípky kolem. 

Úplně nejhorší pohádka všech dob jsou obě princezny ze mlejna . To je pohádkový odpad. Proti tomu je cokoliv jiného umělecké dílo. Možná nudné, ale aspoň mi z toho nenaskakuje husí kůže. 

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 09:31

Jiná Realita taky jsme koukali na princeznu se zlatou hvezdou, je kouzelna

andel pane teda za me vubec.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 09:36

Ja vas vsechny, co koukate na pohadky tak lituju...by mi zabilo

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 09:46

Mutziputzi a my litujem tebe, že se ti nelíbí 

20970 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 09:49

Jiná Realita To vubec, ja je bohate substituuju, dnas napriklad vyrazim na turu

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 10:00

Jiná Realita  A mužem jsme se shodli, ze kdyby v té letošní pohádce zrušili všechny ty trapné a zbytečně zpěvy, osekali všechny ty splacaniny, vyhodili funíci Bohdalovou a prince,zaka sedmé třídy, nahradili nejakym mladým muzem,nemusela to byt takova nuda. Meli nechat cisty pohadkovy pribeh a mohlo to byt pohlazeni po dusi. Takhle do toho Zelenka narval vsechno, co mu prislo pod ruku a byl to maglajs. Navic dost nudny.

Ovšem na princeznu s kulometem to pořád nemá. O chlup lepší to bylo.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 25. prosince 2018 10:18

Dadoo naprostý souhlas...není potřeba do pohádky narvat vše,co se dá a pak očekávat,ze čím víc ingrediencí,tím lepší výsledek???

Offline Maureen
příspěvků moje polička 25. prosince 2018 10:24

A že se ještě vracím ke Skřítkům..taky jsem dva zakoupila (protože vás tady čtu a moc se mi to povídání o nich líbí,jak jim dáváte jména a jaký jsou rozkošní...zabydlela každého v jednom domečku (dva dárky) a pak je v úžasu sledovala,jak dělají všechno stejně...neuvěřitelný!!!!...stejně plavali na hladině,stejně se potopili,pozorovali se nalepení vedle sebe na sklo.....moc děkuju,ze jsem je díky vám všem objevila...

P.S. budu muset každému dodatečně zakoupit kamaráda,aby se jim nestýskalo

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 10:24

711990 tak teď mi bratr přinesl skřitka i se sputnikem, že mi ho zapomněl dát  tak tu na něj koukam a přemejšlim jak se bude jmenovat..

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 10:47

Ounz jeeee to je hezky!!!!

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 10:52

Ounz 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 11:04
20970 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 11:09

Teda ja jsem dnes za skeptika koukam, ale ne, skritek skutecne neni alternativa krecka, aktivne nedela nic, natoz aby plaval a pozoroval

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 11:12
Reakce na Ounz:

711990 tak teď mi bratr přinesl skřitka i se sputnikem, že mi ho zapomněl dát  tak tu na něj koukam a přemejšlim jak se bude jmenovat..

​Mne se hrozně líbí anglicky pojmenování pomnenky: forget-me-not

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 11:17

Mutziputzi ten tvuj na tebe NEKOUKÁ? 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 11:17

moora jak trefné 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 11:18

moora a už mam méno - Forgot 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 11:21
Reakce na Mutziputzi:

Ja vas vsechny, co koukate na pohadky tak lituju...by mi zabilo

​Opět s tebou musim souhlasit 

Jsem se přinutila na Anděla Páně... jako Švehlík cajk a Barťák je bůh v každým případě a vždycky  ani z výpravy a kostýmů nelez barrandovskej fundus ani ateliér, udělaný to bylo slušně a nesockovsky... ale celkem jsem nepochopila to všeobecný nadšení. Kvůli dvěma-třem zábavnejm momentům na to čumět pomalu dvě hodiny, to snad nestálo ani za to...

A pak jsem šla hledat pohádku, podle který to mělo bejt natočený (že si jako spravím chuť), a zjistila že mi tu Boženu Němcovou snad někdo ukrad!