Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 08:33

se mi dneska ve snu nejak smichala dve probirana temata dohromady a zdalo se mi, ze je moje maminka tehotna

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 08:49

viktorka_od splavu to se mi nedavno zdalo taky, jenze moji je 48:D

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 08:57

viktorka_od splavu No vidíš, nakonec třeba ještě nějaká ta ségra (aspoň noční) bude  

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 09:14

rasaNori moje spolužačka ze základky se narodila, když její mamince bylo 48, bylo to teda trochu překvapení, ale vyloučený to neni

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 09:25

Potrefenáhusa prave proto jsem ten vek zminovala:D doufam ze maj nasi rozum a podobne kratochvile si odpusti:D

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 09:27

rasaNori Teď teda doufám, že tou kratochvíli myslíš mít děti, ne mít sex .

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 11:30

999 jiste;) 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 11:49
Reakce na rasaNori:

viktorka_od splavu to se mi nedavno zdalo taky, jenze moji je 48:D

​tak to se jeste muzes tesit

(moji je 68 ale v tom snu byla taky tak cca 40-50:-)

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 21:40

Uf, nemohla jsem vyndat čočku z oka, zajela pod víčko, za deset let, co nosím čočky, se mi to nestalo. Už jsem trochu začala panikařit, nechtěla se vůbec hnout, ale před chvílí jsem ji vylovila. A to jsem se těšila na volný večer bez dítěte. Tak zas mám novou zkušenost 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 21:52

moonlight potlapkavam, to sa mi tiež stalo lenže ja som si myslela, že mi vypadla, lebo som ju v tomto oku nemohla nájsť. Až na druhý deň keď ma rezalo oko, som ju tam zgrcenu našla 

A aby som sa posťažovala, tak sa sťažujem na seba, že som zjavne zabudla kde sa vo vete dávaju ciarky.  Nikdy som s pravopisom nemala problém, každá chyba mi klala oči ale posledné roky strašne hlupnem. Asi sa musím naučiť písať jednoduché nedozvite vety.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 21:59

moonlight To se stalo jednou dceři, že nemohla dostat čočku z oka. půl dne se mordovala, pak jsme jely do nemocnice na oční, tam si odseděly pár hodin a pak vypadla z ordinace asi za pět minut. Žádnou čočku tam neměla. Kde ji ztratila, netuší. 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 22:04

Mrakoplas Díky, bylo to nepříjemný. S tím pravopisem, já zase když píšu rychle, tak jsem schopná seknout strašnou hrubku ve stylu s/z mi/my... věci co normálně samozřejmě vím, většinou v e-mailech. To jen tak pro útěchu

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 22:10
Reakce na Dadoo:

moonlight To se stalo jednou dceři, že nemohla dostat čočku z oka. půl dne se mordovala, pak jsme jely do nemocnice na oční, tam si odseděly pár hodin a pak vypadla z ordinace asi za pět minut. Žádnou čočku tam neměla. Kde ji ztratila, netuší. 

​S čočkama je teda sranda Já jsem to moc dobře věděla, že tam je, protože jsem ji cítila, byla nějaká pokrčená. Taky už jsem uvažovala, že někam zajedu.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 23:51

999 Ja budu (nebo bych teda chtela bejt) jak tvul otec, az budu, da li panbuh, v jeho veku. Ten je bozi. Tohle uplne zboznuju, davat se do reci s cizima lidma treba ve fronte na kafe atd. Nejlepsi kratochvile! 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 01. února 2019 08:14

Jo,kontaktní čočky..nosila jsem je 30 let..teď jsem po té operaci a už je nosit nebudu(juch

ale jednou mi při neopatrném mnutí oka jedna vypadla před nádražím na zem...no a hádejte,co jsem musela udělat??Sebrat-oblíznout-nasaditjenze bez ní bych se daleko nedostala-max.tak pod první auto a s sebou jsem pouzdro neměla a optiky měly ještě zavřeno...takový jsem já prase...budete se mnou ještě kamarádit????

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 01. února 2019 08:21

0zero7 Vy dva byste si rozumněli 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 01. února 2019 08:22

0zero7 jo,hodit řec s úplně cizími lidma ve frontě to mě taky moc baví (teda podle nálady)..kolikrát z těch lidi vypadnou zajímavý věci a nebo v práci z pacošů (jsem sestřička)...přemýšlím,jaký mají životy atd.

a můj velmi oblíbený koníček je hra,ze ty nejvíc nasr... lidi zkusím “rozusmívat”... čím je někdo víc nasr..je to pro mne výzva,jestli roztajou a v 90% to funguje...to vlídný slovo dělá divy (jako ale zase si nepředstavuj,ze žvaním furt a jsem rozpustilej happy diblík)

Offline NAmofo
179 příspěvků moje polička 01. února 2019 09:37

Maureen Neboj, v krizi je důležitá duchapřítomnost a to se ti povedlo. Stát se to mému muži, tak tu čočku ani nenajde, takže 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 01. února 2019 09:42
Reakce na Maureen:

Jo,kontaktní čočky..nosila jsem je 30 let..teď jsem po té operaci a už je nosit nebudu(juch

ale jednou mi při neopatrném mnutí oka jedna vypadla před nádražím na zem...no a hádejte,co jsem musela udělat??Sebrat-oblíznout-nasaditjenze bez ní bych se daleko nedostala-max.tak pod první auto a s sebou jsem pouzdro neměla a optiky měly ještě zavřeno...takový jsem já prase...budete se mnou ještě kamarádit????

​Uf, trošku drsný to je, ale když musíš, tak musíš, to je jasný. Já bych naštěstí mohla s jednou fungovat, taky už jsem to párkrát zažila O operaci jsem nedávno taky uvažovala, ale jsem hrozná měkkota, dobrovolně do sebe nechat řezat, to nee. Téměř všichni říkají, že po operaci super, ale stačila mi jedna známá, která tvrdí, že po operaci vidí divně, což mi stačilo... Navíc ráda občas nosím brýle.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 01. února 2019 10:10

moonlight když já bych na operaci taky jen tak nešla..ale na L oku se mi rozvíjel šedý zákal a to by vedlo časem ke slepotě..tak mi nic jiného nezbylo..brýle jako takové by mi taky nevadily-módní doplněk...ale s mýma dioptriema by jakýkoliv obroučky vypadaly hrozně! Ale asi je víc těch,co jsou po operaci spokojení a bez komplikací...

operace samotná opravdu nebolí,ale pro mne to bylo dost nepříjemné-to tahání a dloubání a tlaky a asi nejhorší je ten pocit,ze to třebas teď začne z neznámého důvodu bolet??