Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 999
19819 příspěvků moje polička 02. února 2019 09:48

andulka01 To, že jsi nedostala to místo, mě mrzí kvůli tobě, vím, že se ti líbilo, ale čert ho vem. S tím chlapem jste si nesedli už při pohovoru, bůh ví, jak by to bylo dál... A jestli krize s tvým přítelem je jen vyústění situace a jinak je to fajn chlap, tak mu něco dobrýho uvař, jděte na pivo, udělejte si hezkej den. A jestli cítíš, že to není ono, skonči to rychle, ať máš čistej stůl a můžete s mámou začít pořádat dámský večírky .

Vedle ve vlákně Lilly_Ku píše, jak obrečela asistentský místo a teď se rok s rokem sešel a ona jede nahoru... Uvidíš, že i u tebe to bude mít dobré konce.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 02. února 2019 10:23

andulka01 držím palce bude líp!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 02. února 2019 10:24

pecka 

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 02. února 2019 12:52

andulka01 mrzí ma to a držím palce, aby to bolo už len lepšie!

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 02. února 2019 13:39

andulka01 Potlapkavam! Bude lip, uvidis!

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 02. února 2019 16:01
Reakce na Maureen:

Jo,kontaktní čočky..nosila jsem je 30 let..teď jsem po té operaci a už je nosit nebudu(juch

ale jednou mi při neopatrném mnutí oka jedna vypadla před nádražím na zem...no a hádejte,co jsem musela udělat??Sebrat-oblíznout-nasaditjenze bez ní bych se daleko nedostala-max.tak pod první auto a s sebou jsem pouzdro neměla a optiky měly ještě zavřeno...takový jsem já prase...budete se mnou ještě kamarádit????

​Mě to rozesmálo (v dobrém) - někdy si člověk musí poradit i trochu nestandardně.

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 02. února 2019 16:20

A stěžuju si, že včera byla nějaká zlá konstelace, narazila jsem na jednu totálně neschopnou arogantní úřednici, která udělala opakovaně několik závažných chyb  a když jsem ji na to upozornila, tak se cítila dotčená a naznačovala mi, že ona mi o své vlastní vůli pomáhá, tak já nemám co kritizovat a že ona by mi taky nemusela pomáhat (na to jsem úplně alergická, když se někdo tváří, že vám dává milodar, přitom plní jenom svoje pracovní povinnosti za které je placený z veřejných rozpočtů a ještě je plní blbě).

A večer když jsem šla k autu, tak jsem stoupla do kaluže pod kterou byl led, takže jsem spadla na záda a ještě skoro polovinou těla zajela pod auto. Byla jsem špinavá jako prase, ale to je naštěstí všechno.

Offline NAmofo
179 příspěvků moje polička 02. února 2019 16:32

andulka01 Já bych to taky viděla na restart, ale moc dobře vím, jak je člověku, když ještě ten nový směr není vidět a ten starý se zhroutil. Zažila jsem to víc než jednou, potlapkávám. Je teď taková doba, že je mnoho lidí tlačeno na jejich správnou stezku, už není čas na odbočky, tak to občas vezme takovýhle sešup. Držím palce a posílám svěží vítr ze skandinávských hor na odfouknutí vlčí mlhy před očima. To by bylo, aby se to světlo na konci tunelu nerozsvítilo!

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 02. února 2019 22:10

Černá kočka tak to dopadlo dobře! Myslím ten pád.

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 02. února 2019 22:12

andulka01 taky potlapkávám a přeju, ať už přijdou jen ty lepší dny. 

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 02. února 2019 22:28

andulka01 To me mrzi, ale ty si najdes jinou dobrou praci, to je jen otazka casu! Vidim to jako barbucha, pokud neco konci neco noveho zacne;-).. Jo a taky bydlim u mamy, kdyz chytam looserovskej pocit, tak si tak promejslim, kdo vsechno bydli nebo bydlel u mamy. Tech lidi je prekvapive fakt dost, tak treba ti takove reserse v duchu taky pomuze;-)

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 03. února 2019 06:49

Catherinne Ani jsem nenadávala, jenom jsem se postavila a když jsem zjistila, že nic nebolí, tak jsem byla fakt ráda. Vy máte myslím, za sebou taky nepříjemný pád, doufám, že to ani u vás nemá nějaké vážné následky.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 03. února 2019 10:58

Ozaj, andulka01  tak som si dnes spomenula, ako som mala len pol kroka k svojej vytúženej práci, už som bola tak ďaleko, že so si bola nakúpiť nové veci do novej práce, keď mi odrazu zavolali, že si to rozmysleli....no a po rokoch som zistila, že tam fičia na kokse, aby to dávali. Dnes to beriem ako zásah osudu. Nikdy nevieš.

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 03. února 2019 18:08

Černá kočka  jé, děkuji, naštěstí nemá. Já už běhám, takže cajk. Trénovat a makat se musí. Akorát teda ještě nemůžu cvičit břicho. Takže ty buchtičky budou v létě asi se šodó...

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 03. února 2019 21:00

Už druhý deň ma bolí pravé koleno a netuším prečo.Dnes som mu drepovaním a výpadmi asi moc nepomohla 

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 03. února 2019 21:26

pecka sorry,  ale to byl fakt blbý nápad, cvičit 

Kolena nejsou sranda, dva, tři týdny klid a když to nepřijde, tak fyzioterapeut. Držím pěsti.

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 03. února 2019 21:31

Catherinne viem,blbá,som to chcela rozcvičiť...asi by som si mala dať kolená konečne skontrolovať 

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 03. února 2019 21:47

pecka  budu zvědavá na výsledky

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 03. února 2019 22:14

Mimo cvičení a zranění. Koukala jsem na kus Mamma mia, já tu Meryl fakt nemam ráda, je strašná...celej film je dost blbej, sorry, ot

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 03. února 2019 22:14

Catherinne no,len ešte ma bude musieť niekto dotlačiť k lekárovi