Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 01. února 2019 10:43
Reakce na Maureen:

moonlight když já bych na operaci taky jen tak nešla..ale na L oku se mi rozvíjel šedý zákal a to by vedlo časem ke slepotě..tak mi nic jiného nezbylo..brýle jako takové by mi taky nevadily-módní doplněk...ale s mýma dioptriema by jakýkoliv obroučky vypadaly hrozně! Ale asi je víc těch,co jsou po operaci spokojení a bez komplikací...

operace samotná opravdu nebolí,ale pro mne to bylo dost nepříjemné-to tahání a dloubání a tlaky a asi nejhorší je ten pocit,ze to třebas teď začne z neznámého důvodu bolet??

​No tak pokud jsou k tomu závažnější důvody, tak to je jasný... Kamarádky, co to mají 10-15 let nic o bolestech neříkaji, tak snad nic nezamlčujou. Taky bych měla trochu obavy, co přinese budoucnost, ale to jsou určitě planý strachy a všechno bude ok!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. února 2019 11:49

Jeste jednou prede mnou nekdo rekne slovo sneznice, tak mu ublizim! :D po necelym kilaku, co se mi dvakrat vyvlikly a dva chlapi mi je stelovali, jsem totalne ztratila motivaci, do toho me zacala bolet operovana ruka, tak jsem normalne vzdala, otocila se a sla pryc. U zpevneny cesty jsem ty kramy shodila, zapichla do snehu, dala k nim cedulku, at mi je pak svezou skutrem a vyrazila pet kilaku zpatky na zakladnu po svejch. Bez tech kramu, o ktery jsem jen zakopavala, to byla krasna prochazka. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 01. února 2019 11:56

razorblade to zní jako dost hrozný zážitek teda ... minimálně ten začátek... :-)

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 01. února 2019 12:01

razorblade Možná jsi měla jen nějaký špatný typ...Já jsem měla docela strach, jak se na tom chodí, ale teď už si některý túry vůbec nedovedu bez sněžnic představit :)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. února 2019 12:02

nolita spis dost trapas, kterym budou chlapi z ct bavit ostatni minimalne mesic :D mne to tam ale pan steloval asi pet minut a ostatni sli dal, bylo mi jasny, ze takovou ztratu uz nedozenu. Takze zatimco ostatni se asi jeste nekde pachtej, ja jsem nahlasila na zakladne, ze jsem se neztratila a sedim si ve Spindlu na obede :D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. února 2019 12:04

Noren mne v pujcovne pujcili takovy dost siroky plastovy, ktery jsem si furt prislapavala. Nevesly se mi vedle sebe v ty proslapany cesticce, coz bylo dost frustrujici. Ale aspon se nebojim, ze je u cesty nekdo ukradne :D

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 01. února 2019 12:05

razorblade no a jestli ti není fajn? :-)

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 01. února 2019 12:07

razorblade haha:D hele asi fakt jak pise Noren spatny typ. Obcas bychom bez sneznic byli slusne v haji. 

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 01. února 2019 12:17

razorblade Je fakt, že člověk pak musí chodit trochu jako kačer no :-D

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 01. února 2019 13:22

razorblade já myslim, žes to vyřešila výborně!

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 01. února 2019 15:40

razorblade oběd ve Špindlu,  to je přímo provokační... 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 01. února 2019 16:00

Catherinne hmmmm. Nechci tedy provokovat, ale v utery odjizdim s dcerou do Spindlu na 3 tydny... Detska ozdravovna nas cil... To bude kaficek a dortiku u Bognera...  

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 01. února 2019 17:32

999 Mam taky ten pocit :)

Maureen No hele dokavad jsi nezminila diblika, tak jsem si ho vubec nepredstavovala, haha.... 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. února 2019 18:49

Pavlena po dnesku doporucuji boruvkovy kolacek na Myslivne za autokempem :D po obede jsem si udelala jeste jeden okruh na vytraveni a zakoncila ho prave na Myslivne :)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. února 2019 18:50

Catherinne ja byla na kaplicky cmunde v takovym echt krkonosskym pajzlu mimo centrum :D zadnej spindlovskej luxus :D

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 01. února 2019 18:59

razorblade ono je to ve spindlu skoro lepsi. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. února 2019 19:06

razorblade nebyla dnes ve zprávách za reportáž ze sněžnic, kdes nebyla?  z krkonoš?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. února 2019 19:08

nevím přesně, kam s tím, ale strašně mě štve, jak snadné a beztrestné je v tomto státě používat falešné tituly.

teď zrovna jeden vyrukoval s titulem inženýr, přestože ještě před cca třemi roky neměl ani maturitu. a normálně ho používá. zaměstnavateli to zřejmě nevadí, možná je dokonce rád.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. února 2019 19:17

Jiná Realita jo to bude ono :D

Offline AprilTwelve
1025 příspěvků moje polička 01. února 2019 19:30
Reakce na razorblade:

Jiná Realita jo to bude ono :D

​Tu jsem dnes taky videla a hned jsem si na tebe vzpomnela a ono to fakt bylo ono