pecka proč dotlačit? Nemáš ke komu? Já teda tím, jak chci podávat běžecké výkony, navíc mě čeká několik půlmaratonů a jeden maraton, tak to řeším hned. Teď nevím, jestli chodíš běhat, co špatné boty? Co špatný, teda uvolněný střed těla? Kolena můžou mít různé původ bolestí. A je potřeba to řešit. Tak šup tam. ![]()
Stěžovací vlákno
Catherinne jj me obcas boli koleno od krize.....![]()
vetsinou po tom co tahnu neco tezkeho.
Zarinya těžký věci maj tahat chlapi. Za všech okolností. Ale u nás je to dáno hodně tím, že já si ty ruce musím šetřit. Já si už s nima vytrpěla dost. A potřebuju je.
Catherinne tak ne vzdy to jde![]()
nemyslim,ze taham nabytek,ale i nakup se pronese do ctvrteho patra.
Zarinya těžký věci jsou pro mě právě ten nákup. A jo, ne vždy se zadaří, to chápu. Ale já to fakt nosit nemůžu.
No tak já mám s jedním ortopedem ty nejhorší zkušenosti. Přesně dle věty "... koleno je složitý, s tím není radno si zahrávat..." jsem nakráčela nejdřív na MR, pak na punkci , pak na druhou punkci (vždy včetně kortikoidů) a po vysvětlení "ošetřujícím" lékařem, že se to může opakovat ještě několikrát a ani operace není velkou zárukou, že se problém odstraní, jsem tam již nebyla. A poté se můj stav jen zlepšoval a dneska o kolenou už ani nevím...
Samantha tak měl vlastne pravdu, ne?
Potrefenáhusa lékař léčí, příroda uzdravuje![]()
Umřel Matti Nykänen, můj dětský idol ![]()
Samantha tak přesně tak to mám teď ja s kycli. Ono se to rado opakuje, pak stejně nepomůže nic jiného, než operace. Obstriky nepomohly a jsou příšerné. taky bych tam uz nesla, pokud to zase nezacne tak bolet a branit v chuzi. Ted je to lepsi, ale vydrzi to?![]()
Hele, ale kyčle oni uměj. To by nemohli tolika starším lidem výrazně zlepšit život.
jeje, teď to vypadá, že jsem tě zařadila do jiné věkové kategorie... pardon, chtěla jsem říci, že máš dobré vyhlídky. Tak dokud je to lepší , tak asi vydržet a pak umělá? Zní to děsně, ale znám pár tenistů, co běhaj s umělou po kurtu jak se svou vlastní.
Samantha
ja nemám artrozu, takže výměna kloubů nehrozí. Já mám tu hnusnou bursitidu, což le vlastně tenisový loket v kycli. Artrozu ale právě hrozí , pokud se to odoperuje.
Jsem třetí týden doma. Lepší to sice je, ale pořÁd ne dobrý. Jsem z toho strašně zpruzena. Příští týden už ale jdu, i když nebudu mít po rhb. A na kontrolu me pozvali až po rhb. Ale dal doma už nevydrzim. Snad to chvíli vydrzi nebolet. Tak moc.
andulka01 to mě mrzí, ale všechno má svůj důvod ... držím palce do dalšího pohovoru
Ještě jednou MOC díky všem tady
i díky vám se můžu trochu nadechnout a zkoušet se udržet ve směru.
Frčím dál v inzerátech na Jobs, mám rozběhnutá další tři výběrka. A taky poptávám i práci v úplně jiných oborech, samozřejmě.
Ale nic z toho není jako TA práce. Profese těsně skloubená s koníčkem... Místo v této firmě zkouším už roky, takhle blízko jsem ještě nebyla. Já vím, ono mě to přejde, časem si tam zase kafe a pralinku s grappou půjdu dát. Není to jedinej job na světě. Jen jsem si byla jistá, že pro tuhle práci bych dejchala, to u jiných prostě necítím.
A rozhodla jsem se, že současný vztah nevzdám. Oba jsme z toho unavení, já vím, že je to se mnou kreténský soužití, on ví, že to špatně zvládám, oba víme, že spolu musíme trochu víc komunikovat i o věcech do kterých se nám nechce. Půjde to pomalu a opatrně, ale snad půjde.
andulka01 MOC držím palce do všeho dalšího! Babička říkávala, že všechno špatný je pro něco dobrý, akorát to člověk v tu chvíli neví. Určitě to tak bude i u tebe!
Mohučanka veď ešte nebol nejako starý? Čo sa stalo?
slniecko Nykänenovi bylo 55, pry mel diabetes a v nedeli vecer mu nebylo dobre a tocila se mu hlavu, v noci zemrel. Zdroj Helsingin Sanomat
No jo, to je to úsloví - na konec bude všechno dobrý a když to není dobrý, tak to ještě není konec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.