Emerald Moc držím palce!
Stěžovací vlákno
Emerald Hlavně, že už máte jasno. Držím palce, určitě to dobře dopadne
.
Emerald To bude dobrý, držím pěsti, ať je to co nejrychleji za vámi. Hlavně že už víte, s čím bojujete, ta nejistota je myslím daleko horší!
Emerald Držím palce!
Emerald drzim palce at to dobre dopadne.
Emerald drzim palce, bude to dobry..! ![]()
Moc vam vsem dekuju, snazim se nad tim moc nepremyslet.
Dadoo To je zvlastni, ta bursitida je pry pro lekare velmi snadno odhalitelna, divny, ze ti to zamnenovali. Ja jsem nechodici stav mela asi jen dvakrat, pak uz jsem to vzdycky odhalila zavcasu. Ale ano, je to fakt deptajici, I mimo akutni stav je to takova pliziva bolest, takova ani ne na prasek, ale na vyskakovani taky ne, kdyz je lepsi stav, tak to sice neboli celej den, ale vzdycky se to na chvili prihlasi, aby clovek ani na jeden den nezapomnel. Paradoxne je na to nejhorsi chuze, nekdy me to uz fakt sere, je to dost omezujici, predstavuju si, ze jsem jak barbie panenka a tu nohu si jako ona dokazu vyrvat z kloubu:-D. No snad ti neco/nekdo pomuze, je to desnej voser. Ja nejak spoliham na to, ze je to nejakym mym pohybovym stereotypem, takze se snazim nejak vycvicit a celkove zmenit pohybove navyky. Uz mam depku, jen jak ti to pisu:-D. Ale mam dost zkusenosti ss vsema moznejma rehabilitacema a cvicenima, pokud by jsi chtela nejaky info;-).
Emerald Taky preju, at je to brzo a ve zdravi za vami, dcerka to urcite zvladne na vybornou, drzim pesti;-).
Karja No úplně přesně! Přesně jak píšeš! Já mám se zádama problémy už víc než třicet let, i v Kladrubech jsem byla, takže bylo jen logické, že je to od té páteře. Já s tím i k doktoru vždycky šla, že mě to od páteře zase bolí až do kyčle. Pak jsem měla nějaké rehabky, UZV, a ono to opravdu trochu pomohlo. Chvíli byl klid.
Až ted na to moje praktická kápla. Že se jí to od té páteře nezdá, a poslala mě na ortopedii, že by to mohl být spíš zánět kloubu.
Je to fakt neskutečně deptající, protože ta bolest tam pořád je. Menší, nebo větší, ale pořád. A těžko se někomu vysvětluje, jak to bolí.
Hele, nebude to znít blbě, že mám radost, že to taky znáš?? ![]()
Dadoo Nebude:-D. Ja uz si kolikrat pripadam jak mimon u tech doktoru.
Stezuju si, ze pres noc napadl na ulici nejakej bilej bordel, co to je toto? Uz je to pryc teda a bylo toho trosicku ale stejne!!
0zero7 ono sněžilo i v Maroku
U nás to dneska trochu změklo, vytvořila se taková ta hezky rozčvachtaná vrstvička, teď začíná mrznout, momentálně -8, to bude zitra veselo.
Kokoska Fakt jo? No tak to tem co to sem poslali asi odpustim. Tady fakt snezi jednou za rok a to kdo vi jestli. Ale kamoska ma ted minus 65, zakazali jim uplne chodit ven, jauvajs. Tak na co si vubec stezuju, ze jo?
NO fuj zmrzlej rozcvacht!
0zero7 kámoška bydlí v Grónsku? To je strašný číslo. Já se pamatuju, jak tady před pár lety bylo nějak lehce pod 20 a ustával život. Zrovna jsem šla pro tátu do nemocnice, pouštěli ho na víkend domů. Když dědové na pokoji slyšeli, že je venku -23, ani mi nechtěli věřit. Za oknem sluníčko, modrá obloha.
Kokoska Kamoska bydli v St. Paul v mInnesote, je to celkem masakr, i skrz vitr, protoze ten to pocasi jeste vic ochladi. No nezavidim. Tady byva ve vnitrozemi 45, to ma ted zas jina kamoska, ale je to sucha zima, pruda stejna teda... fakt se neda nic delat.
Karja Dadoo Měla jsem to taky (v období před jógou
). Já to tedy řešila vždycky radikálně, když to bolelo, šla jsem na obstřik. Doktor mi vysvětlil, že to, co mi tam píchá má dvě složky, jedna na bolest, druhá, že ještě dva měsíce v místě léčí. Pomáhalo mi to, jednou jsem za pár dní lyžovala v Itálii. On to ani není problém kyčle, ale takových váčků, které jsou v místech, kde se kost dotýká šlachy. Doktor mi řekl, že je to stejné, jako tenisový loket, takže to způsobuje pohybový stereotyp a jednostranné zatěžování. U Karja mě překvapuje, že doktoři mluví o operaci kyčle, protože to o kyčli fakt není. Někdy se chirurgicky upravuje ten váček.
Jinak dlouhodobě pomáhá jen cvičení, začít hned, když je překonána ta akutní fáze. Ono je na kyčle dobré cvičit pořád, jsou místem, kde se rozhoduje, jak dlouho bude člověk mladý
.
Včera sejmul kolegyni sníh ze střechy, přímo tady na baráku
Naštěstí jí nic není.
999 S tí cvičením máš pravdu. Já jsem na ty záněty kyčle strašně trpěla, pořád jsem taky poslouchala, jak je to od zad, obstřiky a neschopenky. Byl už i čas, kdy jsem kvůli tomu nemohla vůbec spát, ani na jedné straně, jen občas na zádech. Potom mi jeden ortoped taky řekl, že mám cvičit a vyloženě posilovat okolí kloubu a všeobecně nohy, stabilizační systém a záda. Klepu na co můžu, ale tak 4 roky mám úplně pokoj.
Renusatko To jsem ráda, že to potvrzuješ :-). Já mám taky pár let klid a taky klepu, ať to vydrží
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.