Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 05. února 2019 10:52

andulka01 Držím palce. Ať to dopadne i s tím vztahem.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 05. února 2019 15:18
Reakce na 999:

Jinak dlouhodobě pomáhá jen cvičení, začít hned, když je překonána ta akutní fáze. Ono je na kyčle dobré cvičit pořád, jsou místem, kde se rozhoduje, jak dlouho bude člověk mladý .

​Hele, a co je na ty kycle dobre cvicit? 

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 05. února 2019 15:48

MP Marge Já teď cvičím jenom jógu a dobrý :-).

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 05. února 2019 15:52

999 To jsem si mohla myslet 

Ja fakt musim zacit! Mela jsem jit pred ctrnacti dny v sobotu na prvni lekci - a jeste jsem nebyla 

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 05. února 2019 16:20

MP Marge Ty snad natrefiš na dobrého učitele :-).

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 05. února 2019 16:46

999 Hele nevim, ale ti dva ortopedi, co to operovat chteli se shodli na tom, ze mam spatnej tvar ne primo te kycelni hlavice, ale tusim toho co k te hlavici prileha, nevim ted, zda je to kost ci kloub, a ze to muze byt to, co to zpusobuje (ale taky nemusi, ze jo:-D), tak by mi to upravili do idealniho tvaru. Kdyz jsem cvicila primo kycle a chodila na mekke techniky, tak to bolelo jako cert, nepomahalo to. Tak ted se snazim nenasilne spis cvicit celkove vsechno, drzeni tela, pekne podsadit panev a tak. 

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 05. února 2019 16:51

Karja Aha, tak ten špatnej tvar bude problém navíc, proto to chtěli chirurgicky upravovat. 

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 05. února 2019 17:32

999 Jako tezko rict, zda je to ten problem nebo neni. Ale zatim jsem pry ve fazi spis neoperovat, jen kdybych na tom trvala tak ano. On mi taky ortoped na my stiznosti rekl, ze chodici pacient neni pacient....No hotovo a to chodim fakt k dobremu, zadnemu okresnimu typkovi co dava jen obstriky. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 05. února 2019 18:55

Karja chodici pacient neni pacient 

to mi pripomina, jak jsem byla ve fakultce na ocnim s vyrazkou (protoze dermatologie to takhle blizko u oka resit nemuze ), tam se na me prislo postupne podivat 6 doktoru, jak prochazeli kolem a moje vysetrujici si je odchytavala na poradu a nakonec se konzilium usneslo, ze kdybych tam mela zapichnutou vidlicku, ze by presne vedeli, ale tak at si to prej zkusim mazat sadlem, snad to zmizi.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 05. února 2019 18:58
Reakce na Karja:

chodici pacient neni pacient....

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 05. února 2019 18:59

Krehutka tak, to je vlastne škoda, že tom tú vidličku nemala

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 05. února 2019 19:52

Krehutka  konzilium nemohlo privolat toho dermatologa a pak z doporuceni vybrat mast, ktera muze do oka?

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 05. února 2019 21:50
Reakce na Krehutka:

tak at si to prej zkusim mazat sadlem, snad to zmizi.

​bod za upřímnost!

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 06. února 2019 08:12

viktorka_od splavu Krehutka to mi připomíná, že můj očař mě poslal se zrnem (velkým, měla jsem k tomu nateklou celou půlku obličeje) do nemocnice, že to chce sterilní sál a skalpel a v nemocnici mi doktorka 3x zopakovala, že je pátek (byl pátek, ale ordinovali ještě cca dalších 5 hodin) a proč jsem nešla k obvoďákovi jako nakonec mi to něčím propíchla v ordinaci plné pacientů, jen teda nevěřila, že mi nefunguje anestezie, takže to bylo divadlo hrozný a já byla ráda, že jsem nepřišla o oko.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. února 2019 08:16

Zu strasny....

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 06. února 2019 08:55

Krehutka  a důležité: zmizelo???

Offline Maureen
příspěvků moje polička 06. února 2019 09:21

Zu tyyyyyjoto je jako ve středověku....

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. února 2019 10:37

Aranel Nakonec jo, ale sádlem jsem se nemazala. Podezírám dvoufázový odličovač. Od té doby se odličuju micelárkou Bioderma a žádný problém už tak 10 let (ťuk ťuk).

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 06. února 2019 11:34

Manžel takhle lítá od očaře na ORL a zase zpátky kvůli čvachtajícímu a nětěsnícímu oku. Fakt když si zacpe nos a foukne, tak jde slyšet, jam mu okem uchází vzduch a ještě mu za okem čvachtá nějaká tekutina či co. Nikde mu s tím nechtějí nic dělat, že to není jejich kompetence a on už neví, kam má zajít. Asi je to fakt nepříjemné, protože si díky tomu stěžuje na bolesti hlavy, dutin i oka. Asi mu koupím kostku sádla.

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 06. února 2019 11:57
Reakce na Allania:

Manžel takhle lítá od očaře na ORL a zase zpátky kvůli čvachtajícímu a nětěsnícímu oku. Fakt když si zacpe nos a foukne, tak jde slyšet, jam mu okem uchází vzduch a ještě mu za okem čvachtá nějaká tekutina či co. Nikde mu s tím nechtějí nic dělat, že to není jejich kompetence a on už neví, kam má zajít. Asi je to fakt nepříjemné, protože si díky tomu stěžuje na bolesti hlavy, dutin i oka. Asi mu koupím kostku sádla.

​Ježíš! Strašně se směju, ale samořezjmě lituju. Určitě sem pak napište, co zjistili.