Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. února 2019 14:48

Pinot Noir já bych řekla, že to vada je, třeba proto, že když se poruší ta jednostranná průchodnost, můžou se ti z nosu dostávat do oka bakterie, které by tam normálně nebyly 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 06. února 2019 14:51

Jiná Realita Jediný bakterie v oku jsem z celé rodiny měla jen já, a to z bazénu, a proto, že nosím čočky. Opravdu to problém není a určitě to nevzniká strkáním drátů do mozku 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. února 2019 14:54

Allania Já se fakt strašně omlouvám, ale ode dneška pro mě výraz manža si čvachtal dostal úplně jiný rozměr...

(Věřím, že to musí být nepříjemné a přeju brzké uzdravení)

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 06. února 2019 15:06

Krehutka  omlouvám se Allania 

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 06. února 2019 15:20

andulka01 Já bych řekla, že je to obrat k lepšímu . Jednu práci už máš, když ti vyjde ta druhá, tak to vyměníš... Držím moc palce dál.

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 06. února 2019 15:23

Krehutka Jo můj manžel je studnice zábavy. Kdyby byla pravda, že vysmátá matka = vysmáté mimino, tak moje mimino by budilo dojem, že jede minimálně na tripu nebo trávě. Jako fakt se doma každý den něčemu směju.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. února 2019 15:27
Reakce na Krehutka:

Allania Já se fakt strašně omlouvám, ale ode dneška pro mě výraz manža si čvachtal dostal úplně jiný rozměr...

​Ježíš 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. února 2019 15:27

Pinot Noir Jiná Realita  to mám taky, tu průchodnost nos-oko. Když mám velkou rýmu, musím si otřít i oko. Nikdy se nad tím nikdo nepozastavil...

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 06. února 2019 15:48

andulka01 tak je super, že práci máš a asi bych se zachovala stejně, jak ostatní navrhují

a pokud jde o vztah, nechci nijak rýpat ani být moc zvědavá, ale kdy jsi to nakousla, tak fakt stojí za to ho zachraňovat? někdy je to prostě znamení nebo "něco mezi nebem a zemí", že už to nemá dál pokračovat...

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 06. února 2019 16:33

Panebože, dneska se mi určitě bud zdát o čvachtajícím oku!!! 

To je jako když se mi zdálo o Zoubkové víle, která za každý vypadlý zub nosila orgán nebo končetinu někoho z rodiny...(důsledek rozhovoru nad prvním vypadlým zubem). 

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 06. února 2019 17:11
Reakce na Krehutka:

Allaniazas asi lepšie, ako keby si už vyberal truhlu, ako poniektorí .

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 06. února 2019 17:17

Mno, pokud by drahému panu manželovi při proplachování dutin skutečně vrazili cokoli do mozku, tak už tu asi není. Pokud ho to ale obtěžuje a vzniklo to po proplachu dutin, směřovala bych dotazy na orl lékaře, nejlíp na ty, který to prováděli. Pokud sou neochotní, vždycky se dá vyhledat jinej lékař téhož oboru. ‘Čvachtání oka’ mi nezní jako něco příjemnýho a asi bych se tím zabývala. Pokud to tu nebylo zveličeno z důvodu pobavení okolí, což sned nebylo..

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 06. února 2019 17:47

Ounz mne taky oko ( spis je to vicko) cvachta, i manzel to slysi, ale nikdy me ale nenapadlo, ze bych s tim mela k lekari 

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 06. února 2019 17:52

continuity Tak asi je rozdíl mezi čvachtáním víčka a tím, co Allanua popisovala, bolestmi oka, hlavy atd.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 06. února 2019 18:00

continuity no já myslím, že ty bolesti hlavy můžou i něco značit. Na dálku se dg ale dělat nedaj. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 06. února 2019 19:33

Ounz ja tu bolest hlavy prehlidla, resilo se cvachtani, pripadne spojeni oka s nosem slznim kanalkem. Pokud boli hlava tak, jak predtim nebolela, byla bych naopak dost durazna. 

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 07. února 2019 07:57

andulka01 rozhodne praci vzit a dal resit tu druhou. Gratuluju a drzim pesti!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. února 2019 08:51

včera jsem tu oční průchodnost líčila kamarádům a jeden vykládal, že nějaký jejich kamarád to má taky a prý když kouřil, tak pro pobavení nechal kouř z cigarety vyproudit očima  já už asi nikdy neusnu.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 07. února 2019 08:53

Jiná Realita A nechtěls v tom být sama, co?

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 07. února 2019 08:55

andulka01 souhlasim s Lilly_Ku . Lepsi vrabec v hrsti nez holub na strese. Chapu, ze z toho nemas dobry pocit, ale nestresovala bych se tim, je to bezny postup.kolega ted odesel ve zkusebce za lepsim a nikdo nehnul ani brvou... Idealni je samozrejme vyjednat si s "vrabcem" lhutu na rozmyslenou, ale kdyz to nejde, neni co resit.

A ja si rovnou tematicky postezuji: konci mi v praci smlouva. Deal na pohovoru byl, ze se po roce bud rozloucime, nebo zustanu navzdy. Prislo mi to fer a nijak jsem to neresila, ale jak se to blizi, jsem nejak nervozni.