Pinot Noir já bych řekla, že to vada je, třeba proto, že když se poruší ta jednostranná průchodnost, můžou se ti z nosu dostávat do oka bakterie, které by tam normálně nebyly ![]()
Stěžovací vlákno
Jiná Realita Jediný bakterie v oku jsem z celé rodiny měla jen já, a to z bazénu, a proto, že nosím čočky. Opravdu to problém není a určitě to nevzniká strkáním drátů do mozku ![]()
Allania Já se fakt strašně omlouvám, ale ode dneška pro mě výraz manža si čvachtal dostal úplně jiný rozměr...
(Věřím, že to musí být nepříjemné a přeju brzké uzdravení)
andulka01 Já bych řekla, že je to obrat k lepšímu
. Jednu práci už máš, když ti vyjde ta druhá, tak to vyměníš... Držím moc palce dál.
Krehutka Jo můj manžel je studnice zábavy. Kdyby byla pravda, že vysmátá matka = vysmáté mimino, tak moje mimino by budilo dojem, že jede minimálně na tripu nebo trávě. Jako fakt se doma každý den něčemu směju.
Allania Já se fakt strašně omlouvám, ale ode dneška pro mě výraz manža si čvachtal dostal úplně jiný rozměr...
(Věřím, že to musí být nepříjemné a přeju brzké uzdravení)
Ježíš ![]()
Pinot Noir Jiná Realita to mám taky, tu průchodnost nos-oko. Když mám velkou rýmu, musím si otřít i oko. Nikdy se nad tím nikdo nepozastavil...
andulka01 tak je super, že práci máš a asi bych se zachovala stejně, jak ostatní navrhují
a pokud jde o vztah, nechci nijak rýpat ani být moc zvědavá, ale kdy jsi to nakousla, tak fakt stojí za to ho zachraňovat? někdy je to prostě znamení nebo "něco mezi nebem a zemí", že už to nemá dál pokračovat...
Panebože, dneska se mi určitě bud zdát o čvachtajícím oku!!! ![]()
To je jako když se mi zdálo o Zoubkové víle, která za každý vypadlý zub nosila orgán nebo končetinu někoho z rodiny...(důsledek rozhovoru nad prvním vypadlým zubem).
Mno, pokud by drahému panu manželovi při proplachování dutin skutečně vrazili cokoli do mozku, tak už tu asi není. Pokud ho to ale obtěžuje a vzniklo to po proplachu dutin, směřovala bych dotazy na orl lékaře, nejlíp na ty, který to prováděli. Pokud sou neochotní, vždycky se dá vyhledat jinej lékař téhož oboru. ‘Čvachtání oka’ mi nezní jako něco příjemnýho a asi bych se tím zabývala. Pokud to tu nebylo zveličeno z důvodu pobavení okolí, což sned nebylo..
Ounz mne taky oko ( spis je to vicko) cvachta, i manzel to slysi, ale nikdy me ale nenapadlo, ze bych s tim mela k lekari ![]()
continuity Tak asi je rozdíl mezi čvachtáním víčka a tím, co Allanua popisovala, bolestmi oka, hlavy atd.
continuity no já myslím, že ty bolesti hlavy můžou i něco značit. Na dálku se dg ale dělat nedaj.
Ounz ja tu bolest hlavy prehlidla, resilo se cvachtani, pripadne spojeni oka s nosem slznim kanalkem. Pokud boli hlava tak, jak predtim nebolela, byla bych naopak dost durazna.
andulka01 rozhodne praci vzit a dal resit tu druhou. Gratuluju a drzim pesti!
včera jsem tu oční průchodnost líčila kamarádům a jeden vykládal, že nějaký jejich kamarád to má taky a prý když kouřil, tak pro pobavení nechal kouř z cigarety vyproudit očima
já už asi nikdy neusnu.
Jiná Realita A nechtěls v tom být sama, co?![]()
andulka01 souhlasim s Lilly_Ku . Lepsi vrabec v hrsti nez holub na strese. Chapu, ze z toho nemas dobry pocit, ale nestresovala bych se tim, je to bezny postup.kolega ted odesel ve zkusebce za lepsim a nikdo nehnul ani brvou... Idealni je samozrejme vyjednat si s "vrabcem" lhutu na rozmyslenou, ale kdyz to nejde, neni co resit.
A ja si rovnou tematicky postezuji: konci mi v praci smlouva. Deal na pohovoru byl, ze se po roce bud rozloucime, nebo zustanu navzdy. Prislo mi to fer a nijak jsem to neresila, ale jak se to blizi, jsem nejak nervozni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.