Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 06. února 2019 11:57
Reakce na Allania:

Manžel takhle lítá od očaře na ORL a zase zpátky kvůli čvachtajícímu a nětěsnícímu oku. Fakt když si zacpe nos a foukne, tak jde slyšet, jam mu okem uchází vzduch a ještě mu za okem čvachtá nějaká tekutina či co. Nikde mu s tím nechtějí nic dělat, že to není jejich kompetence a on už neví, kam má zajít. Asi je to fakt nepříjemné, protože si díky tomu stěžuje na bolesti hlavy, dutin i oka. Asi mu koupím kostku sádla.

​Ježíš! Strašně se směju, ale samořezjmě lituju. Určitě sem pak napište, co zjistili.

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 06. února 2019 12:03

Zprávy z bojišť: Dnes mi potvrdili nástup v jedné nadnárodní agentuře na pozici, kterou si ale nejsem 100% jistá a zároveň jsem postoupila do finálního kola ve firmě, kde bych našla lepší uplatnění a měla větší radost z práce. Ale nemůžu si dovolit žádné zaváhání, kdybych odmítla tu první a nedostala tu druhou, jdu ke dnu (nedělám si legraci - podělalo se toho daleko víc za poslední měsíc). Plat, podmínky i vzdálenost do práce jsou u obou stejné.

Vztah je v troskách, moc chci udělat něco dobrého, ale kazím všechno co jde. Nechci to vzdávat, ale mám pocit, že jsem úplně ztratila směr v životě. Sebevědomí nula, radost nula, cíl neznámý. Za spoustu věcí si můžu sama, nikoho neobviňuji, jen jsem už naprosto vyčerpaná.

Nicméně, vím, že může být daleko hůř. Jsem relativně zdravá, okolo sebe mám i šťastné a milé lidi.
Hodně mi pomáhá to občas napsat sem. A moc doufám, že ne vždy budu takhle depresivní.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. února 2019 12:16

andulka01 Není to úplně čisté řešení vůči zaměstnavateli, ale za těchto okolností bych tu první potvrdila a rozhodovala se až následně po finálním kole v té druhé práci. Pro klid duše.

Je možné si s přítelem na rovinu promluvit o tom, proč se teď tak chováš, z čeho máš strach atd. a že je to prostě blbé období, které ale nepotrvá věčně? Jestli není ochoten počkat a podpořit tě, pak asi stejně není jiné cesty.

Hodně síly!

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 06. února 2019 12:38
Reakce na andulka01:

Vztah je v troskách, moc chci udělat něco dobrého, ale kazím všechno co jde.

​Tak nerob nič. Na vzťah sú tu dvaja.

S prácou držím palce, vždy je možnosť nastúpiť do jednej a v skúšobnej lehote to prehodiť, ale ty vieš najlepšie, koľko tam máš háčikov a ako veľký je v tých prácach rozdiel.

Veľa šťastia, fakt.

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 06. února 2019 12:40

andulka01 Já bych to udělala stejně, jak píše Krehutka. I když to vůči tomu zaměstnavateli není úplně fér.

Jak píšete, jste celkem zdravá, máte kolem sebe spokojené lidi, takže sklenice je poloplná:-)

S tím nejasným cílem to teď trochu prožívám taky. Mám práci, jsem celkem spokojená (protože všude je něco), ale zároveň si říkám, jestli tohle fakt mám dělat do důchodu, trošku mě to láká směrem k neziskovkám, ale nevím, no.

Chtěla jsem se zeptat - obecně všech - máte někoho, ke komu můžete přijít, když je vám fakt ouvej? Kde to nespraví pokec s kamarádkou. Někoho, ke komu máte důvěru a svěříte mu všechno a zároveň respekt, že věříte, že tomu vašemu problému nebo starostem opravdu rozumí a vidí cestu jak z toho? Psycholog, psychiatr, pro někoho farář?

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 06. února 2019 12:42

andulka01 ked to je takto, prvu potvrd, rozhodnes sa potom.  Za posledny rok som videla tolko ludi, co to urobilo, pripadne vypadlo po tyzdni v skusobke. Nelam si s tym hlavu. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 06. února 2019 12:44

Marbuša altualne nemam, ale mam zkusenost, ze kdyz jsem byla opravdu v problemech, tak se nekdo vynoril 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 06. února 2019 13:23

andulka01 

Přesně jak píšou holky, první práci ber a u druhé se uvidí. Na to, jestli je to fér nebo ne, bych se v tuto chvíli vykašlala. 

A s přítelem - nedivím se, že jsi vyčerpaná, sesypalo se na tebe toho až až. Jestli to to přítel nepochopí a nepodpoří tě, asi s tím nic neuděláš. Zájem musí být na obou stranách. Mě vždycky ve vztahových krizích pomáhalo "ženská si může leda polepšit", zafungovalo to, i když toho pravého (nebo se to aspoň tak 18 let jeví), jsem potkala až před třicítkou.

Jsi báječná a milá holka, držím palce a moc ti přeju, ať se už odrazíš od dna. A klidně piš.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 06. února 2019 13:28

Allania Netěsnící oko mne rozesmálo, i když občas mám podobné pocity, občas mi oko divně veže. Hlavně ať nezkouší výplach nosu konvičkou! Zkusila jsem jednou a měla pocit, že mi vše nateklo rovnou za oko. Šílená bolest.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. února 2019 13:34

Allania Na to se nedává sádlo, musíš koupit nové těsnění. Leda by byl problém v nějakém zatuhlém pantu, pak by skutečně to sádlo mohlo pomoct.

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 06. února 2019 13:35

Sweet Potato 

LOL, zrovna jsem chtěla konvičku navhrnout, jako jestli to propláchne až k oku

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. února 2019 14:16

já se teda přiznám, že mně netěsnící oko nepřide vůbec vtipné, ale strašně děsivé, úplně se mi sevřely vnitřnosti.

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 06. února 2019 14:21

Jiná Realita Když mám rýmu a musím smrkat hodně silou, vždycky mi fouká vzduch z oka. Myslela jsem, že je to normální 

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 06. února 2019 14:27

Pinot Noir  Neni!!!!!!!!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. února 2019 14:28

Pinot Noir  ne, není, fakt ne!

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 06. února 2019 14:30

Potrefenáhusa Jiná Realita Hm, asi to máme rodové, má to táta, ségra, nějak mě to netrápí 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. února 2019 14:34

a já teď přemýšlím, jak je to fyzicky vůbec možné? doteď jsem měla za to, že dutiny nosní jsou od orbitální dutiny oddělené.

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 06. února 2019 14:37

Sweet Potato Pozdě. Samozřejmě, že už to zkusil vypláchnout. Do toho mu dali na ORL nějaký sprej do nosu, po kterém se mu svévolně spouští krev z nosu. Když mě chce pobavit, čvachtá okem do rytmu a v nose má zakrvácené tampony z toaleťáku. Jo máme doma veselo.

Pinot Noir Jako to foukání fakt není normální. Mě třeba oči těsní, jen jsem teď při nastydnutí v těhotenství myslela, že buď porodím předčasně nebo se ten vzduch zákonitě vytlačí jinde.

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 06. února 2019 14:39

Allania Jiná Realita Slzné kanálky vedou do nosa. Takže vzduch může projít i naopak. Normální, ve smyslu běžné to tedy asi není, ale není to vada, nemoc ani nic, nad čím by bylo třeba plašit 

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 06. února 2019 14:40

Jiná Realita Já jsem si to myslela taky, ale očařka říkala, že to může být nějak propojené a od doby, kdy mu strkali dráty do mozku (prošťouchávali mu dutiny), mu to mohli nějak poškodit, protože od té doby mu to oko čvachtá. Jo ale co s tím, to už nikdo neřekne. Čert vem, že mu to oko netěsní, ale to čvachtání je podezřelé a dělá mu to jen pravé.