To je srašné! Držím vám pěsti, potažmo teda manželovi. A opravdu nechápu, že vám nikdo nepomohl, vůbec mi to mozek nebere, zlobíte se na ně právem!!
Stěžovací vlákno
Drzim vam palce a doufam, ze dostanete dobre zpravy!
Držím palce, aby ste dostali dobré správy!
Ďakujem všetkým za podporu. Výsledky vyšetrení ukázali, že manžel podcenil svoj zdravotný stav (alebo precenil svoje sily), pretože nemôže pracovať v takom nasadení, ako keď bol zdravý. Musí zmierniť tempo a potom by sa mu podobné príhody mali vyhýbať.
A teraz sa sťažujem na seba, že som si to nevšimla :(
ale kľud, veď je už veľký, musí si na seba dávať pozor hlavne on sám. Hlavne, že je v poriadku.
Držím palce, ať se to brzo upraví. Ale z vlastní zkušenosti vím, jak těžké je donutit chlapa, aby zvolnil tempo a upravil trochu životní styl. Vlastně vynutit se to nedá, musí si dotyčný uvědomit, čemu dát přednost. U nás se to moc nevede, jak mu trochu otrnulo, zase najel na režim workoholika.
Neklaďte vinu sebe. Ja vás chápem, mne sa stalo niečo podobné s priateľom. Určitý čas bol v jednom kole, práca, škola, návštevy, no proste to jeho telo nejako nezvládlo a odpadol v kúpeľni. Počula som len hrozný hrmot a ked som tam vošla bol skácaný na zemi, v tvári úplne sinavý. Tak som hneď volala rýchlu a podarilo sa mi ho našťastie prebrať. Mal šťastie, že si hlavu nerozbil o umývadlo alebo záchodovú misu. Odvtedy si na seba dáva väčší pozor, bolo to aj pre neho dosť tvrdé si priznať, že musí proste zvoľniť. Tak sa učí teraz viac oddychovať a hlavne, hovoriť nie (klientom, rodine, kamarátom... nemôže byť holt stále každému k dispozícii za cenu vlastného zdravia).
Ale to ne. Je nesmysl si cokoliv vyčítat. Nejste lékař a chlapi jsou bohužel už takoví, že dokud se nesloží, tak si stejně nedají říct. Vím to, můj táta byl stejný. A něco podobného jsem si prožila i s mojí mamkou (tam těch zdravotních kotrmelců a úrazů bylo víc, než se to zklidnilo, protože něco prostě člověk ovlivnit nemůže, i když dělá všechno správně) včetně toho, že jsem na to poskytování první pomoci většinou taky zůstala sama, takže vím přesně, co je to v tu danou chvíli za šílený stres.
Hlavně, že to s manželem v rámci možností dobře dopadlo. Držím palce, aby se vám takové situace v budoucnu pokud možno vyhýbaly.
Drzim palce! A do budoucnu preji nejake nove, lepsi pratele...
To je smutný, že takhle člověk přijde na to, kdo je opravdový přítel. Tak vám přeju, ať je už jen líp!
Teď mi došlo, že Amarellici ještě nikdo nevynadal, co tím měla co otravovat příbuzné a známé...
Stezuji si na sebe. uz me omrzely LEGO adventni kalendare, furt dokola to same, tak jsem se rozhodla, ze detem rozdelim do okynek toto
cim jsem si docela zavarila, protoze to uz dve hodiny pytlikuji a na konci jsem zjistila, ze jsem si v te tme v loznici dve kocky spletla a dve spatne spocitala. znovu to uz delat nebudu, Jezisek je proste popleta.
jsem fakt silena. bylo mi to treba?
teda nevím, jak vaše děti, ale přihodit se mi takový Lego adventní kalendář "za mlada", tak bych se samou zvědavostí ani nedočkala štědrého dne! :-) to napětí, co to asi může být, ten limitovaný každodenní příděl... moc povedený nápad!
ha, diky. no ony nebudou od zacatku vedet jak je to velky. budu se snazit jim to do tech krabicek seradit tak, aby si vzdy poskladali nejaky rozumny kus, nejdele za dva dny. blby je, ze se do okynek nevejdou koleje, to budu musiet jeste nejak promyslet. akorat doufam, ze alespon obcas stihneme prijit nacas do skoly ![]()
kdybych nebyla lego maniak, tak do toho nejdu, je s tim strasny prace. ale tuto krabici jsem chtela tak jako tak, takze vlastne usetrim , protoze nemusim kupovat ty klasicke adventni blbosti.
(tak zduvodnit si to umim hezky to zas jo).
Teď mi došlo, že Amarellici ještě nikdo nevynadal, co tím měla co otravovat příbuzné a známé...
LOL, trefa
Nesnasim sva auta! Moje auto ceka na servis a technickou, takze ma stale letni gumy. Dneska musim jet s dcerou na bazen, vecer snezilo, tak rikam fajn, neni zbyti, pojedu druhym autem, tj. Tranzitem. Tranzit parkuje cca 700m od domu, protoze do obytne zony jako nakladak nesmi. Tak jsem vcera v noci behala mezi autama a prehazovala detskou autosedacku. Ted se podivam z okna, po snehu ani pamatky, ale strasne fuci. No nic, zpatky to uz prehazovat nebudu, ale pobezim se dvema taskama a ditetem v naruci (pesky mi to neujde, jeste v tom pocasi) pres hory a doly k Tranzitu. Aaaaa!
A on má ten Tranzit víc než 3,5 tuny? ![]()
Zažádejte si o doplnění zákazové značky o dodatkovou tabulku s uvedenou nejvyšší povolenou hmotností (pokud tam už teda není - v tom případě by zákaz vjezdu do 3,5t neplatil už teď):
http://dopravni-omezeni.cz/aktualita/pozor-na-dopravni-znacku-b4/
Další nesmysl ministerstva dopravy: zákaz vjezdu náklaďáků platí i pro kombíky
U nas to zavedli taky a plati to pro dodavky co maji v technicaku ze jsou uzitkove nikoliv osobni nebo tak nejak. To nam rekli policajti pote, co na nas soused nekolikrat volal policii ze parkujem v zakazu (ehm).
nie je nad dobrých susedov ![]()
zažádat o doplnění značky.... viz odkazy výše
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje