Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 12:50
Reakce na amarelica:

To je srašné! Držím vám pěsti, potažmo teda manželovi. A opravdu nechápu, že vám nikdo nepomohl, vůbec mi to mozek nebere, zlobíte se na ně právem!! 

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 13:00
Reakce na amarelica:

Drzim vam palce a doufam, ze dostanete dobre zpravy!

Offline carries
1142 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 14:41
Reakce na amarelica:

Držím palce, aby ste dostali dobré správy!

Offline amarelica
54 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 14:48

Ďakujem všetkým za podporu. Výsledky vyšetrení ukázali, že manžel podcenil svoj zdravotný stav (alebo precenil svoje sily),  pretože nemôže pracovať v takom nasadení, ako keď bol zdravý. Musí zmierniť tempo a potom by sa mu podobné príhody mali vyhýbať.  

A teraz sa sťažujem na seba, že som si to nevšimla :(

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 15:14
Reakce na amarelica:

ale kľud, veď je už veľký, musí si na seba dávať pozor hlavne on sám. Hlavne, že je v poriadku.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 15:20
Reakce na amarelica:

Držím palce, ať se to brzo upraví. Ale z vlastní zkušenosti vím, jak těžké je donutit chlapa, aby zvolnil tempo a upravil trochu životní styl. Vlastně vynutit se to nedá, musí si dotyčný uvědomit, čemu dát přednost. U nás se to moc nevede, jak mu trochu otrnulo, zase najel na režim workoholika.

Offline carries
1142 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 17:04
Reakce na amarelica:

Neklaďte vinu sebe. Ja vás chápem, mne sa stalo niečo podobné s priateľom. Určitý čas bol v jednom kole, práca, škola, návštevy, no proste to jeho telo nejako nezvládlo a odpadol v kúpeľni. Počula som len hrozný hrmot a ked som tam vošla bol skácaný na zemi, v tvári úplne sinavý. Tak som hneď volala rýchlu a podarilo sa mi ho našťastie prebrať. Mal šťastie, že si hlavu nerozbil o umývadlo alebo záchodovú misu. Odvtedy si na seba dáva väčší pozor, bolo to aj pre neho dosť tvrdé si priznať, že musí proste zvoľniť. Tak sa učí teraz viac oddychovať a hlavne, hovoriť nie (klientom, rodine, kamarátom... nemôže byť holt stále každému k dispozícii za cenu vlastného zdravia).

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 23:43
Reakce na amarelica:

Ale to ne. Je nesmysl si cokoliv vyčítat. Nejste lékař a chlapi jsou bohužel už takoví, že dokud se nesloží, tak si stejně nedají říct. Vím to, můj táta byl stejný. A něco podobného jsem si prožila i s mojí mamkou (tam těch zdravotních kotrmelců a úrazů bylo víc, než se to zklidnilo, protože něco prostě člověk ovlivnit nemůže, i když dělá všechno správně) včetně toho, že jsem na to poskytování první pomoci většinou taky zůstala sama, takže vím přesně, co je to v tu danou chvíli za šílený stres.

Hlavně, že to s manželem v rámci možností dobře dopadlo. Držím palce, aby se vám takové situace v budoucnu pokud možno vyhýbaly.

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 15. listopadu 2016 03:32
Reakce na amarelica:

Drzim palce! A do budoucnu preji nejake nove, lepsi pratele...

Offline Marbuša
1381 příspěvků moje polička 15. listopadu 2016 14:11
Reakce na amarelica:

To je smutný, že takhle člověk přijde na to, kdo je opravdový přítel. Tak vám přeju, ať je už jen líp!

Online Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 15. listopadu 2016 16:17

Teď mi došlo, že Amarellici ještě nikdo nevynadal, co tím měla co otravovat příbuzné a známé... 

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 15. listopadu 2016 23:09

Stezuji si na sebe. uz me omrzely LEGO adventni kalendare, furt dokola to same, tak jsem se rozhodla, ze detem rozdelim do okynek toto

cim jsem si docela zavarila, protoze to uz dve hodiny pytlikuji a na konci jsem zjistila, ze jsem si v te tme v loznici dve kocky spletla a dve spatne spocitala. znovu to uz delat nebudu, Jezisek je proste popleta. 

jsem fakt silena. bylo mi to treba?

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 15. listopadu 2016 23:33
Reakce na continuity:

teda nevím, jak vaše děti, ale přihodit se mi takový Lego adventní kalendář "za mlada", tak bych se samou zvědavostí ani nedočkala štědrého dne! :-) to napětí, co to asi může být, ten limitovaný každodenní příděl... moc povedený nápad!

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 00:04
Reakce na siouxsie:

ha, diky. no ony nebudou od zacatku vedet jak je to velky. budu se snazit jim to do tech krabicek seradit tak, aby si vzdy poskladali nejaky rozumny kus, nejdele za dva dny. blby je, ze se do okynek nevejdou koleje, to budu musiet jeste nejak promyslet. akorat doufam, ze alespon obcas stihneme prijit nacas do skoly 

kdybych nebyla lego maniak, tak do toho nejdu, je s tim strasny prace. ale tuto krabici jsem chtela tak jako tak, takze vlastne usetrim , protoze nemusim kupovat ty klasicke adventni blbosti.  (tak zduvodnit si to umim hezky to zas jo). 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 06:22
Reakce na Sweet Potato:

Teď mi došlo, že Amarellici ještě nikdo nevynadal, co tím měla co otravovat příbuzné a známé... 

LOL, trefa 

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 06:55

Nesnasim sva auta! Moje auto ceka na servis a technickou, takze ma stale letni gumy. Dneska musim jet s dcerou na bazen, vecer snezilo, tak rikam fajn, neni zbyti, pojedu druhym autem, tj. Tranzitem. Tranzit parkuje cca 700m od domu, protoze do obytne zony jako nakladak nesmi. Tak jsem vcera v noci behala mezi autama a prehazovala detskou autosedacku. Ted se podivam z okna, po snehu ani pamatky, ale strasne fuci. No nic, zpatky to uz prehazovat nebudu, ale pobezim se dvema taskama a ditetem v naruci (pesky mi to neujde, jeste v tom pocasi) pres hory a doly k Tranzitu. Aaaaa!

Offline RoSa
9966 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 07:20
Reakce na LennH:

A on má ten Tranzit víc než 3,5 tuny?

Zažádejte si o doplnění zákazové značky o dodatkovou tabulku s uvedenou nejvyšší povolenou hmotností (pokud tam už teda není - v tom případě by zákaz vjezdu do 3,5t neplatil už teď):

http://dopravni-omezeni.cz/aktualita/pozor-na-dopravni-znacku-b4/

Další nesmysl ministerstva dopravy: zákaz vjezdu náklaďáků platí i pro kombíky

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 07:34
Reakce na RoSa:

U nas to zavedli taky a plati to pro dodavky co maji v technicaku ze jsou uzitkove nikoliv osobni nebo tak nejak. To nam rekli policajti pote, co na nas soused nekolikrat volal policii ze parkujem v zakazu (ehm).

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 08:05
Reakce na rasaNori:

nie je nad dobrých susedov

Offline RoSa
9966 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 08:10
Reakce na rasaNori:

zažádat o doplnění značky.... viz odkazy výše