sťažujem sa na svojho nadriadeného, ktorý býva v práci podstatne dlhšie ako ja, a naviac má kľúč od mojej kancelárie, čiže ráno na mňa čakajú rôzne prekvapenia. Napríklad dnes som našla na stole otvorenú krabičku so smotanovo-syrovými cestovanami, ktoré som si dala včera do chladničky, že si ich dám dnes na obed. Asi ich chcel včera zjesť, ale potom na ne zabudol, takže cestoviny boli celú noc otvorené v teple na stole. Alebo sa pravidelne stáva, že sa mu zdá v mojej kancelárii príliš teplo, tak otvorí okno, ale už ho nezatvorí, takže ráno prídem do šialenej zimy. Škoda, že aj to s tým oknom ho nenapadlo včera, zachránil by tým cestoviny ![]()
Stěžovací vlákno
Sousedi Vás za toto nabonzovali? No tyjo, to musí být ale "milí lidé"...
Kdybych dodržovala tento zákon, tak se nedostanu fakt nikam (dvoumístný krátký pick-up, hluboko pod 3,5 t, ovšem N1 už jaksi z podstaty). Jsem rozhodnutá se klidně s policajtem pohádat, pokud se najde takový pitomec, který by mě za toto chtěl odněkud vykazovat. Ovšem teplej bonz od sousedů, to je fakt šokující. Jako kdybyste tam parkovala kamiónem, tak ok. Ale tohle je čistá škodolibost a závist (si to vodepsali z daní, těm se to podniká, si nahrabali...).
A ty dodatkové tabulky "3,5 t" si tam nechte dát, určitě nebudete jediní v ulici s N1, akorát, že na kombících to tak nekřičí jako u dodávky.
Tohle mě strašně sere, za přehlédnutí při tvorbě zákona (a že jich zrovna v tomto je požehnaně) si to vypijeme jen my. My si musíme zažádat o cedulky, my se musíme obhajovat před závistivými udavačskými sousedy a hnidopišskými policajty.
S tím oknem je to hloupé, ale vzít si z cizí lednice cizí jídlo, to je drzost.
To byla tenkrat posledni kapka, pak uz jsme hledali kam se prestehovat nejlepe s pozemkem na parkovani. On takhle bonzoval na vsechny, ale do nasi pameti se tohle asi zapsalo nejvic protoze to melo pokracovani. Nejak tesne po tom co zacala tahle sranda platit, na nas po te co jsme ze zaparkovaného tranzita vystoupili, tento soused zacal povykovat z okna at s tim autem vypadnem, ze tam nemame co stat. Tak jsme dosli do bytu a manzel ze si jde s nim promluvit, protoze uz ho to stvalo. Prisel po chvili, totalne vyjeveny, ze na neho soused vytahl nuz. Privolana policie nam na tohle rekla ze ses s tim neda nic delat a obvinit ho pry neni z ceho.
se přiznám, že jedna dodávka u nás v ulici, která parkuje buď na chodníku nebo kousek před přechodem pro chodce, takže přes tu kraksnu není vůbec vidět, když člověk přechází po přechodu, mě se*e úplně nebetyčně a že na ni začnu volat policajty promejšlím pravidelně.
betsey jak si někdo může dovolit vzít cizí jídlo, to mi hlava nebere (a teď by se mi hodily původní smajlíci)
Ach jo, proč to někde jde a u nás oprava každé blbé díry tak trvá? O dálnici ani nemluvím.
Teda, čumím jak puk. Že si lidi vezmou z cizího třeba kafe, to je asi běžné, ale tohle?!?! A od nadřízeného je to už úplně běs. Ještě, že neuplatňuje třeba právo první noci!
takže vás dnes zve na oběd, že?:-)
soused je idiot, to každopádně, a dle toho pitomého nařízení bych ani já s normálním osobákem který má Nko kvůli přepážce na psa nemohla k domu, ale... co jsem bydlela v přízemí u chodníku, není uplně příjemný, když si vám těsně před oknem zaparkuje náklaďák a prakticky vám překryje celý okno. ale to asi nebude váš případ, žene?
preboha, nestrašte :-)
presne, práve som ho konfrontovala, tak sa kajal, a mám pozvanie na obed
Řeknu Vám, Vy jste teda kliďas, já bych viděla rudě..to bude to mý znamení býka :)
+ rasaNori
No nase dopravni znacka uz dodatkovou tabulku ma a ta hovori jasne - zakaz stani nakladnich vozidel s delkou vetsi nez 4m. :D Takze ano, muj Tranzit tam sice vjet muze, ale parkovat nesmi. Coz si myslim, ze je spravne, protoze je nas tam vic s velkyma autama a jak je parkovani na sidlisti naprosto katastrofalni, jen bychom zavazeli.
Vlastne o tom pise Potrefenáhusa
A ano, uz na me aktivni sousedi taky volali policajty, kdyz jsem tam jednou nechala auto pres noc. Oni sami maji Trabanta, tak se tam asi bal nebo co. ;)
Víte co prostě nechápu? Když volají sousedi policajty, tak asi vědí na koho? Proč prostě nezazvoní a nezkusí si napřed promluvit? Tohel je fakt ničení sousedských vztahů. My jsme měli jednu takovou aktivní sousedku (mladá holka podotýkám), upozorňovala, když někdo vyhodil něco špatně do odpadu, upozorňovala na špatné parkování a prostě takové věci. Ale vždycky zazvonila a řekla co a proč jí vadí. Myslím, že by ji v životě nenapadlo volat policii. Někdy mi tím lezla na nervy, ale občas jsem měla pocit, že dělá "špinavou práci" i za mě. :-)
jsem původně měla rozepsanej příspěvek v podobným duchu, ale pak jsem zazpytovala svědomí a zase to smazala.
Jsem tu v létě sežrala šéfovi z lednice zmrzlinu, když byl na dovolený, ale zase jsem ji rychle běžela koupit ještě než se vrátil. A pak ještě něco, co už si nepamatuju, co bylo, ale to tady taky nechal nějak před dovolenou a do jeho návratu by to nepřežilo a muselo by se to vyhodit.
No na sídlišti v našem devítipatrovém paneláku se šesti vchody fakt nevím, čí jsou všechna auta. Poznám přesně čtyři, z toho jeden je invalida, ten má svý místo jistý :D
To je tak trochu diagnóza. Někdo tohle opravdu dělá programově. Sedí u okna a šmíruje, kdo špatně zaparkoval, aby na něj mohl zavolat policajty. Obzvlášť vtipné to je, když je zavolá na řemeslníky, kteří přijeli opravit nějakou havárku v domě.
Takže ty jsi vlastně taková firemní hygienická a zdravotní policie. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje