viktorka_od splavu Moji rodice maji mikrovlnku z roku 1989. Stale funguje, jen uz nikdo neveri, ze je to mikrovlnka.![]()
Stěžovací vlákno
Luna Muj stryc pouzival donedavna mikrovlnku, kterou dostala babicka ke svatbe, vymenil ji, protoze se mu nevesla do nove kuchyne, jeste porad byla funkcni. Bylo ji neco mezi 40-50 lety.
Nevim, ktere vlakno je vhodne, ale snad se to tady snese. Zemrel zakladatel spolecnosti Deciem (The Ordinary) Brandon Truaxe. Stalo se to sice uz 21.1., ale precetla jsem si to az ted. Vim, ze mel problemy a jeho smrt je pravdpodobne jejich vyustenim, ale i tak... Skoda, ze to neslo vyresit jinak. (sebevrazda je tedy jen ma domnenka).
Já se vrátila k ručnímu mytí nádobí. Stávající myčka je blbá,program dlouhý,nádobí se tam špatně skládá,moc se ho nevejde,no opruz. Špatný výběr ![]()
Stařičká Philco musela ustoupit nové kuchyni a vzpomínám na ni s láskou.
Myrtila tak to by ma ta mikrovlnka zaujimala. Mala som za to ze niekedy v osemdesiatych rokoch sa k nam dostali prve.
rozarka Která myčka je tak na prd, prosím? Kdybych to musela řešit, ať jsem v obraze...
Pinot Noir Whirlpool ![]()
Janulik03 ano. 83-84. myslím, že jsem měla nějak cerstve první dceru, když se objevily na Kladně v tuzexu Jako naprosto podpultove zboží. Dostali jsme se k ní nějakou šílenou oklikou přes strašnou protekci. Pak se k nám na ni chodily koukat kamarádky, protože to nikdo neznal.
Ale první MW jsem viděla už dric, cca 79/80, když jsem jezdila že školy na praxi do Hradce, do hotelu Černigov. Říkali ji televize a my z toho zázraků byli úplně paf![]()
Krehutka Ja myslela, ze jsem to sem psala. Drsny, pry skocil z okna svyho bytu v Torontu, na ig jsou nejaky zmateny videa, nebo teda byli. Bud prestal medikovat a nebo k tomu pridal neco, ja nevim no, v poradku rozhodne nebyl. Smutny, bylo mu 40. Cetla jsem par clanku, on koupil treba i ty byty okolo jeho aby tam nikdo nemohl bydlet atd, proste to vypada jak nejaka paranoia.
Janulik03 Uz se bohuzel nemam koho zeptat na podrobnosti, mikrovlnka uz neni a stryc, ani prarodice taky ne. Byla to takova velika bedna, minimalne 2-3x versi nez dnesni mikrovlnky, a ohrivala taky o dost delsi dobu. Deda byl na elektroniku velky fajnsmejkr, i za minuleho rezimu dokazal nejak sehnat jinak asi nedostupne veci, a pak je desetileti udrzoval v dobre kondici.
Viděli jste první elektrickou myčku z roku 1929?

Tak ne myčka, ani mikrovlnka, ale smoothiemaker. Koupila jsem si nového robota a při prvním použití smoothiemakeru jsem tam kráva nahazela zmrzlé ovoce ( protože na instagramu to na videu vypadá vždy tak jednoduše) a jak bylo tvrde, tak mi to ohnulo všechny nože směrem dolů ![]()
Sairon no ony ty smoothie makery jsou dost naprd, to je podle me i slabsi nez foodprocessor. Tohle jde praktikovat jen v blenderu, ktery ma pouziti i na led. I tak tu nekdo psal, ze mu prolitl kus zmrazenyho ovoce plastovym mixerem? Mozna to byla Potrefenáhusa ? Proto je lepsi sklenenej.
711990 jo, mně :-))) ale máma to zalepila zubařskou pryskyřicí a funguje přes 20 let :-)) jen ty zmrzlý jahody už do něj nedávám :-)
Potrefenáhusa vidis, tak to uz jsem si nepamatovala:D ale vzdycky, kdyz sypu zmrzly ovoce do mixeru, si na tebe vzpomenu!:)
Asi to není úplně stížnost, ale dneska letím pracovně do Španělska. Úplně sama jenom se šéfem. Budu natáčet videa, což jsem v životě nedělala a fotit foťákem, který neznám a ani s ním neumím zacházet. A šéf očekává jenom ty nejlepší výsledky samozřejmě...Navíc o té cestě vlastně nic nevim, budeme prostě jezdit někde po Andalusii a fotit. Jediný co vím je, že mám dneska večer být v Málaze...Asi bych z toho měla mít radost, je to příležitost, ale já jsem tak strašně nervózní, že z toho mám spíš hrůzu ![]()
Noren
nevím, jestli tlapkat nebo gratulovat. Kdyby sis to chtěla vyměnit, klidně zaskočím :-)
Krehutka Ok, letí ti to v 18:05 ![]()
Noren Praha? To bych ještě stihla...
Noren Třeba se tam potkáš s brambůrkou.
( Sweet Potato )
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.