razorblade Pacičkuju
![]()
Stěžovací vlákno
diky vsem! jednou, az se svoji praci skoncim, tak tu dnesni historku napisu verejne, protoze ve vysledku je pro nezaujate hrozne vtipna :D
razorblade Ty ale umíš vzbudit zvědavost!!
Škoda, že ses tady tak odhalila, mohlas to povykládat nějak zakódovaně....jo a tlapkám, pochopitelně, i když je mi to slovo proti srsti, ale když potřebuješ, tak potřebuješ ![]()
razorblade držím tlapky
...takhle se to může napsat??
razorblade potlapkavam!
continuity Tak to máte teda pěkně komplikované, to by ten finančák mohl být nejlepší řešení. Jak manžel dopadl? Podařilo se mu to oboje podat?
razorblade Potlapkávám!
Emi dekuji za optani. Byl tam v pondeli. Dan z nemovitosti mu pani vyplnila podle DP od puvodniho.vlastnika. jak na to prisla netusime, protoze ve vymeru, ktery nam poslal ten kamarad, od ktereho jsme to kupovali, byli 23m2 a pani rekla 19 m2 a na LV neni nic. jako nehadal se s ni.![]()
Dan z prevodu byla horsi, pani pry nebyla tak mila a jeste navic prislibila penale
ale prinesl to domu v podstate vyplnene, chybela jedna strana. Moc se ji nelibilo, ze nemame znalecky posudek, ale ten snad nove mit nemusime. Vcera jsem to poslala, tak budeme cekat, co se z toho vyvine.
Jeste tam musim kvuli domicilu, ty dve priznani na dan z prijmu zkontrolovat a mam proletosek snad hotovo. ![]()
Rozbila se mi mikrovlnka. Nestezuji si, byla stara a smradlava, jen zkousim, jestli to funguje a komu se rozbije:-D
jsem myslela že mikrovlnky jsou nerozbitný, tak schválně!
(btw naše myčka stále nefunguje a já po dvaceti letech umývám nádobí![]()
viktorka_od splavu proc myslis, ze jsou nerozbitny? Je to krap jako vsechno. Ja jsem rada, chtela jsem si koupit novou, ale nechtela jsem byt marnotratna!
Hehehe, ja taky nemam mycku, navic nadobi neumyvam vecer, baterie sousedi se zdi, kde spi mimino a je to docela hlucny. Neni nad to se vzbudit rano do bordelu;-)
viktorka_od splavu tak to te potlapkavam tedy.Mela sem rozbitou mycku asi dva dny a letela koupit novou,protoze-jde nikdy nemit mycku,ale nejde ji mit a najednou nemit....![]()
continuity To je super, to nejhorší jste zvládli. Tak snad už to půjde bez problémů (i když s penále), taky jsem slyšela, že posudek už není potřeba. A hlavně další roky už by měl být klid, když se to přiznání podává jen jednou.
Mne teď čeká něco podobného, musím zjistit, jestli jsem přiznání k dani z nemovitostí zvládla dobře a domluvit se na platbě za předchozí rok. To jsem ještě nebyla majitelka, protože ještě neproběhlo dědické řízení, takže přiznání jsem podala správně až teď, ale možná jsem to měla zaplatit i před rokem místo mámy. Tak uvidím, jak co mi řeknou. A pak budeme taky řešit daň z příjmů, naštěstí bez domicilu. Asi zkusím i tu příjmovku přes EPO, daň z nemovitostí tam šla dobře.
Karja ja tu chytla akorat moly do spajzu,jinak se mi to vyhyba.....![]()
Karja jak píše Zarinya - když ji nemáš tak ok (jako jasný do bordelu se někdy budím taky - ono mít ji plnou čistýho nádobí který nemá kdo vyklidit a další špinavý čeká kolem je taknějak běžná věc:D ale!!! mít ji milion let a najednou zničeho nic zjistit že si ani blbý nehty nalakovat nemůžeš nebo!!! že to zaschne když se to nenamočí nebo nedejbože snad hned neumyje![]()
Karja nerozbitný byly určitě ty starý co měly jen otáčecí kolečka a zamačkavací knoflíky - dostala jsem ji v roce 1994 od babičky a 2010 nebo tak nějak se rozbila - ale mechanicky, jakože roztřískala pádem na zem. jinak by tu stopro byla pořád![]()
viktorka_od splavu Jojo, ale navykla jsem si u mamy, je to pohoda. Nejvic bordelu je z vareni, clovek chce zit zdrave, denne tepla strava, obedy, vecere...kaslat na to a je cisto;-)
Karja no to jo, ale navíc, já jsem zvyklá že to nádobí je totálně čistý a odmaštěný... mně to v ruce umytý připadá ekl, mastný a hnusný... na návštěvě to vydržím ale doma![]()
na teplou stravu se klí'do vyprdnu ale mít vošklivou skleničku na víno![]()
viktorka_od splavu Joo, presne na tenhle tvuj nazor si vzpomenu tak trikrat do tejdne, kdyz to nadobi bud meju nebo se mi na umytym neco nezda. Takze ti musim ,,podekovat,,, sama bych na to neprisla a byla s vysledkem spokojena!:-D
Karja to není názor nýbrž konstatování faktu![]()
šmankote, lidi přežili bez myčky po tisíce let, neblbni:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.