Noren Beru to místo tebe
okamžitě a hned!
Stěžovací vlákno
andulka01 do fronty!
Noren mne ked sa niekam moc nechce, väčšinou sa potom super bavím. Taže bude ti tam dobre, Malaga je krásne miesto. uži si to.
Janulik03 Díky! ![]()
Uz letis? ![]()
Noren Jej, práce snů!
Teď už sedíš v letadle, takže tomu neunikneš, tak držím pěsti, aby ti to fotilo a točilo samo!!
Noren strasne moc zavidim, andalusie je ma laska
uzij si to!
Noren Určitě si to užiješ :-).
Stěžuji si, že kam vlezu do vlákna, tam je to OT a mám v tom pak pěkný b..del, protože nevím, kde jsem. ![]()
Bledule přidávám se ke stížnosti. Naprosto jsem se přestala orientovat.
Bledule Haha, připadám si jako na strazu naší třídy z gymplu-v každé skupince se mluví o něčem jiném a kam si přisednu, je jiné téma, než jsem čekala, ale stejně se přidám...![]()
Garfie Hele, nejhorsi je, sedet mezi dvema skupinkama a stridave poslouchat jednu a pak druhou. To ma clovek chut jit domu:-D. Ale my budeme mit letos sraz u jednoho spoluzaka v penzionu, je to tam desne pekny, jsem natesena, I kdyby se se mnou nebavil nikdo, je tam krasnej rybnik, jen budu cumet a hotovo!
Od zacatku roku se vsechno... vsak vite co. Uz z toho zacinam byt unavena. To byvam normalne vecny optimista. Tak jsem se aspon tesila na hory s rodinou, ze si odpocinu, nacerpam sily, uziju si rodinu pohromade. Syn rano prisel s teplotou, tak jsem vyslala na hory jen muze s dcerou. Dite spi, ja tu bloumam a nezustala mi tu ani jedna susenka.
Lamicka Něco sladkýho najít musíš! :-) Hele, zalez si do postele a čti si....
Lamicka co palacinky nebo puding? je to rychle a ingredience bys mohla najit.
Eee, konecne se objevil dum, co byl uplne super, no a samozrejme jsme az dalsi v poradi!
Karja ti prvni to zrusi...Nemohla bys jim vyhrozit trochu?
Candance Tem prvnim? Ja je neznam, ale uz jsem tam jela s ditetem,tvarila se strasne fajn a vypravela zivotni pribeh, jak nam to tam zaruci rodinny happyend az nadosmrti. Ale mela jsem tam jet spis s mamou a dostatecne zduraznit, ze bydlim s nasima!:-D:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.