viktorka_od splavu Ne, ted se celej muj zivot smrskl v pouhy prezivani nez budu mit mycku!!!
Stěžovací vlákno
Myčka je fajn, ale zas tak dramaticky bych to neviděla. Já jsem ji nejdřív neměla, pak v dalším bydlení měla, pak zase neměla, pak zase měla, neměla a teď ji mám. Po tom jednom měla jsem nejen že neměla myčku, ale ani teplou vodu v kuchyni, a netrvalo to dva měsíce, ale dva roky. Když vařím, tak si to po sobě rovnou sklízím, takže nekončím ve stavu, kterej vybízí k evakuaci, takže jo, je to dobrá věc, ale umím a jsem ochotná fungovat i bez ní.
Zina mně třeba to průběžné uklízení vůbec nevadí. co mi vadí víc a) že je nás hodně takže po obědě/večeři i když je z vaření uklizeno tak zas kupa nádobí ve chvíli kdy už nic dělat nechci/nejsem zvyklá b) opravdu se toho docela štítím, přijde mi to vše nedostatečně umytý
viktorka_od splavu neni nad to po obede strcit talire a pribory do mycky a jit si lehnout.![]()
Zina my máme dost malou linku a zadnej odkapavac, jen takovou tu kovovou plochu jako součást (malyho) dřezu. Takže mě skoro vic než samotný myti vadi to kupici se nádobí vedle dřezu a jak na to třeba kape jar při dalším myti ....umytyho v ruce se nestitim, ale prijde mi to jako fakt votrava
Zarinya vono to splouchani i tak hezky uspava
Rozbil se mi vysavač ![]()
Kokoska Ten taky potrebuju novej! Diky diky, prej mi stesticko, at to prijde brzo a vezmu to v obchode pri jednom;-).
Karja tak rovnou pribal i mycku![]()
Emi penale bude podle vsech internetovych kalkulacek par stovek, uvidime k cemu se pani dopocita, zas se z toho nezblaznim, nase blbost to byla.
EPO na dan z prijmu funguje vyborne, ja ji nepouzivam primarne, protoze mam vetsinou ke kazdemu radku tri papiry, ty formulare to neumi scitat a blbe se to pak kontroluje. ale pro kontrolu si to tam vzdy zadam, protoze jeden rok mi vysly v idnes formularich asi o 2.5Kc jine cisla. pani taky netusila proc, tak jsme to opravili podle toho, co mela v pocitaci na kraji toho papiru, ja to podepsala a sla domu. ale musela jsem tam kvuli tomu znova chodit.
a loni jsem asi 6 tydnu nemohla vymlatit potvrzeni od slovenskych danaru, uz mne za obesilali z CR, ze kdy to dodam. ja mam zazitku s financaky asi na pet zivotu, ale tak vzdy muze byt hur. nakonec jsou tam ty urednice celkem mile, ony to taky chteji mit hlavne v poradku uzavreno, kdyz clovek spolupracuje, vetsinou se s nima nejak domluvi.
Vopovažte se mi někdo sáhnout na myčku!
continuity to mi připomíná jak mi minulej týden volal chlápek že v r. 2016 jsem měla nějakou chybu, že prej jestli fakt 4 miliardy prostředků na výzkum a vývoj? no tak ne teda![]()
viktorka_od splavu no to ted byla nejaka kauza, ze to zhusta dodanovali a navic na to meli vypsane cilove odmeny. a co 4 miliardy si mela neopravneny odecet nebo ti je chteli vratit? ![]()
continuity
no ne, os/zs žádné daně neplatí, ale stejně se to musí podat, kdyby chtěli vrátit to bych se ovšem nebránila:DDD
viktorka_od splavu Ty jo, tak zrovna sklo na víno do myčky nedávám.
Pinot Noir ted jsem to chtela napsat. A blee ty sklenice fakt nejsou.
viktorka_od splavu hele ale pokud se stitis nadobi umyteho v ruce, tak asi nejak blbe myjes, jinak totiz neni duvod...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.