Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. února 2019 08:06

Jako beru, že myčka je fajn, ale štítit se nádobí mytýho v ruce je teda poněkud histrionské..

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 13. února 2019 08:08

Pinot Noir no ja uz ted taky ne, po tom, co jsem do mycky dala sklenicky na vino ze sedmdestaych let co jsem nasla v bazaru a na jedne se udelal skrabanec.. jsem si to teda mohla uvedomit driv, no.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 13. února 2019 10:25

Nemám myčku, nevejde se. Neštítim se.

Offline 711990
18319 příspěvků moje polička 13. února 2019 10:31

Ounz Tak bys ale měla začít 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 13. února 2019 10:36

711990 já se neštítím ničeho 

Online tv
4200 příspěvků moje polička 13. února 2019 10:46

Ja mycku mam a stejne myju v ruce. Tak nejak mam pocit, ze toho nadobi dost neshromazdim.

Offline 711990
18319 příspěvků moje polička 13. února 2019 10:52

Ounz  pisu si, najmu si te na spinavou praci :D

Online Potrefenáhusa
38866 příspěvků moje polička 13. února 2019 11:00

tv tohle třeba nechápu, kor se dvěma detma, u nás se teď taky leccos myje v ruce, ale jednak na to pak kape ten jar na odkapavaci a překáží to, když se to hned neutre a neuklidi a jednak tam pak stojí poloprazdna myčka se zasychajicim nádobím, která mohla bejt už dávno plna a jet.

ja když o vikendu varim, tak poustim myčku třeba i třikrát, rozhodne vyuzijem, při běžným provozu se zapíná fakt kazdej den

ja se nádobí nestitila ani u babičky, a ze na těch hrncich, zvlášť kolem ousek, bejvalo leccos  mne dost vadi zase takový to hodne vrzavy nádobí z myčky, mám z toho takovej jedovatej pocit, ale to se dá vyřešit ekopraskem a octem místo lestidla

jinak já jsem v tomhle fakt čuně, i sklenky na vino máme z ikey, aby mohly do myčky...jen teda noze meju v ruce, páč nejsou moje a jsou celkem dobry, ale svoje bych do myčky strkala taky

Online Janulik03
20260 příspěvků moje polička 13. února 2019 11:08

aaa sme u zle umytom riade v rukách? Už zase? 

No ja som do umývačky strčila hrnčeky na kávu a popraskala glazura. 

A raz som tam dala kryštál a zostal mliečno biely.  V ruke umývam často a nikdy sa mi nezdal horšie umytý ako v umyvačke, dokonca sa mi už párkrát stalo, že som z umývačky vybrala riad a bol zle umytý,akoby také malilinké prskance. Možžno ked je málo soli alebo neviem prečo. 

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 13. února 2019 11:11

tv  Nenávidím mytí nádobí. Takže radši shromažďuju třeba 5 dní, než abych byť jednu lžičku myla v ruce!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 13. února 2019 11:12
Reakce na Karja:

Kokoska Ten taky potrebuju novej! Diky diky, prej mi stesticko, at to prijde brzo a vezmu to v obchode pri jednom;-).

Offline 999
19820 příspěvků moje polička 13. února 2019 11:24

tv Tohle fakt nepochopím... Já jsem před dvaceti lety koupila babičce myčku na chalupu, když tam měla na prázdninách plnej barák vnoučat a ona si ji hned po létě koupila i domu, kde vařila pro dva. A všechny ženský, který se tam za to léto mihly a ještě myčku neměly, si ji koupily taky :-).

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 13. února 2019 11:34

tv plytvas vodou.

Online Karja
44710 příspěvků moje polička 13. února 2019 11:35

Sa"Aranel Ja jak jsem ted doma a porad pecu, varim smazim a proste makam na rodine, ze jo,tak mam uplne zniceny ruce z toho vecnyho myti. To je uplne na modrou indulonu uz.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 13. února 2019 11:50

711990 

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 13. února 2019 12:27

Karja Myčku též nemám (bude v novém domě) a mytí mě faaaakt nebaví. Zkus jiný prostředek na mytí, já můžu jen pur s rukou na etiketě.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 13. února 2019 12:37

Mám kamarádku, která sice má myčku, ale pouští ji občas jen kvůli synovi, který ji strašně rád obsluhuje, aby mu udělala radost.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. února 2019 15:50

viktorka_od splavu Já jsem bez myčky byla v listopadu. Vydržela jsem asi 14 dní a potom jsem hlasitě křičela o novou. Jako moje vaření často 2x denně a čtyři lidi doma, to je pořád dokola. Opravit ji jsme se teda ani nepokoušeli, měla 19 let. Tak ať se to u vás brzy vyřeší. 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 13. února 2019 15:58

Renusatko díky, doufám.. ta naše má rok po záruce, samozřejmě.. problém je jen v tom náhradním dílu který se prý odkudsi objednává-a zjevně teda mají času dost (bohužel to "musí" řešit manžel, prý je to chlapská práce, strašlivě se urazil když jsem zařizovala opravu pračky:-O

Ounz já se sice štítím, ale vydržím to nemám z toho žádná omezení, dokonce zvládám chodit do bazénu, do sauny i samostatně nakupovat (o fobii z nákupních vozíků jsem se dozvěděla až tady, velmi zajímavý studijní materiál problém (psychický:-) mi dělá hlavně syrové maso, vařím často a skoro vždycky z masa a do toho krmím kočky syrovým masem, krájím, sekám kosti, zamražuju, rozmražuju.. no a pak někdo odkládá umytý skleničky okapat "hlavou dolu" tzn tou částí co pak dávám do pusy tam kde běžně bývá to maso a já se držím a mlčim jak hrob a střežím se přemejšlet jestli jsem to fakt dobře vyčistila.. a pak umývám kočičí misky zároveň s nádobím (v myčce mi to nevadí:-)) a říkám si - přece něco vydržíme:D

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 13. února 2019 16:37

Oznamila jsem manzelovi, ze nepojedu na chalupu, pokud nebude do sezony hotova rekonstrukce. On se zeptal, jestli rekonstrukci myslim zakoupeni mycky.