Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Karja
44715 příspěvků moje polička 18. února 2019 17:29

Pinot Noir Hele kamoska si jednou prisla do skolky pro dceru a ta mela vsechno obleceni pekne nachystane v igelitce a oblecena do nahradniho. No na povel ucitelek v lese, at kazde ditko prinese sisku, tu sisku donesla no. Asi nevedela zda borovou ci smrkovou, tak zvolila jinou variantu. Zadari se obcas.

Offline Garfie
28563 příspěvků moje polička 18. února 2019 18:13

Karja Trocha vúdú by nepomohla? 

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 18. února 2019 18:26

Garfie Hele to se vrati. A urcite je to nekdo z nasich znamych, protoze jich hodne taky shanelo nemovitost, tak se necham prekvapit, kdo hude zapsanej v katastru.  Jako ten pocit maximalniho presvedceni, ze je to super, byl proste tak osvobozujici, najednou nevybirat tu nejshudnejsi variantu a nemit v hlave zadny ALE. 

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 18. února 2019 18:29

Pinot Noir Ty jo, ja ty psi ho*na ted resim furt. Kamkoli jdeme, jakoukoli cestou, vsude ho*na. Ze deti nemuzu pustit na travnik, to uz jsem si zvykla, ale ze nemuzeme chodit po chodniku, tak to me uz pekne se*e. Neustale sonduju, kde co je, taham je z jedne strany na druhou, fakt hrozine. Uz se docela tesim, az nacapam nejakeho pejskare, co to neuklizi a vyleju si na nem zlost.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 18. února 2019 18:30

tjo, mne uz se skoro podarilo zapomenout, jak strasne jsem nenavidela pejskare, kdyz jsem mela maly deti. 

Offline Garfie
28563 příspěvků moje polička 18. února 2019 18:30

Karja Víš co, třeba to tak super nebude. Já kdysi koupila byt na vysněným místě...a to byla hotová Potěmkinova vesnice, na co ses podívala, to spadlo. Do rekonstruce jsem dala víc než byla kupní cena. 

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 18. února 2019 18:32

tv Hahaha, vitej na vsi! Je to desny. My jsme tri vesnice pod jednim obecnim uradem a nas soused dela ve sluzbach obce, takze proste, co je treba. A te jedne vesnici prezdiva ,,hovnova ves,,. Ja tam roky nebyla, vzdycky kdyz u nas vidim ty chodniky sj rikam, ty blaaaho a jak to teprve musi vypadat tam!

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 18. února 2019 18:35

Garfie Tohle byla dva roky stara novostavba, stavel si to typek sam, remeslnik, jako na hlavu by mi to asi nespadlo:-D. Ale treba ze sousedu by se stali najemni vrazi,-z vedlejsi firmy se stala nejaka desna smradlava fabrika. No nejaky moznosti jsou, ale moc jich nebylo:-D

Offline Garfie
28563 příspěvků moje polička 18. února 2019 18:38

Karja Neboj, vždycky se něco najde 

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 18. února 2019 18:47

Garfie Jojo, budu monitorovat ty nove usedliky, snad to nejsou nasi dobri znami, grilovacku u nich bych si uplne nevychutnala. No jsem proste hrozne zklamana, fakt by nam to vytrhlo asi tak deset trnu z kazdy paty!

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 18. února 2019 18:48

Karja Bydlim ve meste! Mame tady skvely, velky park. A ja se tam decka bojim pustit, ze okamzite do neceho slapnou. Fakt me to hrozne rozciluje. Minule me dojalo, kdyz nekdo slapnul do ho*na a otrel si to o schody do baraku! Pekne o ten okraj, ze jo, vsak cajk.

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 18. února 2019 18:49

JankaM nekdy se to tak sejde. Drz se. Ja uz prestavam doufat, ze se s nemocnym synem pridame k muzi a dceri, kteri jsou na horach. Jeste dnes mel teploty. 

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 18. února 2019 18:49

tv Ha, I ve mestech? Ja mam o mestskych pejskarich lepsi myslenky nez o tech vesnickych, ale chyba no!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 18. února 2019 19:02

Karja urcite se jeste neco objevi

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 18. února 2019 19:02

Karja v nasi ctvrti mezi exkrementy klickuju, je to des:( a kazdy rok horsi a horsi. 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 18. února 2019 19:23

Karja No, v Praze je to rozhodně stokrát horší než třeba na vsi, kde bydlí naši. U nás v parku se fakt nedá udělat ani úkrok do trávy, podělanej je tu každej metr čtvereční. A jak píše tv , ani na chodníku není člověk bezpečnej. 

Offline Garfie
28563 příspěvků moje polička 18. února 2019 19:28

Karja Třeba to ještě klapne, držím pěsti! Nebo něco podobnýho/lepšího!

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 18. února 2019 19:32

Karja Tady se nabízí otázka, proč asi řemeslník opouští svoji fungl novou,  vlastníma rukama vypiplanou novostavbu...

Online RoSa
10173 příspěvků moje polička 18. února 2019 19:33

teď je na ty psí hovna kolem chodníků nejhorší období během zimy je nevidíš, jsou vnořený do závějí... no a pak přijde obleva, jaro...

jo a  Pinot Noir a další matky: možná tě překvapí, že my pejskaři s tim taky bojujeme  totiž ty největší a nejsmradlavější hovna jsou z mý dlouholetý pejskařský zkušenosti fakt právě ty lidský! mucina má svatou pravdu! psí výkaly tolik nesmrděj - no a proto jsou ty čokli tak žhavý na ty lidský (a vyskytujou se často právě v tom křoví)

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 18. února 2019 19:34

Ja bych se teda chtela zastat nas, poctivych pejskaru, kteri sbiraji. A rekla bych, ze je nas vetsina, jinak by pri tom mnozstvi psu ty plochy vypadaly uplne jinak. A ano, i me to stve, zejmena proto, ze kdyz jdu posbirat po svem psovi, taky obcas slapnu. Priznam se, ze za ty penize, ktere jim z poplatku za psy kazdorocne pritecou, by uz mestska cast mohla zaridit bud pravidelny uklid exkrementu, nebo nejake "psi policajty", treba agilni duchodce, kteri budou prudit a pokutovat.