Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 18. února 2019 19:41

Zas budu priste neco zarizovat, se jim na to vykaslu a at si jedou mili kamaradi treba do p....e!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 18. února 2019 19:53

Nesnášim přiblblý interaktivní studijní materály. Zoufale lituju přihlášení na jeden kurz, kterej mi leze krkem tak neuvěřitelným způsobem, že se na to fakt asi vykašlu.

Offline Karja
44718 příspěvků moje polička 18. února 2019 20:17

Isca Onemocnel a stehuje se bliz k pribuznym. Detaily samozrejme nevim, ale z toho co jsem videla stacilo, bylo to fakt osklive;-/. Jako ja vim, ze se neco ,,zase,, objevi, ale tohle bylo pro me top:  super lokalita, vyhled, klid, zaroven pesky dostupne centrum, blizko pekna vychazka do prirody, skolka 5 minut pesky, sestra s rodinou 5 minut pesky, normalni sousedi, akorat velke, kvalitne udelane. V lokalite, kde neni uz volnej pozemek:-/. Jako jsem fakt zklamana proste. My totiz jinak budeme stavet a jako s pozemkem nejsem 100procentne spokojena a ta vyhlidka nekonecneho zarizovani a planovani, no mam z toho osypky, fakt se na to netesim. 

Offline barbucha blogger
35875 příspěvků moje polička 18. února 2019 20:38

Karja 

No když to takhle popisuješ - divíš se že byl zájem?

Offline Karja
44718 příspěvků moje polička 18. února 2019 20:41

barbucha Hele na druhou stranu to bylo docela drahy:-D:-D Zas takovej zajem nebyl, myslim, ze jen my dvoji:-D

Offline An.Fial
82 příspěvků moje polička 18. února 2019 20:43

Karja Já teda nevím, jaké máš možnosti, ale nedali by se ti první zájemci přeplatit?

Offline barbucha blogger
35875 příspěvků moje polička 18. února 2019 20:49
Reakce na RoSa:

teď je na ty psí hovna kolem chodníků nejhorší období během zimy je nevidíš, jsou vnořený do závějí... no a pak přijde obleva, jaro...

jo a  Pinot Noir a další matky: možná tě překvapí, že my pejskaři s tim taky bojujeme  totiž ty největší a nejsmradlavější hovna jsou z mý dlouholetý pejskařský zkušenosti fakt právě ty lidský! mucina má svatou pravdu! psí výkaly tolik nesmrděj - no a proto jsou ty čokli tak žhavý na ty lidský (a vyskytujou se často právě v tom křoví)

​Hele vono to fakt tak bude... Poppy některý nechává bez povšimnutí, a jindy se může učmuchat. Lidi sou dobytek neuvěřitelnej, zrovna před chvílí jsem hnala s hlasitým komentářem pepíčka, kterej močil na zídku u kontejnerů - prosim pěkně tři metry vod vchodu do hospody (vodkud stoprocentně zrovna vypad). Neuvěřitelný!

Krehutka 

Já se jednou takhle po zimě vypravila s foťákem jen kolem baráku. Z fotek, co jsem během chvilky nasekala, mi bylo špatně jen při jejich selekci... No poslala jsem to se srdečnými pozdravy na místní úřad, na hygienu i na přilehlou policejní stanici i do našich novin. Do tejdne tady svištěly vysavače... 

Už bych mohla zas - strašlivý hromady mám rovnou na trávníčku před vchodem. Všimla jsem si, že nejmíň uklízej po těch největších hyenách (kromě RoSa  ) ... tak si maj hergot pořídit jorkšíra, když to hovno po mamutovi nejsou schopný uklidit!

Offline Karja
44718 příspěvků moje polička 18. února 2019 21:27

An.Fial No, to jsme samozrejme zkouseli,  ale s temi prvnimi zajemci si proste ,,placli,, driv. My jsme prisli opravdu pozdeji. Asi mela realitka fixni odmenu, tak proste brali pro ne nejjednodussi a nejrychlejsi variantu.

Offline RoSa
10173 příspěvků moje polička 18. února 2019 22:21
Offline barbucha blogger
35875 příspěvků moje polička 18. února 2019 22:23

RoSa 

Jo, to je ze života 

Offline Kokoska
34970 příspěvků moje polička 18. února 2019 22:26

barbucha Máme takovej pruh trávníku mezi dlážděnou cestou k brance a vjezdem ke garážím. Pravidelně nám tam nějaký tele nechává pozdrav po svém mamutovi. Nastávající zeť při první návštěvě v rodině zaparkoval před bránou a přes ten trávník si krátil cestu k brance. A co bys řekla? Měl ho tam! 

Offline barbucha blogger
35875 příspěvků moje polička 18. února 2019 22:45

Kokoska 

No já se dneska málem vobrátila naruby, když jsem sledovala Poppy, ana si šla decentně počmuchat na "zelenej pás" před naším vchodem. O barvě by se dalo polemizovat neboť s přehledem vede hnědá... a to prosimpěkně přímo pod schodama a nájezdem. Nejbližší psí koš, ať nežeru, dobře pět metrů vzdálenej. 

Offline RoSa
10173 příspěvků moje polička 18. února 2019 22:50

barbucha Kokoska  co pořídit nějakou ceduli?

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 18. února 2019 22:52

barbucha Kokoska Tady u nas je to neco fakt hroznyho - pamatuju se, ze kdyz jsme se pristehovali, tak jsem zalibne koukala na travnate plochy mezi barakama a rikala si, to se tam venku bude grilovat a lebedit si v kresilku! (Je tam dokonce i nekolik grilu, ktere muzou najemnici libovolne pouzivat.) Ovsem pak jsem zjistila, kolik bydli v baracich psu, a ze nikdo po nich nic nesbira - no co vam mam povidat, kresilka jsme ani nekoupili  A vencit Chica je hotove utrpeni, proste se tam neda chodit, tolik ho..n pohromade jsem fakt v zivote nevidela, a to jsem z Prahy! Pani listonoska tuhle do neceho slapla a rozcilila se, tak jsme si zanadavaly (pote, co jsem ji ukazala sacky jako dukaz, ze my za to nemuzeme), a pry proc s tim domaci neco neudela!? Ja na to, ze my mame domaciho, ktereho nerozhaze ani to, ze se nekdo trikrat (!) po sobe vysere na vrch pracky v pradelne  Pokazde to tam lezelo tyden... A psi to nebylo 

Offline Kokoska
34970 příspěvků moje polička 18. února 2019 23:21

MP Marge To  je teda síla. Jo, Amerika, země neomezených možností  I když v tomhle ji směle doháníme.

RoSa nevím, jestli by to pomohlo. Spíš tam vysadíme nějaké ostnaté keře, kterýma pes nebude chtít prolézat.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 18. února 2019 23:58

Kokoska Ono to tady neni bezne vsude - jsou mesta, kde by za to clovek dostal takovou pokutu, ze by si na ni musel vzit pujcku! To jen ja jak se drzim v tech chudych ctvrti mam takove historky 

Offline Samantha
3294 příspěvků moje polička 19. února 2019 07:37

Krehutka 

No já sbírám a taky prudím ty, co nesbíraj. Je to ale dost jedno, protože dostanu co chvíli nakládačku od přednas.raných rodičů (než stačím vytáhnout pytlík, taky nesedím psovi za zádí pořád) nebo od nepořádnýho pejskaře (jako že moc prudím). 

Si myslím, že si člověk nevybere, prostě jak máš na řemínku psa, jsi čitelnej a automaticky nepřítel číslo jedna.

Pinot Noir 

Pro tvoji satisfakci  - lidský fakt smrděj nejvíc - a ty si nosí domů naši miláčkové (v držce)

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 19. února 2019 08:06

Levi´s začal dělat elastické džíny. Ale jako fest. Kdo si kupoval 712 nebo 714, tak si rovnou může koupit legíny, páč to vyjde nastejno :-(

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 19. února 2019 08:48

Dodnes si pamatuju, jak jsme sli k nasim domu na navstevu, od muzovych rodicu je to asi 30 minut pesky. Cestou pres park mu rikam at si psa veme na voditko, ze bych rada aby dorazila cista. Pry ji upoveluje. No tak to se nezdarilo. Tenkrat jeste nosila kovovy polostahovaci obojek, ta opice si to zamatlala pekne pres celou hrivu, v kazdem ocku, jeste dnes si pamatuju tu beznadej :D tak jsme se otocili a sli zpet, protoze tchanovci maji zahradu. Tam jsme milou Corinku privazali ke stromu, ze ji prvne vemem hadici, ten pes bohuzel neni idiot takze nam naslednou ocistu pekne osladila, groteska hadr :D

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 19. února 2019 08:55

MP Marge v prádelně!!!