Mutziputzi je to škoda, byl osobnost.
Stěžovací vlákno
Karja Nekdy staci na prodavajiciho vyrukovat s nejakou drobnosti. Nam se treba povedlo "preplatit" prvniho zajemce tim, ze jsme prodavajicimu slibili vyridit a zaplatit dan z prevodu nemovitosti, tehdy to zalezelo na domluve. Ta castka nebyla az tak enormni, ale zabralo to.
Jsme na plánované výpravě na jarní prázdniny s vnukem. Cíl je rybolov v Kolobřehu.
Odjezd byl v pondělí a vnuk v neděli horečky 39.
Jeli jsme s mužem sami, všechno bylo zařízený, ale kdo by chtěl být u moře v únoru.
Já ne, svolila jsem jen kvůli vnukovi. Je mi ho líto.
Tak Betty
To je škoda.
Sweet Potato No je to naprd, muž je přes den na rybách a já trajdám podle moře.
A večer jsme po hospůdkách.
Slíbila jsem mu, že pojedeme v náhradním termínu. Můj muž si netroufá s ním jet sám.
Oba mě tam chtějí.
Ale je krásný počasí, sluníčko.

Já mám moře v zimě ráda. Někde si sednout se skleničkou a poslouchat, jak to šplouchá. Užij si to i tak, zase to může být velký relax.
Tak Betty more dodava ohromnou energii v jakemkoliv obdobi.![]()
ach miluju more
nedokazu se vynadivat,je furt jine.
Som hore od 3:20 a dnes ma čaká dlhý deň ![]()
pecka Ve 3.00 mě vzbudila kočka a uz jsem neusla, přitom jsem tak ospalá! A náročný den mne čeká též. Potřebovala bych jasnou a svěží mysl ![]()
Tak Betty Lituju tě velice, vím, že už jsi o tom tady minule nepsala moc nadšeně :-( Ale aspoň že počasí máte hezké. Tak odpočívej, dýchej mořský vzduch a čti si...
Tak Betty ja by som si to s tebou hned vymenila. Ale chápem, že nie si zrovna nadšená ako sa to vyvinulo.
Tak Betty jejda, týden, který mám sama pro sebe, nemusím vařit, nikdo po mně nic nechce, to není až tak špatný! Ale každému to vyhovovat nemusí, to vím. Nešlo by vyrazit na nějaký výlet, třeba popojet místní dopravou a někam dojít? Nebo do jiného města se podívat?
pecka to je zvláštní, já dnes taky tak nějak, převalování a přemýšlení o nesmyslech .-(
Tak Betty a čo na ten náhradný termín vziať aj kamarátku? ![]()
Tak Betty to je mi lito, ale myslim, ze je dobre, ze jste odjeli i tak (a netahali nemocne dite s sebou). Je ted takove divne obdobi, syn je taky kazdou chvili nemocny, ve skolce deti dost proridly, chodi jich asi 1/5 a prazdninami to neni. Taky potvrzujiTulipe , ze se blbe spi, byvam od 4.30 vzhuru... jo a skvrny na mesici take zpusobily, ze jsem prodavala knihu a nechala se premluvit na zaslani postou. Tam jsem stravila hodinu ve fronte a podaci listek jsem samozrejme nekde vytrousila. Tak ted jen cekam, kdy se pani ozve, ze nic nedostala.
Tak Betty jejda, týden, který mám sama pro sebe, nemusím vařit, nikdo po mně nic nechce, to není až tak špatný!
cely den se poflakovat u more jen tak koukat nebo si cist... a vecer po hospudkach s muzem..
no mne to zni jako sen:-)) takovou dovolenou jsem nikdy nemela![]()
cely den se poflakovat u more jen tak koukat nebo si cist... a vecer po hospudkach s muzem..
no mne to zni jako sen:-)) takovou dovolenou jsem nikdy nemela
Ale v únoru ! !! Když je teplo ,tak se mnou nikdo nejede ![]()
Dala bych plakajiciho smajlika.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.