Tak Betty tak to neni fer!to chapu.
Ale to si musis zaridit sama.![]()
Tak Betty tak to neni fer!to chapu.
Ale to si musis zaridit sama.![]()
Tak Betty To je nadhera! Skoda, ze bez vnuka, urcite se tesil a tobe by bylo veseleji! A ty, prizkoumej obchody, z prochazek pekne do kavaren, jed vlakem o kus dal na vylet a rozfofruj tam manzelovi dost penez!
Tak Betty jela bych v lednu, unoru, prosinci.. a v kvetnu dvakrat
ale tak pokud vyhovis manzelovi v jeho prani, on tobe ne?
Stěžuju si, že už pár týdnů píská v uších a nedaří se mi toho zbavit. Něco jsem si k tomu přečetla, koupila jsem se ginko, na fyzio s páteří chodím a doma cvičím, na ušní jsem objednaná (do toho teda moc velký naděje nevkládám) a nechala jsem si napíchnout adekvátní body na akupunktuře, ale je to tak nějak čím dál stejný, to znamená strašně otravný :-((.
Zina noo, co jsem tak v okoli slysela za postesky tak to usni je akutni. v nekterych pripadech pry kdyz se to neresi okamzite muze vznknout trvaly problem
Zina Ouvej, to je hodně nepříjemný a může to být fakt velký problém, držím palce.
Zina upaluj na ušné. Kolegyna mala niečo podobné a nechali ju ležat týžden s infuzkami vnemocnici. Neviem presne čo jej povedali že má, nie je tu dnes aby som sa jej spýtala, ale radšej bež.
Sweet Potato viktorka_od splavu Janulik03 Díky. Na ušní jdu zítra, mají dlouhý objednací doby, ale jsem trochu skeptická. Neuroložka (ke který chodím kvůli něčemu jinýmu) říkala, že se stejně většinou nepodaří nic najít a člověk si na to nějak zvykne. To u mě teda zatím nenastalo, akorát mě z toho bolí hlava a jsem z toho tak nějak celkově vyřízená.
Zina Bohužel opravdu často nic nezjistí, ale začít tím musíš. Páteř je častá příčina. Určitě to přejde!
Zina A dokážeš detekovat spouštěč? Když je to akutní (výbuch, hlasitý koncert atd.), pomůžou s tinitem kortikosteroidy, ale musí co nejdřív.
Pokud to není neuro, ještě to můžou být dutiny nebo i problémy s cévami.
Krehutka Spouštěč byl asi stres, den předtím mě sjela naše vydatná sousedka, noc na to mě vzbudilo to pištění a od tý doby je to ve dne v noci se mnou (max. to kolísá). Páteř k tomu má teda asi taky co říct, mám s ní problémy, který cvičením a fyzioterapií držím v přijatelný míře, ale že by to bylo super, to taky není.
Zina hele kolega stresem ohluchnul, byl s tim ve spitale a spravilo se to, ale asi to neni neobvykly, hlavne fakt nenechavat plavat, samo neprejde
viktorka_od splavu a dyt to Zina píše, že s tim byla všude možně, nic plavat nenechává
Potrefenáhusa zminuje dkouhy objednaci doby, ja zduraznuju ze jde o akutni (ne na objednavani!) zalezitost. se zlomenou nohou by ses objednala na pristi mesic na ortopedii?
viktorka_od splavu píše, že jde zejtra
viktorka_od splavu Já to až tak plavat nenechávám, ale neuroložka se na to netvářila, že by se jí to mělo týkat, a na ušním to trochu vypadalo na konec světa, dali mi termín na docela zadlouho (ale zítra už tam právě jdu).
Já jsem to pochopila, že jsem se tam asi měla vecpat dřív, ale řeším do toho i jiný zdravotní věci, vedle kterých to pískání působí spíš jako taková nepříjemnost.
A když už tu na tohle téma fňukám, tak si stěžuju, že loňskej rok byl pro mě zdravotně docela nepovedenej, dostihly mě nějaký genetický kletby, o kterých jsem si myslela, že se jim díky odlišnýmu životnímu stylu vyhnu, a jednu novou přenosnou tradici jsme se segrou založily, nakonec je asi dobře, že její součástí je, že ji nikomu nepředáme.
Zina To mě mrzí, drž se.
Zina to me mrzi, ale treba budes aspon psi lady (analogie ke kocici lady).
Zina Uf, to jde založit novou genetickou tradici? ![]()
Snad to na tom ušním dobře dopadne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.