andulka01 uf našťastie moja chodí len keď vie, že priateľ nie je doma(som na materskej). K nemu si nedovolí, to klope. Keby nás vyrušila v spálni, už by kľúče nemala ![]()
Stěžovací vlákno
MP Marge Já se fakt snažila být zdvořilá, ale někdy to bylo vážně hrozný. Když jsem měla rozuklízeno a ona se sedla do sedačky a očekávala že jí automaticky nabídnu kafe a udělám ho. A taky moc pěkně se jí povedlo když jsem polehávala doma s ultranízkým tlakem po operaci, nezeptala se jestli něco nechci, nene, nechala si udělat to kafe. Jo, je to za mnou a všem přeju, aby měli rozumné a milé příbuzenstvo (bez klíčů!).
Mrakoplas Jo, já to bohužel vidím zpětně, měla jsem si víc dupnout, v mnoha ohledech, možná to mohlo celé dopadnout i jinak.
Bydlím ve svém, dům dvougenerační, s rodiči muže a mám podobnou zkušenost jako renusatko. Bez zvonění a vyzvání k nám vstupují různí členové rodiny, hlavně jeho rodiče. Děti nikdy nehlídali, nepomáhali, nic jim nedlužíme. Prostě to tak mají. Snažila jsem se to řešit tisíckrát, oni to nechápou. Trpí tím soukromý život, hlavně ten partnerský, proto se stěhujeme pryč. Prostě tohle dvougenerační soužití není nic pro mně.
Jo a sem asi přestanu chodit, koupila jsem si tu HD, nejradši bych na posezení sežrala celý půllitrový kelímek ![]()
Ja fakt nedovedu pochopit,jak dospelemu cloveku nestaci rict jednou,ze si nepreju aby chodil ke me domu bez zvoneni,sam od sebe......fakt ,to mi hlava nebere.
andulka01 Ano, to je přesně ono, člověk se snaží být zdvořilý. Je to rodič partnera, vycházím s ním jinak dobře, i když je u nás častěji, než bych chtěla. Beru to ale tak, že je sám dlouhé roky a nikdy mi to nevadilo. Jen ty neohlášené návštěvy a odemykání. To nevydýchám.
rozarka Byt jeho původně byl, jenže hypotéku jsme platili my a bydlel tady s manželem krátkou dobu. Všechno si tenkrát odstěhoval, nic tady nezůstalo. Přesto třeba dnes přišel pro klíče od sklepa, že si tam potřebuje vzít nějaké věci. Opravdu nevím, co. Nic už tam dávno nemá. Jako kdybych se cítila doma všude, kde jsem v životě krátkou chvíli bydlela, tak by se asi dost lidí nestačilo divit![]()
Renusatko Omlouvám se,nebyl to útok proti tobě. Jen jsem myslela,že je byt jeho majetek,to by byla jiná situace. Ovšem po tak dlouhé době to nebude snadné změnit.
rozarka Jé, to já jsem to nemyslela nějak útočně, omlouvat se vůbec nemusíš, není proč. No snad bude klid. Manžel se tomu celej večer směje, já zatím moc ne.
zlatahouba
Vítej v klubu! A jakou? Slaný karamel?
Garfie zatím jsem zkusila strawberry chesecace, ale na karamel jistě taky dojde ![]()
Garfie zlatahouba máte šťastie, ze som práve prišla z obchodu a doma nie je žiadna zmrzlina, zase mi tu robíte chute ![]()
Mrakoplas To my rády! ![]()
No a nasi se furt divej, ze s nima nechceme zustat naporad! U nas teda jedinej zatim ,,problem,, neustaly volani pres x zdi, proste nez abych dosli, radsi hulakaj!
Jako kdybych se cítila doma všude, kde jsem v životě krátkou chvíli bydlela, tak by se asi dost lidí nestačilo divit
![]()
jinak mě teda hned napadlo, jak by se asi taková nečekaná "návštěva" tvářila, kdybych zrovna šla z koupelny.. (chodím všude nahá když nejsou děti doma:-)) ale je fakt že jsem extra lekavá takže po pár zážitcích typu luxuju a najednou za mnou stojí tchán bych byla já nebo on nebo oba po smrti
a pokud ne tak bych zcela jistě nechávala klíč v zámku/řetízek/něco aby se bez mýho vědomí nikdo dovnitř nedostal![]()
viktorka_od splavu Minule v chodbě jsem myslela, že mě fakt poveze do špitálu, jsem se úplně složila, fakt na zem a rozbrečela jsem se. V naší chodbě je docela tma, jdu na wc a najednou v bytě, kde si myslíš, že seš sama, v chodbě chlap. Pak už jsem toho využila, malinko hystericky to přehrála, ale po dvou měsících jsme tam, kde jsme byli. Předtím v listopadu byli kluci na lyžích, já doma s mladým, kterej ležel v posteli a bylo mu blbě, viděla jsem na něho a něco jsem tam luxovala. Najednou taky za mnou chlap, no to je fakt na infarkt. Kdysi dávno i scéna, kdy jsem se šla sprchovat a ještě si nahá skočila na záchod. Tak jsem na záchodě tvrdla 15 minut, než jsem ho slyšela zase odejít. Pak jsem mu to říkala a vidíš nic, nic, nic. To mi radili i v práci, klíč a řetízek. Jenže naši puberťáci se pořád courají, byla bych vrátnej.
Renusatko klidně bych byla vrátnej a buď si jistá že bych si vyčíhla až by šel muž a vlezla bych si do sprchy a byla tam dlouho..![]()
Tchyně (už ex) nám chodila bez ohlášení do domu a nešla vypoklonkovat ani když viděla že přišla opravdu nevhod (třeba my v ložnici, že...). Hrozný to bylo a já mohla stokrát říkat manželovi, že takhle fakt ne. Neřešil, jen mi vždycky odpověděl "no dyť to je mamina, no... ji znáš ne". Fuj, jak já to nesnášela.
Tohle nam docela dlouho delala tchyne, akorat to bylo u ni doma, takze se to o to hur resilo. Bydlime od ni daleko, takze kdyz tam jedeme, tak na cely vikend, a spime v byvalem detskem pokoji. Bezne za nama chodila rano, my jeste oba v posteli pod perinou, sedla si na kraj postele a zacala si povidat. Nebo jsem byla ve spodnim pradle, mazala jsem se kremem, ona rozvalila dvere, takze na me videla cela domacnost, a zacala resit neco strasne dulezityho, treba jaky si koupila pekny saty. Manzel s ni nechtel jit do sporu, je to jejich dum a my tam nejsme doma, tak jsme se zacali zamykat. Po nejake dobe ji to doslo samo, ted uz dokonce i klepe.
Mrakoplas Jo, já to bohužel vidím zpětně, měla jsem si víc dupnout, v mnoha ohledech, možná to mohlo celé dopadnout i jinak.
No jo, kdyby clovek vedel dopredu, vid...
Hele, ja az nekdy budu mit trochu cas, tak sem sepisu, jak vypada pritelova rodina a s cim se tady potykam ja (no, vlastne uz nepotykam, protoze jsme se odstehovali a ja jsem zmenila telefonni cislo
), to mi nebudete vubec verit!
MP Marge Už ted se těším na vyprávění![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.