Zina to je mi ľúto, držím palce.
Stěžovací vlákno
Zina soucítím!
viktorka_od splavu se zlomenou nohou se neobjednáváš, většinou s ní skončíš na traumapříjmu nebo na up. A oni tě zasádrujou a určí kdy tě budou operovat, pokud to k tomu je. A operuje se i odloženě.
Malosi maji jet na vikend k tatinkovi. Mensi teplota, kasel. Ja mam listek na koncert a v planu celovikendove rande-nerande. Boli ma na hrudi, hlava a oci. Se na to vykaslu!
Doufam v zazracne uzdraveni vsech zucastnenych. Jinak se fakt nastvu.
tv Potlapkavam, to je jak naschval!
A na to ucho jinak slyšíš? Nech si to zkontrolovat... tinitus je značně votravnej ale jsou různý příčiny. Některý se daj odstranit (a pak zmizí i pískání). Já už s ním žiju mnoho let - takže i to se dá, ale lepší je to bez něj samozřejmě.
Mně teda ve finále věnovali příručku Život s tinitem nebo tak nějak podobně, přesnej název si už nepamatuju protože jakmile jsem se tam domákla rady, že nejlepší je přestěhovat se třeba do mlejna, že ty zvuky to přehlušej, příručka letěla do koše
Fakt je, že v klidu a tichu to člověk vnímá jinak, při hlučnějším provozu se dá kolikrát i zapomenout ![]()
tv chjo to je furt něco:-( tlapkám a napadlo mě, nevím teda jak jste na tom, u nás by to nešlo zas ale jsou rodiny kde není problém - že by tatínek strávil víkend s dětma u vás doma tj nikam je nevozil a pěkně se postaral a ty jinde?
viktorka_od splavu My uz jsme to takhle nekolikrat udelali, ze u me s nima byl pres noc a ja sla na svatbu a tak. Jenze v patek velka rodinna oslava, na kterou maji ti tri jit, ja v patek koncert. No nevim, jak to dopadne. Stve me to, volny vikend potrebuju jako sul, mam toho nad hlavu. Pokud by byl ochoten prijet sem, tak by to stejne bylo az v sobotu a to je mi skoro uz na nic.
Byla jsem si sahnout na maleho, neni to tak hrozny, tak treba bude do patku dobry. A ja si jdu lupnout paralen a jdu se do zitrka uzdravit.![]()
tv držím palce![]()
A ja si jdu lupnout paralen a jdu se do zitrka uzdravit.
To je dobrý plán, at ti to vyjde![]()
Zina s tinnitem žiju už snad od roku 2002, naučila jsem se s tím žít... v běžném životě to nevnímám, a nevadí mi to, ani když je kolem ticho (kvůli sousedům např. usínám se špunty v uších, což je docela mazec, ale prostě už jsem to přestala vnímat)
(pozor - neříkám, že máš tinnitus!)
Kdo to tu byl s tou nespavostí?
Včera večer jsem čuměla do tmy bůhví do kdy a ráno jsem se vzbudila před budíkem. Normálně jsem schopná spát bez budíku do deseti. Nemůžete si tu stěžovat např., že jste vyhráli milion a nevíte, za co ho rozfrcat?
Nemůžu. Já bych věděla, jak ho rozfrcat ... ![]()
Já využila toho,že jsem sama doma a sežrala dvě velká manga. Ted' nejsem schopná pohybu ![]()
coralline Taková výhra by nebyla špatná,po sdělení tady,by se to mohlo šířit jako moli,rýma apod.![]()
Samantha tak ale mohla by sis stezovat ze jenom milion
chytla bych to mnohem radej nez opar:P
viktorka_od splavu "Vyhrála jsem jenom milion a nevím, za co ho utratit?" ![]()
coralline navyš částku, protože milion rozfrcám hned :-)
Magráta Pak se tady má člověk dočkat nějaký užitečný stížnosti. Jsem chtěla bejt skromná ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.