Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online stes
9260 příspěvků moje polička 22. února 2019 10:12

Janulik03 někdo z autoškoly 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 22. února 2019 10:17

Lama_z_Lana no bacha na to, ja v lednu ze stejnych duvodu zhubla 3kg a hned prvni tyden po je nabrala zpet, ale teda jen jako tukovou vycpavku. Jak mi odtrnulo, zacala jsem se rozmazlovat . A ted je to teda boj a prisna zivotosprava.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 22. února 2019 10:29

Janulik03 drz se a nedej se s tou segrou bych se to pokusila nebrat osobne.. vsak pokud ji  to tak vyhovuje a jak rikas je stastna a spokojena, proc ne. akorat si panko velkomozny musi uvedomit, ze sefuje akorat u sebe doma a u vas se musi chovat slusne. jeje, s takovyma typama ja mela uz par stretu.. a to jsem jinak opravdu mirna osoba. ale jak zacne stavet do late manzelku a pak si mysli ze to bude aplikovat i na me, shori jak papirovej cert:-)

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 22. února 2019 10:39

Online stes
9260 příspěvků moje polička 22. února 2019 10:56

rozarka wtf

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 22. února 2019 10:59

Janulik03 Ten švagr  to bych asi nerozdýchala. 

Já zase měla kamarádku, máme stejně staré děti, během mateřské jsme se opravdu intenzivně vídaly, často i jako celé rodiny. Oni bydlí v malém bytě a hrozně rádi bývali u nás, protože je tady víc prostoru. Stalo se mi třeba, že u mě byla, já někam spěchala a ona krmila dítě, tak říkám "hele, v klidu si ho dokrm, já jdu a vy pak zabouchněte" a ona mi potom úplně bezelstně napsala, že se tam dítěti líbilo, ještě si vytáhlo nějaké hračky, ona si uvařila kafe no a odcházeli za dvě hodiny... Nebo ji jednou k nám dovezl manžel, šel dál a zatímco my se usadily ke kafi, on si vzal noviny a lehl si u nás na sedačku v obýváku! Tak jsem mu normálně řekla, že číst si může doma, ať nás nechá samotné a ona mi pak vyčetla, že jsem ho vyhodila-a že oni mají tak málo času být spolu... No už se skoro nevídáme. 

Online stes
9260 příspěvků moje polička 22. února 2019 11:10

Garfie já jen zírám...takhle nevomalený lidi znám fakt jen tady z vyprávění, díky bohu teda

Online Janulik03
20264 příspěvků moje polička 22. února 2019 11:14

Garfie jo to je niečo na ten dposonb a človek sa ešte blbo cíti.

Jo a to som ešte nespomenula, že my sedíme všetci v jedálni a on trajdá po vbaráku a po dvore. Potom počujem buchnut dvere a v kuchyni sa spustí kávovar a pánko sa nakráca s hrnkom kávy za nami. No vtedy som sa spýtala či mu náhodou nevadí, že si robé kávu u nás sám. A on na to že nie, prečo? 

A sestra sa usmiala že vidíš ešte ti ušetrí robotu. Ale nepovedala to ironicky ale s láskou a obdivom. Proste nech sa i nikto nediví že oni odídu a ja si nalejem.

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 22. února 2019 11:32

Janulik03 Tak to je teda mazec... Jenže je vážně těžké radit, protože člověk nechce dělat rozbroje v rodině, nechce kazit náladu všem a tak. Ale asi je fakt načase, vyměnit klíče a jim je nedat s naprosto konkrétním odůvodněním.

U nás to bylo ještě tak, že tam jako domů chodil i tchán (přece ten dům pomohl postavit) a to byl teprve mazec. Neohlášen, třeba ve čtyři ráno přijel z letiště, pustil si nahlas rádio a začal se v obýváku holit. Proti tomu ex taky nezakročil, vyřešila to má drzá poznámka, která způsobila, že se patriarcha na mě urazil. Jeee, já mám s touhle rodinou historek...
Já mám tedy taky máslo na hlavě, myslím, že jsem někdy zústávala u jedné kamarádky trochu déle než bylo vhodné. Blo mi u nich dobře, nechtělo se mi vracet do prázdného tmavého domu (manžel tou dobou jezdil domů hrozně pozdě).

Online Janulik03
20264 příspěvků moje polička 22. února 2019 11:42

andulka01 tiež dobré. Práve že ja som sa nakopla a už nebudem tolerovať. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 22. února 2019 11:47

Janulik03 zamykat a rodinna setkani usporadat na neutralni pude, nekde v restauraci. Jestle se svagr pujde projit do kuchyne nebo si uvarit kafe, oni uz mu to vysvetli. 

andulka01  

Pro me nejvetsi koncentrace wtf zazitku na 5 stranach. 

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 22. února 2019 11:52

Krehutka JJ, hluboce patriarchální rodina severomoravského typu. Rozvětvená. Hele ale dost často s nima byla i legrace :-)
Historky s tchánem jsem psávala na MP (třeba tu se svatbou, kdy nepřenes že není středem pozornosti a já místo tančení s přáteli komplet večer strávila řešením rodinné krize) jo, ta svatba byla asi moje...

Online Janulik03
20264 příspěvků moje polička 22. února 2019 11:54

Krehutka tak ja pevne verím, že po tomtio víkende už k nám nepríde. Nikdy. Ak sa prevalí čo ja už dávno viem

Online Janulik03
20264 příspěvků moje polička 22. února 2019 11:57
Reakce na Garfie:

Nebo ji jednou k nám dovezl manžel, šel dál a zatímco my se usadily ke kafi, on si vzal noviny a lehl si u nás na sedačku v obýváku! Tak jsem mu normálně řekla, že číst si může doma, ať nás nechá samotné a ona mi pak vyčetla, že jsem ho vyhodila-a že oni mají tak málo času být spolu... No už se skoro nevídáme. 

​No takto nejako to bolo ked som kedysi mala poznámku k jeho chovaniu, proste ony to tie baby vidia ale uplne inak. Ja tam vidím manipuláciu a v podstate týranie psychické a ony tam vidia starostlivosť a opateru. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 22. února 2019 12:01

to jsou šílené story toto, to bych rozhodně nevydýchala a nedopustila... v mém okolí takové tendence naštěstí nikdo nemá... 

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 22. února 2019 12:02

Janulik03 A jejda... že by se to vyřešilo samo po jiné linii? No držím palce.

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 22. února 2019 12:02

Jj, tohle jsem taky zažila, tak vím, že s lezením do soukromí bych příště udělala krátký proce. Naštěstí (a klepu na dřevo), tohle vůbec řešit nemusím, spíš mám pocit, že musím tchány pomalu na kolenou prosit, aby se stavili

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 22. února 2019 12:03

Janulik03 Myslím, že tohle úplně nebyl ten případ, on vypadal, že prchne rád a těší se, že bude doma sám  spíš mi přišlo, že mu to bylo hloupé vůči ní-a u nás se cítil dobře, tak se tam choval prostě jako doma...Ale tak když jsou málo spolu, ať to napraví, ale u sebe a ne u nás, že jo...Ale podobného manipulanta jako popisuješ dobře znám, manžel od další dobré kamarádky, to bych měla historek....a ona to taky nevidí. 

Online Janulik03
20264 příspěvků moje polička 22. února 2019 12:03

nolita nedopustila, hmmm vieš mám len sestru a ked som chcela s nou udržiavat kontakt a inak to nejde, veľa vydržíš a škrípeš zubami. 

Teda niekto je tvrdý a povie že nie, ja som mäkka. A lubim ju, to je potom hodne ťažké pozerať ako to je. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 22. února 2019 12:05

Janulik03 jestli mi reknes, ze si k vam domu vodi milenky, tak uz to ale nerozdycham ja.