Janulik03 někdo z autoškoly ![]()
Stěžovací vlákno
Lama_z_Lana no bacha na to, ja v lednu ze stejnych duvodu zhubla 3kg a hned prvni tyden po je nabrala zpet, ale teda jen jako tukovou vycpavku. Jak mi odtrnulo, zacala jsem se rozmazlovat
. A ted je to teda boj a prisna zivotosprava.
Janulik03 drz se a nedej se
s tou segrou bych se to pokusila nebrat osobne.. vsak pokud ji to tak vyhovuje a jak rikas je stastna a spokojena, proc ne. akorat si panko velkomozny musi uvedomit, ze sefuje akorat u sebe doma a u vas se musi chovat slusne. jeje, s takovyma typama ja mela uz par stretu.. a to jsem jinak opravdu mirna osoba. ale jak zacne stavet do late manzelku a pak si mysli ze to bude aplikovat i na me, shori jak papirovej cert:-)

rozarka wtf![]()
Janulik03 Ten švagr
to bych asi nerozdýchala.
Já zase měla kamarádku, máme stejně staré děti, během mateřské jsme se opravdu intenzivně vídaly, často i jako celé rodiny. Oni bydlí v malém bytě a hrozně rádi bývali u nás, protože je tady víc prostoru. Stalo se mi třeba, že u mě byla, já někam spěchala a ona krmila dítě, tak říkám "hele, v klidu si ho dokrm, já jdu a vy pak zabouchněte" a ona mi potom úplně bezelstně napsala, že se tam dítěti líbilo, ještě si vytáhlo nějaké hračky, ona si uvařila kafe no a odcházeli za dvě hodiny...
Nebo ji jednou k nám dovezl manžel, šel dál a zatímco my se usadily ke kafi, on si vzal noviny a lehl si u nás na sedačku v obýváku! Tak jsem mu normálně řekla, že číst si může doma, ať nás nechá samotné a ona mi pak vyčetla, že jsem ho vyhodila-a že oni mají tak málo času být spolu...
No už se skoro nevídáme.
Garfie já jen zírám...takhle nevomalený lidi znám fakt jen tady z vyprávění, díky bohu teda
Garfie jo to je niečo na ten dposonb a človek sa ešte blbo cíti.
Jo a to som ešte nespomenula, že my sedíme všetci v jedálni a on trajdá po vbaráku a po dvore. Potom počujem buchnut dvere a v kuchyni sa spustí kávovar a pánko sa nakráca s hrnkom kávy za nami. No vtedy som sa spýtala či mu náhodou nevadí, že si robé kávu u nás sám. A on na to že nie, prečo?
A sestra sa usmiala že vidíš ešte ti ušetrí robotu. Ale nepovedala to ironicky ale s láskou a obdivom. Proste nech sa i nikto nediví že oni odídu a ja si nalejem.
Janulik03 Tak to je teda mazec... Jenže je vážně těžké radit, protože člověk nechce dělat rozbroje v rodině, nechce kazit náladu všem a tak. Ale asi je fakt načase, vyměnit klíče a jim je nedat s naprosto konkrétním odůvodněním.
U nás to bylo ještě tak, že tam jako domů chodil i tchán (přece ten dům pomohl postavit) a to byl teprve mazec. Neohlášen, třeba ve čtyři ráno přijel z letiště, pustil si nahlas rádio a začal se v obýváku holit. Proti tomu ex taky nezakročil, vyřešila to má drzá poznámka, která způsobila, že se patriarcha na mě urazil. Jeee, já mám s touhle rodinou historek...
Já mám tedy taky máslo na hlavě, myslím, že jsem někdy zústávala u jedné kamarádky trochu déle než bylo vhodné. Blo mi u nich dobře, nechtělo se mi vracet do prázdného tmavého domu (manžel tou dobou jezdil domů hrozně pozdě).
andulka01 tiež dobré. Práve že ja som sa nakopla a už nebudem tolerovať.
Krehutka JJ, hluboce patriarchální rodina severomoravského typu. Rozvětvená. Hele ale dost často s nima byla i legrace :-)
Historky s tchánem jsem psávala na MP (třeba tu se svatbou, kdy nepřenes že není středem pozornosti a já místo tančení s přáteli komplet večer strávila řešením rodinné krize) jo, ta svatba byla asi moje...
Krehutka tak ja pevne verím, že po tomtio víkende už k nám nepríde. Nikdy. Ak sa prevalí čo ja už dávno viem
Nebo ji jednou k nám dovezl manžel, šel dál a zatímco my se usadily ke kafi, on si vzal noviny a lehl si u nás na sedačku v obýváku! Tak jsem mu normálně řekla, že číst si může doma, ať nás nechá samotné a ona mi pak vyčetla, že jsem ho vyhodila-a že oni mají tak málo času být spolu...
No už se skoro nevídáme.
No takto nejako to bolo ked som kedysi mala poznámku k jeho chovaniu, proste ony to tie baby vidia ale uplne inak. Ja tam vidím manipuláciu a v podstate týranie psychické a ony tam vidia starostlivosť a opateru. ![]()
to jsou šílené story toto, to bych rozhodně nevydýchala a nedopustila... v mém okolí takové tendence naštěstí nikdo nemá...
Janulik03 A jejda... že by se to vyřešilo samo po jiné linii? No držím palce.
Jj, tohle jsem taky zažila, tak vím, že s lezením do soukromí bych příště udělala krátký proce. Naštěstí (a klepu na dřevo), tohle vůbec řešit nemusím, spíš mám pocit, že musím tchány pomalu na kolenou prosit, aby se stavili ![]()
Janulik03 Myslím, že tohle úplně nebyl ten případ, on vypadal, že prchne rád a těší se, že bude doma sám
spíš mi přišlo, že mu to bylo hloupé vůči ní-a u nás se cítil dobře, tak se tam choval prostě jako doma...Ale tak když jsou málo spolu, ať to napraví, ale u sebe a ne u nás, že jo...Ale podobného manipulanta jako popisuješ dobře znám, manžel od další dobré kamarádky, to bych měla historek....a ona to taky nevidí.
nolita nedopustila, hmmm vieš mám len sestru a ked som chcela s nou udržiavat kontakt a inak to nejde, veľa vydržíš a škrípeš zubami.
Teda niekto je tvrdý a povie že nie, ja som mäkka. A lubim ju, to je potom hodne ťažké pozerať ako to je.
Janulik03 jestli mi reknes, ze si k vam domu vodi milenky, tak uz to ale nerozdycham ja.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.