viktorka_od splavu Ne, byla to nějaká teta maturanta z x-týho kolene. No, náš maturitní ples byl opravdu ples ve večerních šatech, s kapelou, stužkováním a proslovy, při kterých by teda mimino řvát nemuselo. Už z principu - mimino na plese nemá co dělat. Nechápu, jak to může vůbec někoho napadnout.
Stěžovací vlákno
Vilemina Ne, normální to není. Jenže v dnešní době určitá sorta matek (v tomhle případě) nabyla přesvědčení, že jejich dítě je všude vítáno
Možná ani ne, možná jen "stále žijou svůj život, jako před děckem". Tak se to teď dělá. ![]()
Pavlena Jojo, bez ohledu. ![]()
viktorka_od splavu Ne, byla to nějaká teta maturanta z x-týho kolene. No, náš maturitní ples byl opravdu ples ve večerních šatech, s kapelou, stužkováním a proslovy, při kterých by teda mimino řvát nemuselo. Už z principu - mimino na plese nemá co dělat. Nechápu, jak to může vůbec někoho napadnout.
Ako, keby to bola trebárs matka maturanta, tak by som to brala, že to nechce prepásť a aj že to staršie, čo maturuje, by ju tam chcelo mať. Teta z X-tého kolena, to nechápem, ale zas u nás nie je zvykom na maturiťák, že by chodila tak široká rodina.
My vzali malou pred dvema mesicema na zavody, jako behem kvalifikace dobry, to se smala, ale mezi kvaldou a finale byla asi hodinova prednaska Adama Ondry o lezeni v Americe a to dala presne 10 minut a sla sem dom, protoze jak se zhaslo tak se chvili koukala a pak se zacala vztekat... Ale my jsme s nimi na miste byli domluveni ze uvidime jak to pujde![]()
rasaNori přednáška o lezení nebo závody nejsou ples ani divadelní představení, tam bych vzala dítě taky s tim, že až to nepujde, tak s ním odejdu
Potrefenáhusa myslela jsem to v reakci na zivot pred deckem a po nem a ohledne otravnosti pro okoli. Samo ze nesrovnavam zavody a ples:)
rasaNori no mě taky přijde normální brát děti na místa a zábavy, kam chodim já, to by s nim taky člověk musel bejt zavřenej roky doma a na hřišti, ale tak některý situace jsou fakt nevhodný, některý v pohodě
rasaNori Člověk musí být soudný, no. Jasně, že se nevzdá úplně všeho z původního života - u nás třeba food festivaly, otevřené sklepy nebo návštěva vinařství s oznámením, že s sebou budeme mít dítě, jsou podle mě OK. Už ho ale nepotáhnu na večerní řízenou degustaci.
Si postěžuju... Připadá vám normální jít s několikaměsíčním dítětem na večerní divadelní přestavení? Sice neřvalo, ale docela si povídalo. No muselo mít jistě hluboký kulturní zážitek. Dost mě to otrávilo teda...(ale začínám bejt ve věku zlostnejch stařen :-) )
Tak moje dítě ve věku několika měsíců by tam asi dost řvalo, to si nedovedu vůbec představit. Nechápu. Jinak se synem absolvujeme dost, výstavy klidně, ale snažíme se, aby hlukem neobtěžoval okolí - z výstavy se v nejhorším prostě odejde, někde je i program pro prťata... Vzít ho večer do divadla by mě nenapadlo ani náhodou, už z toho důvodu, že tou dobou má spát.
když rodiče berou tříleté i mladší děti na hvězdárnu, která otevírá v osm devět večer...(a je na dvě hodiny).
Jiná Realita No tak zase ale kdy jindy tam jít, ne ...jistě je tam neberou denně. Diskutabilní je možná ta délka, to nemůže krom zarytého hvězdáře bavit nikoho, natož dítě
dynda tim ze mimina nemaj rezim, tak si dovedu predstavit vecerni program i venku. Nam ted dite zacalo pravidelne odpadavat v 7,utesuju se tim ze jak se posunne cas tak to bude v 8. I kdyz na pivo na zahradku si tohle leto opet nesednu:D
Jiná Realita No, dceři budou dva, od malá usíná v jedenáct a odolává veškeré snaze o posunutí režimu. Takže předpokládám, že za rok by dala i tu hvězdárnu :o)
stes DruI a co si tak představujete, že by tam to tříleté dítě dělalo? mně by to zajímalo, bez ironie, vhled do hlavy rodiče tříletého děcka, nebo dvouletého, který ho bere polousínající a protivné v deset na hvězdárnu.
(pro jistotu: tříleté dítě není schopno pozorovat dalekohledem, což je to, co se na hvězdárně v noci dělá - neumí totiž nic najít v okuláru a neumí se dívat jedním okem, taky nedosáhne na dalekohled a přidržovat u okuláru se nedá, protože nemáte stabilitu).
Si postěžuju... Připadá vám normální jít s několikaměsíčním dítětem na večerní divadelní přestavení? Sice neřvalo, ale docela si povídalo. No muselo mít jistě hluboký kulturní zážitek. Dost mě to otrávilo teda...(ale začínám bejt ve věku zlostnejch stařen :-) )
to jsem zažila na Donu Pasqualem, nebylo to tedy několikaměsíční mimino, ale tak šestiletá holčička s maminkou... seděly vedle mě... holčička se maminky pořád ptala, co zpívají, a proč se pořád smějeme... prostě chtěla překlad... k tomu všemu měla ještě dost silnej kašel...
moje kolegyně, která tam byla se mnou, maminku při přestávce požádala, aby odešly... jako byl kvůli tomu trochu humbuk a pláč, ale nakonec fakt odešly... (já se přiznám, že jsem se tehdy bála cokoliv říct, protože asi týden předtím jsem se s nějakou matkou chytla, seřvala mě na tři doby, tak jsem se do dalšího konfliktu pouštět nechtěla, a kromě toho kolem mě bylo spousta dalších žen, kterých sem se taky bála, aby se třeba nepostavily na její stranu :-))
nepochopila jsem, že to té mamince není trapný
Jiná Realita tak to treba ti rodice nevedeli? ja byla na hvezdarne mockrat, se skolou, s detma.. ale v noci nikdy:-)
Magráta já jsem jednou vypudila právě z hvězdárnu matku, která onomu tříletému děcku v hvězdářské tmě během výkladu pouštěla na jasně svítím mobilu hlasitý večerníček, aby ho zabavila. zeptala jsem se jí, jestli je normální. strašně se urazila a konečně i s dítětem vypadla. omlouvala jsem se pánovi z hvězdárny, že mu odrazuju lidi, ale on mi poděkoval. normálně se konfliktům vyhýbám, ale to byl takový vrchol sobecké debility, že jsem to nevydržela.
Jiná Realita hvezdarna mi prijde srovnatelna s tou vernisazi, food festivalem apod. Tam si to to ditko asi taky neuzije jako dospely... Ze je to vecer - zalezi na rezimu ditete. Jen to chce jako vzdy soudne rodice, kteri s nim odejdou, kdyz zacne prudit a obtezuje ostatni...
Jiná Realita šiš to nevím, se tříletým dítětem jsem na hvězdárně nebyla a ani bych nešla, ale ne každý dítě chodí spát v 9 či dřív (nová doba). Za sebe budu raději, když budou na hvězdárně, protože tam nebudu já![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.