rasaNori ano kozene sedacky su super, decka maju , ja v tom mojom pidiaute nemam ale neelektrizujem, muz vymenil za kupovane a asi blby material. Ale tak ide menit auto zas za nejaku obludu, utcite preto aby som si nepozicala ![]()
Stěžovací vlákno
Ounz A využít to nějak při práci s klienty, hm?![]()
Karja ja som v odmerovani hrozna sice pradok naberiem odmerkou ale okolo naberiem tolko dam a odmerku hadzem aj s praskom rovno na pradlo do bubna.
![]()
Janulik03 ja prave elektrizuju priserne a porad, a je uplne jedno jestli pouzivam avivaz nebo ne a to ze nehazu jiskry pri vystupovani z auta jsem si uvedomila az po nejake dobe:)
viktorka_od splavu Já používám jen prací gely. Sušičku máme už alespoň 10 let, jak kočku. Hlavně kvůli alergii děcek a kočičím chlupům. Za tu dobu nám ji jednou čistili a to se ještě v servise divili, že po 7mi letech ještě nemáme ten servisní otvor. A to já ji používám téměř denně, protože každý den má někdo něco z posilovny, hokeje, floorballu a jiných sportů a do toho oblečení mých manekýnů
.
Renusatko tak to mate jeste asi kvalitni pristroj bez kurvitek
u nas taky jede furt, jsem uz zapomnela jaky to je cekat s pranim az predchozi pradlo uschne![]()
Renusatko Servisní otvor? Jako že do ní navrtají nouzový východ?![]()
Mrakoplas Aviváž vůbec nepoužívám, ale ocet jsem používala na plenky a cítit nebyl vůbec. Tak vyzkoušej.
Sweet Potato bylo mi řečeno, že každá sušička potřebuje po čase vyčistit. Naši si odvezli, protože nemáme prostor, ale třeba bráchovi to čistili nějak tlakem vody na zahradě. Kde ten servisní otvor udělali nevím, jen mi řekli, že příště už to můžu hlásit, že ho máme a je to levnější.
Renusatko Sweet Potato taky nevím, co je servisní otvor. Minulá pračka jela 10 let bez poruch, až bez varování exla programovací jednotka.
Kokoska nikdy mě to nezajímalo a chtěla jsem se teď podívat, ale máme ji ze dvou stran ke zdi a není nic vidět
.
Renusatko To jsou věci. Když si představím, kolik by si při takovém čištění naúčtovali za všechny ty naše schody nahoru a dolů![]()
Plus zastávám názor, že dokud něco funguje, nemá se do toho vrtat. A navíc jí neni ještě ani patnáct, s cizíma chlapama ji nikam nepustim!
Renusatko přehlídla jsem, že jde o sušičku, s tou nemám zkušenost vubec žádnou.
Sweet Potato No jasně. Nám po těch 7mi letech začala sušit moc dlouho a nebo se vypnula s ještě mokrým prádlem. Tak musela s cizíma i v sedmi![]()
.
Ounz V DE se na čištění (ale i do kuchyně) prodává koncentrovaných ocet - Essigessenz https://www.google.de/amp/s/utopia.de/ratgeber/essig-essigessenz-hausmittel/%3famp
Tabea nutno dodat,ze do ceskeho to ma hodne daleko,400ml stoji 1,19€ ![]()
Tabea díky, dobrej článek :)
Zarinya zas cesky ma 8% a toto 25%, musi se to naredit, zas se mi to nezda takova katastrofa, vsechny jine cistice pracek jsou taky drazsi.
continuity mas ho vyzkouseny?
ja si proste trvam na tom,ze cesky versus tohle nebe a dudy.Vune tez jina.
Kdyz jsme meli hospudku,mela sem cely kanystr,ne,nejsem s tim spokojena.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.