Dadoo neumim si predstavit, ze v tom se da fungovat denne. Mam na chalupe v kuchyni jen studenou vodu a prijde mi to jako strasny vopruz. Ted jsme koupili mycku, protoze noseni teple vody z koupelny na ty hory nadobi nas uz stvalo.
Stěžovací vlákno
Lamicka Já si zvykla, není to tak hrozné. V podstatě jsme jenom dva, návštěvy nepočítám, to se dá přežít. Už to mám nacvičené. Hluboký lavor si horkou vodou naplním v koupelně. Je to asi 5 kroků.
S dětma nebo širší rodinou by to bylo horší. Mně se tam ale myška nevejde ani ve fantazii ![]()
Dadoo nevejde se ani myška![]()
Jiná Realita dodrzet presne vsechna ta uzasna pravidla lze leda kdyz stavis novy dum... mozna ani to ne. ja komplet zarizovala tri kuchyne, postupne jsem zjistila co je opravdu dulezity (pro me) a co (ne)funguje. udelej to tak, jak myslis ze to bude nejlepsi pro tebe, ty tam budes varit
pro me je treba dulezity snadny uklid, vse na ovladani jednou rukou (lepsi by bylo bez, aspon kos teda urcite, ale to jeste lze doladit) a aby mela kazda vec sve misto.
naopak do patra bych urcite behat nechtela, ovsem metr nebo metr a pul, to mi prijde fuk, krok navic mi nevadi (nohy zatim funguji:-)
viktorka_od splavu my otvíráme koš kolenem a kocour když se rozparádí, tak na ta dvířka nabíhá...
dcera na ně najíždí kočárkem...děsná švanda. Jinak je to teda ultrapraktické a v každé jiné kuchyni mi to chybí.
Mohučanka jj ja to otvirani chci prave nechat dodelat, resp myslim to pujde i vlastnima silama, nam to nabizeli na vsechny skrinky, coz jsme nechteli (to dopada jak pises:-) ale nedoslo mi ze to jde jen na jednu a jak je to vyborny prave na ten kos ktery vzdy potrebuju s plnyma a/nebo spinavyma rukama
viktorka_od splavu já mám v lince otvor (s deklem) a pod ním umístěný odpadkový koš - všimla jsem si toho kdysi v pořadu vaření Alfredissimo! ... a je to úžasnej vynález!
Jiná Realita možná byste mohli myslet na tatínka (je na vozíku, ne?) a přizpůsobit tomu i nějaké detaily? ![]()
Dadoo je fakt, ze mi to taky nevadilo, kdyz jsme nemeli deti. No a co mame deti, tak nam jezdi i navstevy, takze je nadobi opravdu hodne :-) a mas muj obdiv, je pravda, ze kdyz u nas byla havarie (otravena voda v Dejvicich) a 6 dni jsme nosili vodu na vareni, nadobi, myti... tak jsem si teprve uvedomila, kolik vody clovek spotrebuje.
Potrefenáhusa diky moc!
RoSa jo to jednu dobu frcelo, ale kolega co si to poridil z nejakyho duvodu ktery uz jsem zapomnela nebyl spokojeny, tak jsem to zavrhla. stejne by nebylo misto
viktorka_od splavu já mám ten otvor umístěný už v rámci dřezu: mezi dřezem a odkapávací plochou (a pod dřezem je ten koš)
RoSa Dadoo Potrefenáhusa v plánu je pod dřezem koš, tedy víc košů na tříděný odpad a hned vedle toho je myčka.
a abych nebyla krutě OT, tak přátelé, dnes jsem si polila notebook vodou ![]()
píšu z něj, tak jsem zřejmy byla dost pohotová, klop klop, snad se to ještě dodatečně nepokazí. sušil se asi pět hodin.
Jiná Realita držím palce, snad bude v pořádku. já právě instalovala aktualizaci asi hodinu a půl, přičemž první info znělo 10 minut - bála jsem se, že už se nerozjede...
ono se nám teď v rychlém sledu pokazilo několik domácích spotřebičů, bohužel jsou všechny cca stejně staré, tak jsem ve střehu, co bude další![]()
Asi mi odchadza rura. Chlieb nedopeceny, kolac som vyhodila. Ach jo, asi som ju odpisala pecenim so zaparou. No uvidim co na to odbornici.
Janulik03 to snad ne![]()
btw opravar susicky upozornoval - nepouzivat praci gel (vedela jsem o avivazi- tu nepouzivam), ucpane cerpadlo...
viktorka_od splavu ty prací gely taky strašně blemcaj
Potrefenáhusa ja to pouzivala tak pul napul s praskem, no tak uz radsi vubec. prasek teda pry blemca taky:-) ale min (ucpe se to pozdej, pripadne se driv vysype neco jinyho..)
viktorka_od splavu já tam leju naředěnej vocet, přijde mi to ok, doufám, že to nesežere nějaký gumový těsnění
Potrefenáhusa ocet kvuli cemu? lepsi machani?
viktorka_od splavu jo, místo aviváže, má to vymáchat z prádla zbytky prášku a lehce čistit pračku
četla jsem i od nějakýho opraváře, že se má pračka ze stejnýho důvodu čas od času projet naprázdno s flaškou octa, i kvůli vodnímu kameni
(se teda přiznám, že leju ocet i do myčky místo leštidla (už 10 let a dobrý)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.