viktorka_od splavu proč jsi tu varnou desku zdůraznila?
my máme varnou desku za posledních deset let už minimálně třetí.
viktorka_od splavu proč jsi tu varnou desku zdůraznila?
my máme varnou desku za posledních deset let už minimálně třetí.
Jiná Realita já mám deset let jednu vobyč z Ikey
Potrefenáhusa u nás je totiž často přepětí a hodně výkyvy, když nahazují vyhozenou elektriku a blikají tím vesele co pět minut :/ na což jsou prý desky speciálně háklivé.
Jiná Realita ta co jsem mela driv (mora) nejevila zadny znamky ze by se chtela kazit, jede uz skoro 15 let. novou jsme kupovali sirokou, bosch, je to nejdrazsi spotrebic v kuchyni a mela jsem za to ze nafurt... me vydesil
Potrefenáhusa u nás je totiž často přepětí a hodně výkyvy, když nahazují vyhozenou elektriku a blikají tím vesele co pět minut :/ na což jsou prý desky speciálně háklivé.
tjo no to u nas nastesti moc nebyva, ale mam nekde takovou tu vlozku do zasuvky co ma chranit pred prepetim, dostala jsem to k televizi, to by mozna pomohlo?
viktorka_od splavu to asi nepomohlo...varná deska se nedává do zásuvky ![]()
RoSa mas recht ta nase je asi napevno, ale tu moru jsem kvuli tomu specialne shanela, aby nepotrebovala 380
ona se dá dát myslím nějaká přepěťová ochrana někde už "na vstupu", jenže u nás je elektrika tak dovrtaná, že to zatím nikdo nerealizoval. otec o to nejeví zájem, já netuším, jak a kde to vede, a že něco takového existuje, jsem zjistila loni. už to nechávám být a doufám, že se to spraví při rekonstrukci.
Jiná Realita “se to” samo urcite nespravi... si to pohlidej. u nas elektrika v poho, ale museli jsme rozbit sklep (novy betony) kvuli kanalizaci, nas to nenapadlo a architekta ani stavbare taky ne
Potrefenáhusa
Já taky, vůbec mám na ty spotřebiče asi štěstí, ještě se mi vlastně za život asi žádný nepokazil. Jednu domácnosti mám cca, patnáct let (už tam nebydlím, ale je tam podnájemník, pračka, lednička, myčka, trouba i sporák všechno původní-a levné, většinou ikea) druhou zhruba deset, taky zatím všechno funguje, myčka miele tedy jednou byla na opravu, ale zvládla jsem to po telefonu :-), pračka a sušička Bosch, trouba a sporák Ikea. A lednička je dokonce po původních majitelích,Liebherr, ta má odhadem tak dvacet let, možná i víc a jede bez problémů.
My teď máme fungl novou kuchyň, a když jsme vybírali spotřebiče, tak nám v kuchyňském studiu řekli, že bohužel už moc neplatí, že co je dražší, je kvalitnější a má míň poruch, takže pokud si nevybereme úplně ty nejlevnější modely, je skoro jedno, co to bude.
Návrh od nich byl mít všechno od Siemens, aby to spolu ladilo, nicméně letmým pohledem na net jsem zjistila, že ve stejné cenové kategorii můžu mít u jiných značek lepší funkce, nebo stejné funkce a levněji. Takže máme od Siemens jen lednici a mikrovlnku, myčka je Bosch a deska s troubou Electrolux. Vzhledově je to podle mě úplně jedno, že to není od jedné značky, myčka je vestavěná, deska černá a trouba černá s kartáčovanou nerezí, stejně jako by to bylo od Siemensu.
Jestli jsem se rozhodla pro správné spotřebiče, sem můžu napsat za pár let :-)
Jinak teda ještě dodám, že jsme vybírali ze značek, které to kuchyňské studio nabízí, prý tu nabídku ladili podle toho, na co mají nejmíň reklamací.
viktorka_od splavu no tak jasně že, pod "se to" musíš vidět zkratku "další věc, na kterou musím myslet" ![]()
Jiná Realita nj kdyz ja vidim ze co beru jako samozrejmost na to spousta lidi (muj muz, tvuj otec...) proste nemysli. a je to skoda potom
Vyhlédla jsem si ploutve na freediving, v rozumné cenové relaci, renomovaná značka. A u nás jsou k dostání pouze v pánských velikostech! Normální sexismus, toto.
viktorka_od splavu byla z makra no prinejhorsim koupim novou, co uz...
Grrr, asi budu muset na cisteni kanalku ![]()
rasaNori Měli jsme pračku Whirlpool deset let, byla jsem s ní tak spokojená, že teď máme další. Za ty prachy... Třeba budeš mít taky štěstí na dobrej kus :)
Garfie Na spotřebiče máme snad taky štěstí. My jsme kuchyň kdysi kupovali v Ikea, nic jiného tenkrát moc nebylo. Je to 19 let a museli jsme to vzít i se spotřebičema, tenkrát Whirlpool. Každý nás děsil, jak to nic nevydrží, jak to dávají dokupy z nejlevnějších dílů. No první odešla po 17 letech trouba a po 18 už jsme nechtěli opravovat myčku. Ledničku, mikrovlnku a odsavač par stále máme. Ze stejné doby mám i pračku a jen tu sušičku asi 10 let, mimo toho čištění s ní problém nikdy nebyl.
MP Marge Auuu, to ti nepřeju a nevím, jak tě povzbudit, snad jen, že je jisté, že to přežiješ
. Držím palce.
obcas se stane ze je pod ni vlhko, mam se bat? Mame ji ani ne 3 roky.
taky jsem měla občas pod pračkou mokro - a pak jsem zjistila, že špatně dávkuju prací prostředek,
když peru koupelnové předložky. Udělala se hromada pěny, pračka pak nepoznala hladinu, nevypnula napouštění a přetekla přes zásobník.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.