MP Marge Klid, u dobrýho zubaře to vůbec nebolí. Vždyť je to s anestezií
.
Stěžovací vlákno
SunEclipse Koupelnovou předložkou a podobným nestandartním prádlem (tenisky...) se mi to stává taky.
SunEclipse zitra by mel odjet muz se psem, v sobotu rano by si nasi meli odvezt decko, zapnu pracku a posadim se k ni:D ucit se muzu i v koupelne![]()
Renusatko my jsme měli whirlpool v kuchyni, komplet, kuchyně je sykora a tehdy se to bralo za výhodnou cenu jako rok starý model se slevou nebo tak něco. taky to vydrželo dlooouho, určitě deset let, poslední roky už měníme, odešla myčka, trouba, mikrovlnku pořád máme.
teda já to tady snad radši ani nebudu číst, nebo se tu nakazim... ![]()
lednice Liebherr 21 let ... super v šusu!
trouba, varná deska + digestoř Küppersbusch ... dtto
myčka AEG 10 let (už teda druhá v pořadí, ta předtím taky AEG, 11 let)
pračka Whirlpool 2 roky (předtím taky Wh., 15 let)
MP Marge tlapky tlapky tlap
obávám se,ze mne to čeká při předělání plomby v pondělí..jako teda ňáko se nebojím-v moderních ordinacích není důvod k bolesti,ale co když se něco zvrtne![]()
na plombu jdu v 9.00 a na dentální hygienu v 11.00...mezitím budu popíjet kávu a jemně perlivou vodu,číst časopisy a tvářit se inteligentně..asi mě to dopoledne bavit nebude, a až mi řeknou celkovou sumu,tak se rozvzlykám![]()
A ještě mi včera spadla v práci na nohu láhev s dezinfekcí a trefila zánártní kůstky(po mém eskamotérském kousku tu láhev zachytit spadla naprosto přesně)..bolí to jak sviňa,nohu mám barevnou a taky bude zítra audit![]()
nemohl by mne někdo kapku politovat??stačí trošku....![]()
Maureen tlapk tlapk![]()
Maureen Jsem tu a potlapkavam!![]()
Maureen Mne tuhle spadlo neco na nohu nevim co, proste nejaka kravina a to taaaak bolelo, uplne neskutecne, uz nikdy nebudu dite podezrivat z toho, ze prehrava, kdyz se stane neco obdobneho. Takze tlapkam I tebe.
MP Marge Auuu, to ti nepřeju a nevím, jak tě povzbudit, snad jen, že je jisté, že to přežiješ
. Držím palce.
Jen aby to prezil i zubar ![]()
.
Ta boli taky!!! A ja mam trojklanny nerv nejak atypicky zakriveny, takze se blbe umrtvuje ![]()
Maureen mně spadl onehdá na nohu parfém...v hranaté skleněné lahvičce. Myslela jsem, že mám zlomený nárt.
MP Marge tlapky tlapky tlap
obávám se,ze mne to čeká při předělání plomby v pondělí..jako teda ňáko se nebojím-v moderních ordinacích není důvod k bolesti,ale co když se něco zvrtne
Obavam se, se moje zuby si vetsinou nejakej duvod najdou ![]()
.
Nechci do toho vrtat, ale dovolím si nesouhlasit
(tedy mluvím za sebe).
Maureen Také potlapkávám, držím palce u zubaře a při auditu a foukám na bebíčko
.
MP Marge Hele, klid, tobě injekce určitě zabere, držím palce
.
whiskas já už párkrát u zubaře i usnula
. Jednou právě i při čištění kanálku - trvalo to dlouho a ležela jsem....
crazydaisy kdybych nemusela mit tak moc otevrenou pusu (to bylo to jedine na tom neprijemne), tak bych usnula taky
crazydaisy Tak to závidím. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.