74SLena Já doufám, že se do toho graffiti nezamilují tolik, že dojde i na ty vagony. Mohly by jim stačít jen popelnice, případně další, rodiči vyhrazené plochy ![]()
Stěžovací vlákno
No proto dostal nejdřív tu popelnici, nastříkal na ní naše číslo domu a přes šablony nějaký jako odpadky atd. dost si s tím vyhrál. Na garáži obraz, kterej měl mít význam lásky k autům, bylo to něco jako auto ve smyku. To se mu nepovedlo, to jsme po pár dnech přetřeli šedou barvou pak se už soustředil jen na plastický písmena a nějakej text. Ten vagon byl takovej vrchol, věděl že se to nesmí, ale láska byla silnější. Na fasády nikdy nesprejoval, to sám odsuzoval jako ničení majetku. Doporučuju aby měl nejdřív nákres, kterej ti ukáže a pak to teprve bude zkoušet. Šablony si dělal z kartonů a krabic.
74SLena Já hlavně doufám, že to mistry přejde (je jim 6 a 8). Ale s těmi kartony jim to můžu navrhnout, aspoň se zabaví a nebudou dřepět doma.
tak to byl Dan starší, to už byla puberta a s ní spojený styl hopera a posluchače hip hopu, skládání textů (nejlepší bylo: chtěl bych být myš, abych ti byl blíž)
MaeGandal Ja se priznam, ze me tihle "umelci", kteri si z nejakeho duvodu mysli, ze maji pravo posprejovat, co jim nepatri, ve mestech docela serou - pardon.
Přesně.
Pokud je to aspoň trochu výtvarně zajímavý, tak třeba na sloupech (novýho, jinak hnusnýho) mostu dejme tomu... nebo na nějaký jinak naprosto nezajímavý hlukový stěně... tak cajk. Někdy to může bejt i vylepšení.
Na druhou stranu, zeď u soukromýho baráku nebo nedejbože přímo na baráku - to bych jim zpřerážela pazoury. Tady u motolskýho krematoria je takovej pěknej starej baráček nad rybníčkem, a chudák majitel aby co půl roku dával novej nátěr. Děs běs. Divím se, že si nepořídil aspoň pořádnýho rotvajlera zatím.
74SLena Verše super, ale pevně doufám, že nás hiphop mine.
viktorka_od splavu :D tak jsme holt asi devadesatkovi no...
rasaNori mne sa pacia vase krbovky a cervena (stihla som vidiet celok) je takto v pohode. Mas krasne parapety, kludne by som sa vybodla na zaclonu
.
Janulik03 problem je ze to okno se zaclonou vede do ulice, takze kdyz se sviti=vykladni skrin hadra. Mame celorocne i zaluzie do pul okna, spodek ne kvuli tem ruzim na okne:) cerny nabytek je tam vylozene neprakticky,jak se topi tak se i hodne prasi a jde na tom vse videt. Ale casem se tam necha udelat knihovna na miru, zavrena a zasklena. Jenze prvne se musi vymenit podlaha, coz znamena i novou kuchyn ktera je s timhle prostorem spojena. Ale tohle ceka az bude 1,nove schodiste do patra, tim se muze dotahnout posledni pokoj v patre 2, az bude dole predelana koupelna se zachodem a za 3,pravdepodobne i nove okna. Nicmene nekradem a tak to holt nejde sakumprask najednou. To ze neni fasada je takova tresnicka na dortu...
MP Marge já vnímám velkej rozdíl mezi graffiti a takovejma těma jenom tagama (ty podpisy), graffiti, když je pěkný, je umění. A ne vždy tihle umělci sprejujou ‘to co jim nepatří’
jakože někdy si stříknou něco pěkného i na vlasní baráček, auto, chatičku, nebo vlastní vlakový vagon...? ![]()
(pěkné graffiti se mi líbí, je-li vyvedeno někde, kde může být)
rasaNori ten prostor sam o sobe je fajn, zejmena pokud je to jeste spojene s kuchyni, ublizije tomu to vybaveni, takze az ho postupne vymenite, vyzni to urcite lip.... i kdyz obraz na tu cervenou stenu bych presto nedavala:))
prvne se musi vymenit podlaha, coz znamena i novou kuchyn ktera je s timhle prostorem spojena. Ale tohle ceka az bude 1,nove schodiste do patra, tim se muze dotahnout posledni pokoj v patre 2, az bude dole predelana koupelna se zachodem a za 3,pravdepodobne i nove okna. Nicmene nekradem a tak to holt nejde sakumprask najednou. To ze neni fasada je takova tresnicka na dortu...
tlapkám a soucítim ![]()
ale jsme na tom líp, nám už zbejvá krom tý koupelny se záchodem, co děláme teď, už jen střecha (
) a kuchyňská linka
nolita jo s tim vybavenim uz jsme se stehovali, spousta uz je obmenena, jen ten gauc je novy (hodne u nas spavaj navstevy a treba muj otec ma pres 1,90) a kozenku kdyz haranti znici nam nebude lito vyhodit a koupit neco normalniho... Ja uz se uplne tesim az to cerne pujde do pryc:D
Potrefenáhusa strechu mame:D no jeste nas ceka kus prace, to rikam porad ze jsme to meli zbourat a postavit nove![]()
rasaNori koukám, někdo na stejné bytové vlně ![]()
jako ... kamarádka mi bez upozornění něco poslala ppl do města vzdálenýho přes 30 kiláků, kde teď přes měsíc nebydlím, teď mi volal řidič, že mi to nechá v nějakým krámku, kterej má otevřeno ve všední den do 5 a snad teda v sobotu do 11, doufám
, jinak nemám šanci to vyzvednout - jako měla jsem na sobotu jiný plány, než pro to jet
je hodná, ale kdyby se zeptala ... vono teda je to mimo i když tam bydlíme, v 11 ve všední den jsem doma fakt těžko
Uceni v mistnosti se stresnim oknem kdyz prsi je opravdu k... uspani!
rasaNori cierny nabytok mame aj my, prach je v kuse. Tak ono v dome je vzdy strasne prace a zozerie vsetky €. Pozname. Nevyzera to zle, jedneho dna budete mat hotovo ![]()
Mmch, fasadu mame aj my taku aka je, neoaci sa mi, ale je funkcna, v podstate je to natrete tak 8 rokov dozadu, tak nechceme to teraz riesit.
jakože někdy si stříknou něco pěkného i na vlasní baráček, auto, chatičku, nebo vlastní vlakový vagon...?
(pěkné graffiti se mi líbí, je-li vyvedeno někde, kde může být)
Nie, ale niekedy im mesto vyhradí priestory, ktoré chce tak či tak nejako oživiť.
Inak teda absolútne súhlasím s tvrdením, že je úplne jedno, ako je to podarené, ak je to na cudzom vlastníctve.
A tie len podpisy, no to beriem ko psie očurávanie si teritória.
Začaly mi hnisat operační rány.
Kultivace ukázala nějaké bakterie a prý je to na dvoje antibiotika. Zítra s tím mám jet do Brna, aby to viděl operatér. A samozřejmě to bolí. Nechápu, jak se to mohlo stát, když to poctivě desinfikuju.
Dalia Foukám ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.