Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 19. května 2019 11:43

rasaNori mi přijde, že červená fakt podporuje zuřivost a agresivitu, jednou na táboře jsme měli v týpku červenej lining a museli to sundat, jinak bysme se asi pozabíjeli :-)))

Já doma radši klid

ale je to problém, když jeden by chtěl klid a druhej potřebuje drama. 

A taky mi přijde, že je v těch tmavých místnostech fakt pak tma

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 19. května 2019 14:00

Zrovna ta ryba by mi na cervenem pozadi nevadila, ta mi nijak depresivni ani agresivni neprijde. A pokud je cervena jen jedna zed, proc ne, i kdyz osobne barevne zdi nemusim.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. května 2019 14:03

omg, první letošní bouřka, a stojí za to.

barák se třese, proud bliká, bojim nechápu, jak vznikají takové silné otřesy.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 19. května 2019 14:14
Online brrr
12347 příspěvků moje polička 19. května 2019 15:24

moora dynda No, on už mluví jak dlaždič (ať žijou starší sourozenci!) a teď už tak i píše

Online brrr
12347 příspěvků moje polička 19. května 2019 15:26

Karja 999 A takhle to vypadá, když se do toho pustí oba (starší je do graffiti aktuálně zakoukaný a pořád shání nějaký vlak). Akorát spreje došly poměrně záhy.

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 19. května 2019 15:52

Jiná Realita nahore i po stranach je bily lem, ono do toho svitilo slunko a tak fakt razi, je spis tlumenejsi. 

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 19. května 2019 15:59

brrr Je třeba dokoupit, mají talent :-).

Offline VeronikK
363 příspěvků moje polička 19. května 2019 16:15

Ve svých 40 letech mám laryngitidu. Já myslela, že to je nemoc malých dětí.

A ještě k tomu jsem to nechala pěkně rozjet, páč jsem týden trvající dusivý kašel přisuzovala jaru a alergii. Prčic.

​To je úplně normální nemoc všech, jen dospělí mají ten hrtan větší, takže se obvykle nedusí. Bohužel spostu dospělých to přechází a já pak mám doma dusící se děti, které to někde chytí :-(

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 19. května 2019 19:20
Reakce na rasaNori:

Kokoska ja mam strach ze by se toho mala bala, ale uznej ze sem by se to hodilo:)

​Mne se tvoje cervena stena libi, ale hlavne se mi libi ten krb

Offline 74SLena
475 příspěvků moje polička 19. května 2019 19:27

brrr 

No do Graffiti byl syn zamilovaný dlouho. Nejdřív se vyřádil na naší popelnici, pak na dveřích od garáže, pak se chodil realizovat do nedostavěného masokombinátu na kraji města (prý některé jeho výtvory tam dosud jsou) , no a pak nám pod okny jezdil vagon na uhlí popsaný obrovským MARTINO MILUJI TĚ / DANY . Po letech se přiznal jak to musel rychle na nákladovém nádraží na vagon nastříkat, aby to mělo nějakou úroveň a jak rychle zdrhal před hlídačem.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 19. května 2019 19:38

74SLena kolegyně si jednou povzdechla, kolik musela zaplatit za syna na pokutách za graffiti (bylo to v Parizi). A říkala, že naštěstí ho chytli jen u těch malých, pokuty byly podle velikosti graffiti. Že ji na telefonu ukazoval i pěkně velký 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 19. května 2019 19:47

MaeGandal Ja se priznam, ze me tihle "umelci", kteri si z nejakeho duvodu mysli, ze maji pravo posprejovat, co jim nepatri, ve mestech docela serou - pardon. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 19. května 2019 19:53

MP Marge já vnímám velkej rozdíl mezi graffiti a takovejma těma jenom tagama (ty podpisy), graffiti, když je pěkný, je umění. A ne vždy tihle umělci sprejujou ‘to co jim nepatří’ 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 19. května 2019 19:56

A jdu si stezovat na sebe. Vcera vecer, nevim, co me to napadlo, ale sla jsem se jen tak podivat na PetFinder, jestli tady v okoli mame nejake psy k adopci. No, mame jich DESITKY A ja jsem se tam uplne rozlitostnila, protoze jsem tam nasla hodne psu (a i jednu kocku), kteri uz jsou fakt stari a myslim, ze si je nikdo nevezme. A to I presto, ze utulky nabizeji financni pomoc na ucty od veterinare, a fakt prosi, aby si je nekdo vzal domu, ze se v utulku spatne adaptuji a trpi tam. Ja se to uplne stydim priznat, ale rozervala jsem se u toho jako zelva, a i ted na to porad myslim a je mi smutno. 

Jako mam plne kecky pritele, Chica i krabu, a ted do toho jeste stareho, pripadne nemocneho psa? To asi neni uplne nejlepsi napad, co? 

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 19. května 2019 20:01

MP Marge neni, no...

takových psů a koček jsou miliony po celým světě, myslim, že člověk se může starat, aby se jeho pes měl co nejlíp, nepodporovat utrpení množením nebo koupí dalších "zbytečných" psů, nebo přispívat na charitu podle svýho uvážení. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 19. května 2019 20:05
Reakce na Ounz:

MP Marge já vnímám velkej rozdíl mezi graffiti a takovejma těma jenom tagama (ty podpisy), graffiti, když je pěkný, je umění. A ne vždy tihle umělci sprejujou ‘to co jim nepatří’ 

​To je sice pravda, ale bohuzel tech ostatnich je porad dost. Jako kdyz jsem chodivala za maminkou na ministerstvo financi a vidala jsem maluvky na domech na Male Strane, tak me fakt certi brali. A pred par lety nam nekdo posprejoval barak - dodnes to tam mame, neb tatinek,  jakozto study duchodce, si nemuze to dovolit cele omitnout. 

Asi se na me podepsal pobyt v kapitalisticke cizine, ale fakt nechapu, jak si nekdo muze dovolit delat umeni na necem, co neni jejich. 

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 19. května 2019 20:25

brrr Malej je fakt dobrej, talent hodný podpory!!

Jinak já měla taky červenou zeď doma, když jsem žila před deseti lety poprvé v Japonsku, vyhrabala jsem dokonce fotku. Chtěla jsem si to vyzkoušet, ale protože domácí by to nedovolil, přišpendlili jsme s kamarádem takovou "falešnou" zeď z nějaké překližky na tu stávající a natřeli ji na červeno....bylo to super, ale teď už bych do toho nešla (když pominu, že nemám ráda červenou, haha), čím jsem starší, tím víc tíhnu ke světlým barvám...

Offline VeronikK
363 příspěvků moje polička 19. května 2019 20:26

MP Marge mě někdy taky, ale dost často mě potěší. Mám ráda umění a některý hnusný šedivý zdi a zákoutí to tak hezky ozdobí... Zrovna nedávno jsem viděla hezký obrázky na předtím hnusným místě :-)

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 19. května 2019 20:29

Garfie vypadá to krásně, ale té červené je tam fakt dost:-)

rasaNori vzhledem k vaší hektické domácnosti mi připadá vyloženě riskantní takhle podněcovat neklid