viktorka_od splavu Tak ona to vlastně nebyla ani celá jedna stěna, spíš třetina, dá se to odhadnout i podle toho minijídelního stolu. :-) Celá by byla fakt už moc. Vlastně mi šlo o to, že doma bych to tak nikdy neudělala, tady se tak příjemně experimentovalo, když víš, že je to jen na rok....![]()
Stěžovací vlákno
Garfie no jasně, a fakt jste to měli moc krásný
Garfie no vida, ze to jde i s tmavym obrazem!
MP Marge no, já myslim, že to je fakt něco jinýho..takový ty čmáranice všude, to se mi taky nelíbí..
Hele ja to sem na chvili dam cele, vzhledem k tomu ze jednou rukou balim na tyden pryc je tu takovy klasicky provozni bordel. Okno se zaclonou jde do ulice, a normalne je po parapet. Az se mlade nauci ze zaclona j je tabu, zas ji prodlouzim:D
MP Marge Jeden takový "umělec" nám kdysi vylepšil plot, takže docela sdílím tvůj pohled na věc. Ale chápu, že je mezi nimi rozdíl a ten čmáral, který měl potřebu ničit cizí majetek, zřejmě patřil do jiného klubu.
viktorka_od splavu Tak ona to vlastně nebyla ani celá jedna stěna, spíš třetina, dá se to odhadnout i podle toho minijídelního stolu. :-) Celá by byla fakt už moc. Vlastně mi šlo o to, že doma bych to tak nikdy neudělala, tady se tak příjemně experimentovalo, když víš, že je to jen na rok....
Ja se priznam, ze me se to fakt libi ![]()
MP Marge Já v tom byla taky spokojená, úplně překvapivě, protože to není můj styl :-) Ale agresivní tam nikdo nebyl
MP Marge no, já myslim, že to je fakt něco jinýho..takový ty čmáranice všude, to se mi taky nelíbí..
No, ale ono I to umelecke grafiti, ktere by se mi treba I libilo, ale kdyz se nekdo samovolne rozhodne to umistit treba na tovarni budovu, most, nebo vagony, proste kamkoliv, kde to neni jeho a nema na to povoleni, tak mi to z principu vadi - treba Rockford ma vyhrazene mista na to, starou prehradu treba, tam jsem bravala klienty a bylo to fakt jako chodit do galerie, nadherne veci
Ale vzdycky jsem klukum rikala, ze jestli je nachytam sprejovat nekde jinde, tak si pohovorime...
Nastesti jsem nikdy zadneho nenachytala!
rasaNori je to takový devadesátkový... cítila bych se u vás líp, kdyby ta knihovna vpravo a stolek u sedačky byly ve světlé barvě jako to co je v popředí vlevo
MP Marge Já v tom byla taky spokojená, úplně překvapivě, protože to není můj styl :-) Ale agresivní tam nikdo nebyl
![]()
Ja mam cervenou fakt rada, steny cervene nemam, ale treba povleceni, ruzne bytove doplnky, I nadobi... Mozna bych toho mela nechat a byla bych klidnejsi!?
MP Marge drobné doplňky jsou určitě v pohodě, ale to povlečení![]()
viktorka_od splavu Ty hodláš bydlet u rasaNori + sem tam přespávat u MP Marge
?
viktorka_od splavu No jo. Prikryvka je teda cerna (s tmave cervenyma kytkama ve spodni casti), ale pod ni se skryva cervene prosteradlo. A povlaky na polstare jsou rovnez cervene. Napul ovsem prikryte dekorativnimi polstari, ktere jsou zase cerne z vysivkou jako ta prikryvka. Tady je ten system toho povleceni takovej komplikovanej ![]()
viktorka_od splavu Ty hodláš bydlet u rasaNori + sem tam přespávat u MP Marge
?
Pokud jo, muze prespat v obyvaku na gauci, ten je uplne neskodne hnedej ![]()
whiskas jj doma už mě to nebaví, nemáme nic červenýho![]()
MP Marge Ale tam zase vládne Chico, ne? ![]()
brrr Je třeba dokoupit, mají talent :-).
Ty křídové jdou dolů, takže klidně koupím další, akorát by to mohlo přece jen vydržet dýl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.