slniecko Jo, křídové spreje, ale malé, takže už došly.
Stěžovací vlákno
Jiná Realita No, snad to pak nebude opakovat v první třídě.
Jiná Realita Příspěvek výše vše vysvětlil. Chci vědět kde se to kupuje. Jako potápěče s jelenem nutně potřebuju. Tak jdu taky hledat :-) a dík za inspiraci.
Jiná Realita ty obrazy jsou uzasny.. Diky za tip, myslim ze neco fakt potrebuju
MP Marge no muselo by to svítit, jinak bys to neviděla
má i ještě trochu divnější věci.
to je megaboží ![]()
Ounz Taky se mi líbí
. Google mlčí, co se případné koupě týče.
To je jak od Holdstocka, z Lesa Mytág:D asi potrebuju tu meduzu anebo rybu...
rasaNori ryba je nej, ale nejsem si uplne jista, jestli bych to chtela mit doma.
Jiná Realita No, snad to pak nebude opakovat v první třídě.
eh, když chodilo nejmladší dítě do 2. trídy, dostali za úkol samostatně psát slova od P.
jako napsal všechna... a byl z toho velkej průser. když jsem se ho pak ptala, jestli ví, co všechna ta slova znamenají, tak říkal, že jo. já: a proč jsi to teda napsal? on: myslel jsem, že bude legrace. já: a byla? on: e-e
moora
no ty nejmladší deti to maj blby, kamaradi maj taky čtyři deti a když nejmladší začínal mluvit, tak ho starší bratr taky naučil všechny sprostý slova, co znal (tenhle kousek nám ve třech letech oznámil, ze “debata s námi je na posrání”)
To jsou tak krásný historky, se vždycky zasměju a pak si uvědomím, jak někde na prahu přechodu budu tyhle věci řešit asi taky ![]()
Kokoska ja mam strach ze by se toho mala bala, ale uznej ze sem by se to hodilo:)

rasaNori jo, ta cervena stena by k tomu byla dobra.
to si nemyslim :D uprimne, ja jsem teda velka, ale ta stena by me svou barvou desila spolehlive, ani neni nutne na ni cokoli veset. Dat na ni neco tak vysoce kontrastniho, jako je ten obraz od JR, to to dilo zkazy jen dokona.
brrr Ježíš, tak to mě baví ta popelnice! Z něj něco bude.
brrr To dítě má potenciál :-). Výtvarně dost dobrý
.
jinx kdybys videla cely ten prostor, pravdepodobne bys ho dilem zkazy nenazvala. Jako za me by tam ta cervena byt nemusela, nicmene muz na ni trval. Ve zbytku domu to mam pod palcem ja, takze vede dub a bila, ale tady jsme to holt koupili s cervenou stenou a tak tam bude i kdyby cert na koze jel![]()
rasaNori mně se červené zdi líbí, jen když jsou na vysoké zdi a v anglickém stylu s bílými lemovkami, jinak by mě to zabíjelo a byla bych pořád zuřivá.
ale ty černé obrazy bych tam taky určitě nedávala.
na červené zdi se mi líbí do středu se zesvětlující obrazy, něco jako tohle. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.