Solathis Čajová náplň? Óóó.
Stěžovací vlákno
Sweet Potato Jako mne to z lednicky chutna, jen jsem si nebyla jista, jestli je to spravne...:-)
Garfie Já teda čokoládu radši povolenou. Ale jak jsi mi je teď připomněla, jeden jsem si vylovila, zahryzla se do studeného, ta ztuhlá vnější vrstva popraskala a rozlítla se úplně všude![]()
Sweet Potato Hlavně že tě neodhalily děti! ![]()
Garfie deti vzdy poculi, dokoncaaj ked spali ze som nacla cokoladu. Mam podozrenie ze vlastne poculi uz ked som si na nj pomyslela
Janulik03
věřím, to je intuice!!!
Solathis cajova napln bude zelenocajova? To bych rada ochutnala! Daji se ty vase cokolady nekde koupit?
Horsi dalnice nez D1 je snad jedine na Sicilii, co jsem tak zazila.
Janulik03 Presne, ja se bala, ze na materske se vykrmim jenze pred detma nejde nic jist!
KokoskaZatim jsme zkousely jen lady Grey (Earl Grey s pomerancem), ale urcite na dalsi pokus nahlasim, ze bychom mely zkusit i ze ze zeleneho caje :) Nase cokolady se daji koupit u Cokolada.cz (v Praze maji dva obchody, ale je to i e-shop), pripadne jsou i dalsi (i bezobalove) obchody. Bonbony zatim oficialne nemame, jsme ve fazi pokusu.
Sweet Potato Aano, Misa prisla na to (no dobre, nekde to dohledala), jak udelat udelat cajovou ganaz. Tabulky cajove nebudou, ale bonbony asi ano. A kavove, chutnaji mi jako latte.
@Garfie Jo promin, snist samozrejme nejlepsi varianta
Ja jsem aktualne kousla ve vymysleni, jak zitra prevezu tu Bolivii, ale snad se ma trochu ochladit, tak treba...
Sweet Potato Ty bonbony budou asi lanyze, ne? Pokud nemaji skorapku, musi byt delane se slehackou a proto v lednici.
Garfie deti vzdy poculi, dokoncaaj ked spali ze som nacla cokoladu. Mam podozrenie ze vlastne poculi uz ked som si na nj pomyslela
že jo, to bylo strašný, strašný, strašný!! (teda tu schopnost, zjevit se ve chvíli, kdy nechceš, asi neztratěj nikdy teda...
)
To je dnes zas den:
- natekl mi nart, mam na nem pupinky, svedi to. Vubec nevim cim to, vcera jsem sezobla antihistaminika a pomohlo, dnes uz ne.
- v praci facilitovany workshop, super, ale strasne vycerpavajici. Kolega mi odrekl schuzku, kterou slibil a kde ho nutne potrebuji.
- dite se ctyrkou z opisu/ doplnovacky, protoze misto holuby napsalo houby, co vedlo ke spatnemu y/i v prisudku. Uz se ji to povedlo tento tyden podruhe, premyslim, jestli by nemela vyfasovat spis petku ze cteni . ![]()
- doma vsechno pripraveno na robotickej lux ( takze vzhuru nohama), ktery ale luxoval v jinem pokoji a muz v trapu.
Muz po mne chce konzultaci, co si oblect na pohreb, ma bud vhodne kalhoty nebo kosili, ale jedno se nehodi k druhemu.
- a ted jeste prijde email, ze nam cely tyden zacatkem prazdnin nepotece tepla voda. Normalne to zvladali za den.
Snazim se to brat z te lepsi stranky - budu se muset chodit myt na bazen, takze budu namakana.
continuity konec dobry vsechno dobre
hele pokud ma muz cerne kalhoty a bilou kosili, tak jak se to muze k sobe nehodit?![]()
viktorka_od splavu Spis jestli ma muz cerne kalhoty, jak se k tomu muze neco nehodit?continuity To bude dobry!:-)
Solathis Míšina čokoláda?
Kokoska Ano, prosim :)
Solathis Čajová náplň, ach... Já teda úplně cítím silný Earl Grey v hořké čokoládě :-) to by bylo něco pro mě.
Pozerala som Misinu cokoladu a klobuk dolu. ![]()
Pozrela som si aj reportaz a baba je uzasna, sikovna. Som nadsena z nej
Janulik03 taky sem si s ní teď přečetla rozhovor, je vidět, že to co dělá, ji baví a dává do toho hodně. Její čokoládu sem ochutnala, je moc dobrá. Zkus ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.