andulka01 v mistech o kterych pisu nejsou. mam dojem ze to byva nakresleno docela rozumne, aspon u nas. brno je hodne kopcovity, ta vterina na rozjezdu nenahradi akceleraci do kopce..
Stěžovací vlákno
Me by zajimalo, v souvislosti s prispevkem od andulka01 , jestli kdyz napisete, ze na nekoho jecite/kricite, tak to fakt tak delate. Uz to tu bylo hodnekrat, vetsinou asi v souvislosti s cizima lidma ci domahani se nejake sluzby. Ja na nikoho nikdy nekricela, krom nejakych vyhrocenych partnerskych hadek, ale taky jich moc nebylo a mozna nejakych potycek v puberte s mamou. Vubec si to neumim predstavit, ze bych na nekoho jecela, a to samozrejme konflikty mivam....
999 Ok, tak Rašínovo nábřeží :-) tam jsem denně. Tramvajový pás je naprosto kreténsky od aut oddělen hrbolem, takže bohužel, silnice je úzká a cyklistu předjet nejde. Nicméně, pokud cyklista vysloveně nelelkuje, není zas tak pomalý. Na křižovatce jsem 100% rychlejší než auta, takže fakt se nebudu posouvat v koloně, to pak to kolo jaksi ztrácí smysl. A jinak stejně - jsem cyklista i řidič.
Mutziputzi Jako trochu to hecovačka je... zas taaak strašný to není.
Mutziputzi Zkus Rašínovo nábřeží :-). Ale já to mám tak, že v autě nadávám cyklistum, na kole řidičům :-), takže peace ...
Tak tam se kocham a dobrý, já jsem hrozně pozitivní a tolerantní člověk totiž.
Karja Ječím částečně strachy. Protože když jedeš na kole, a začne do tebe najíždět auto, není to zrovna fajn pocit. Nebo když ti do cesty řidič otevře dveře. Nebo mimo přechod přímo pod kola vstoupí matka s dítětem zahleděná do mobilu. Některý situace prostě ubrzdit nejdou. A abych se rozbila jen kvůli tomu, že lidi si šetřej žárovky v blinkrech a já byla slušňoučká a hodňoučká? Nenene.
Jiná Realita Neporucis vetru desti, takhle ti to povim. Ja jsem spokojena, neni nad to se po vedru chvili ochladit a naopak;-).
andulka01 Hele ja taky nejsem slusnoucka a hodnoucka, jen me zajimal ten hlasovy projev;-).
Karja Já jsem ráno na Národní drcla do pani, co nedržela lajnu a změnila mi směr chůze rovnou pod nohy, já chodim děsně rychle a baba začala špačkovat, i přes mou holubiččí povahu ze mě vyletělo Tak se nemotej ty vole...trošku se stydim
Karja Tak my na sebe neječíme s manželem, ale v autě to celkem praktikuju
Sweet Potato když pro mě začíná to období, kdy fakt potřebuju aspoň trochu vědět, jak ten den bude, protože si neumíš představit, co všechno s sebou nosím, vozím, a co všechno si ráno musím jinak zabalit. náhradní oblečení, náhradní ponožky, boty, sprej na nohy, do bot, na sebe, pudr, zásyp, náhradní spodní prádlo...přemýšlet, jestli se budu mít kde převléct, co si vůbec obléct, co si obout. když vím, že budou celý den tropy, nebo celý den pršet, je to "v pohodě" (není, ale nějak se zařídím a přežiju), ale když fakt neumí předpovědět počasí na 12 hodin dopředu s tím, že je tam 10 stupňů výkyv, tak si musím nosit všecko.
Mutziputzi ještě že ti neřekla "tvoje bába je vůl" ![]()
Mutziputzi Zkus Rašínovo nábřeží :-). Ale já to mám tak, že v autě nadávám cyklistum, na kole řidičům :-), takže peace ...
a pesky vsem....![]()
andulka01 vsadím se, že bych měla rozjezd stejně rychlý nebo rychlejší než cyklista, kdybych měla dost místa. Když stojí kolo před mým pravým blinkrem, samozřejmě nevyrazím a nepojedu přes něj, nechám ho odjet do vzdálenosti, kde se můžu vyhnout.
Jiná Realita V Praze včera kolem 3. odpoledne bylo 31,5, jsou to dostatečné tropy? Teď je dusno, pod mrakem, 27°.
andulka01 na křižovatce cyklista, pokud to není sportovec již stojící na šlapadlech a vyrážející na oranžovou, v naprosté většině případů není rychlejší než auto, pokud to není stará felicia řízená pomalým řidičem, nebo kamion. některá auta jsou i rychlejší než motorka (pokud není nachystaná opravdu vyrazit a tak nějak má pořád pocit, že motorka je přece rychlejší než auto z podstaty), natož cyklista. vyzkoušeno stokrát ve zlíně, kde jsou tři pruhy, a opravdu z nich nikdy nevyjíždí první cyklista. ani ta motorka. první vyjíždí zpravidla tamější majitelé porsche :)
a pokud rychlejší je, tak na vteřinu, tak na dva metry možná má výhodu rychlosti.
dneska nemám na dopravní debaty náladu :D ale tohle fakt musím vyvrátit.
Jiná Realita ja si teda myslim ze to misto vepredu, ten “startovaci pruh” pro cyklisty je tam hlavne kvuli tomu any je auta nesmetla pri odbocovani, to je spravny a chapu to... urcite ne proto, ze by byli rychlejsi..
Kokoska no jo, ale já nejsem z prahy, to je pěkné, že je tam máte, já vám je přeju :D u nás je ale hlásili a nebyly (a taky hlásili, že nebude pršet, a pršelo, že bude pršet a nepršelo, a prostě se fakt za tři dny ani jednou netrefili do počasí). dokonce to došlo tak daleko, a to se smáli i kolegové v práci, že podle map deště nad námi nepršelo, a přesto celou neděli lilo jako z konve. ale podle map deště lilo o třicet km dál (kde nepršelo...). nechápu.
Jiná Realita Hele a kam tak děsně pospícháte, že vás ty cyklisti tak derou? O kolik času to člověka připraví, 5 minut max? Ani ne, ne?![]()
Asi před rokem jsem ječela na jednoho důchodce v SUV tak, že v té ulici začali otevírat okna.
Pán se svým BMW nabral při couvání malého starého fiatka zaparkovaného na protější straně, orval mu nárazník a zadní blatník a aniž by hnul brvou, odjížděl... zatroubila jsem na něj a žádala, aby se k činu přiznal (lísteček na okno, policie a tak...) A pán omluvně odpověděl - já jsem si vůbec nevšiml, že jsem do něčeho narazil
No a pak ječím...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.