Cyklista není rychlejší, to je jen, jak píše Kokoska , řidič auta ohleduplný a nemá ani trochu chuť srazit si cyklistu pod kola. Nebo si to auto nechat odřít, některý ty klátivý rozjezdy sou fakt komický. Já bych řekla, že to chce toleranz, na obou stranách. A teda teď už na kole moc nejezdim, ale kdyź sem jezdila, tak sem nikdy k semaforu nedojížděla, zůstala sem stát na konci fronty.
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu o tom ale nic nepíšu, jen reaguju na tu poznámku, že cyklista vyjede z křižovatky rychleji, která padla někde výš.
Jiná Realita Hele a kam tak děsně pospícháte, že vás ty cyklisti tak derou? O kolik času to člověka připraví, 5 minut max? Ani ne, ne?
marja, zas to nepřetáčej.
já jsem o svém názoru na rychlost cyklistů nenapsala ani slovo. jen se vyjadřuju k takovému nesmyslu, jako že je cyklista 100% rychlejší než auto. není, fakt není.
já ho kvůli tomu srážet nebudu, já si počkám.
Jiná Realita no ale to myslim tvrdila Andulka, ze jsou tam proto:-)
Mutziputzi ale na zdrzovani si vubec nestezuju, teda ne moje vlastni - ale kdyz brzdi celej trolejbus narvanej lidma tak bych rekla ze to je pomerne blby, tak ale ja v nem nejedu - jen se me ten bus snazi vytlacit z myho pruhu do protismru, kdyz se snazi predjet - a na to si stezuju. ze vznikaji nebezpecne situace. mne jde teda vetsinou jen o plechy, na ty kaslu, ale nechci koukat na rozmasirovany spoluobcany, nedela mi to dobre
viktorka_od splavu andulka napsala doslova toto:
"Nicméně, pokud cyklista vysloveně nelelkuje, není zas tak pomalý. Na křižovatce jsem 100% rychlejší než auta..."
a na to reaguju.
podle mě to není vztaženo na žádný pás ani žádné okolnosti.
Jiná Realita asi bych teda vozila vsecko...
Karja az na rvani na decka (co uz davno nedelam, to ma vert jen u malych) se spis obcas musim donutit abych prece jenom dodala svym slovum nejakou vahu;-) ale to se prihodi tak mozna jednou za dva roky
viktorka_od splavu Na skutečně úzkých místech OK. No, ale na co jsou ty čekací pruhy pro cyklisty před semafory? Hele mě ty zúženiny serou hodně, ale po pravdě - jsem na rozjezdu o dost rychlejší než auta. Takže je to tak něco 1:1, občas já zpomalim auto za mnou, dost často zase zpomalujou auta mě.
zde:-) Jiná Realita
Ja na ostatni nervu, povazuju to za nedustojne a vlastne i trochu smesne, kdyz se to tak vezme, takze to nedelam.... :)
viktorka_od splavumůžu s klidným srdem říct, že jsem ještě nikdy cyklistu opravdu nezdržovala ![]()
to si nechávám až na důchod, pak je budu schválně prudit ![]()
Mutziputzi Ale já to mám tak, že v autě nadávám cyklistum, na kole řidičům :-), takže peace ...
a to stejny mam i s chodci... ![]()
![]()
Pavlena jj. a navic jako chodec se hrozne bojim cyklistu. uz jsem tu urcite psala ze jsem videla srazenou pani a spatne to dopadlo
Karja Ječím částečně strachy. Protože když jedeš na kole, a začne do tebe najíždět auto, není to zrovna fajn pocit. Nebo když ti do cesty řidič otevře dveře. Nebo mimo přechod přímo pod kola vstoupí matka s dítětem zahleděná do mobilu. Některý situace prostě ubrzdit nejdou. A abych se rozbila jen kvůli tomu, že lidi si šetřej žárovky v blinkrech a já byla slušňoučká a hodňoučká? Nenene.
Takže ječíš preventivně - předem? Než ti otevře ty dveře, než ti tam vleze mamina? Páč ječením poté tomu rozbití tak nějak těžko zabráníš, stalo-li se už ![]()
viktorka_od splavu chtela jsem napsat, ze nejhorsi jsou cyklisti v pesi zone a napadlo me k tomu "a nejhorsi jsou trpaslici" ![]()
Nebudu zivit nesmyslnou debatu, jako bych nic nenapsala... ![]()
![]()
Že v autě ječím jak čert ve svěcený vodě, jsem si uvědomila když jsem musela přepravit auto bez předního skla. Lidi tak ňák blbě koukali...
Jednou na rvala na pohotovosti na doktorku a sestru, ktere odmitaly vysetrit 3 lete dite svijejici se hodinu na zemi a predtim pul hodinu cestou. Byla to vyhrocena situace, zastavali se me i lidi, kteri tam cekali delsi dobu. Rvala jsem na ne po opakovane slusne prosbe a vyhrozovala jim, ze jestli ji okamzite nevysetri, tak si tam zavolam zachranku a bude to jejich ostuda. No, zabralo to. Pak jsem psala stiznost a byla jsem v odpovedi oznacena za hysterku (pan reditel to vyjadril mirneji)
.
Na mě vždycky řvali chlapi. Teda 2x, no. Poprvé to byl takovej tmavší pán ve zlatým superbu, já jsem měla přednost na zúženým místě a on na mě křičel otevřeným oknem "uhni se ty p.čo!!! Trochu se mě to dotklo. Druhej pán ve chvíli, kdy jsem odstavila auto - na pár minut - na takovou odbočku mezi domy, úzká pro kola a lidi, spíš taková polňačka, potřebovala jsem jen takový to vyběhnu - předám - jedu. Pán si pro mě došel do tý budovy, potkal mě na schodech a štěkal na mě celou cestu k autu něco o sporostejch, sobeckejch kravách - no já jsem taková měkká, takže jsem prostě se na nic nezmohla. Zpětně jsem si říkala - škoda, že jsem v tu chvíli nebyla o 20cm vyšší a kus chlapa, úplně vidim, jak by mě poprosil, jestli bych nebyl tak hodnej a nepopojel kousek.
Jináč vám ty města nezávidim, zlatý okrsky, tady hrozí kolona akorát za traktorem (nebo když utečou krávy z vohrady)
Lamicka Já jsem jednou v nemocnici na pohotovosti udělala šílenou scénu, bylo deset večer, mně otekla ruka pod sádrou a strašně mě to bolelo. Byl pátek večer, sloužil urolog, který mi řekl, ze mám přijít v pondělí. Ze má sice prisluzbu primář z ortopedie, ale ze ho nesmí budit...Takže scéna, primáře vzbudili, ten vypadal, ze mi ji natáhne, ale jen do doby, než mi sundal sadru a tam byly počínající nekrozy... Kdybych čekala do pondělí, asi bych o část ruky přišla...
"uhni se ty p.čo!!! na to je dobrá odpověď - pardon, to mluvíte na mne? jaksi mne zmátlo oslovení...
ja teda nerevem. Od cias puberty mojich deti ma to prestalo bavit. Ale raz si ma predestal taky pan a zacal mi dohovarat ze sa nam uhnut vacsiemu autu ked sa stretame v zakrute na parkovisku, tak som ho uplne prehliadla a presla okolo neho akoby som bola hlucha.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.