Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 06. června 2019 07:10

Janulik03 Misa je vazne skvela, mam ji moc rada Cekame na vysledky z dalsich soutezi, jsme napnute jak ksandy (vloni touhle dobou uz jsme vedely).

andulka01 Jo, ty cajovy byly v mixu 85% a 50% mlecne (te bylo malinko, z prechodu v selmi).

Online viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 06. června 2019 08:33

tak za prve: opar pod nosem. lahudka pri ryme jako prase, ale jeste tyden po ni se ne a ne zahojit, vypadam hrozne a jeste to i boli

2. mnozici se ridici, kteri nepouzivaji blinkry. ze to nedelaji za jizdy uz jsem si zvykla davno, ted se rozsirila jina vec: bez jakyhokoliv upozorneni proste zastavi uprostred cesty a bud zacnou parkovat nebo proste stoji.. nejlepsi je to u vysokych aut pres ktery clovek nevidi, takze ceka jak trubka co bude, az opatrnym objetim zjisti ze ten dement si proste jen tak.. zastavil. asi unavenej

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 06. června 2019 08:45
Reakce na Karja:

Janulik03 Presne, ja se bala, ze na materske se vykrmim jenze pred detma nejde nic jist! 

​jo jo, sotva zasustim obalem od cokolady, hned se vedle me zhmotni syn, ktery byl jeste pred vterinou nekde na zahrade.

Ted je hluchej jako poleno, ma chudak po nemoci uplne zalehle usi, tak toho dost zneuzivam. Z tech par dni "na paragrafu" se asi vratim do prace s cukrovkou.

Offline continuity
43138 příspěvků moje polička 06. června 2019 08:45

viktorka_od splavu udelal si bezpecnostni prestavku asi

Offline Janulik03
20266 příspěvků moje polička 06. června 2019 08:49

Gatita ono netreba ani zasustat papierom

tak okrem choroby, a dufam ze bude vsetko ok, tak deti hluchnu pri pokynoch ktore im nie su po chuti

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 06. června 2019 09:29

Janulik03 ta hluchota je desiva. Syn mel nekolikadenni vysoke horecky, pak jsme zjistili, ze neslysi... Melo by se to ale pry do dvou tydnu vratit k normalu. Aspon doufam.  Ted na nej jecim z bezprostredni blizkosti a on na me vztekle:"CO? COOO??!!". Jsme oba vycerpani a ja to resim tou cokoladou

Navic nam zrovna delaji nejake upravy na dome a zahrade, tak tu celou dobu, co musime byt doma, chodi zednici a jedou sbijecky, tak mam dojem, ze te cokolady by to chtelo vic.

Offline Janulik03
20266 příspěvků moje polička 06. června 2019 09:41

Gatita fuuu tak to mate narocne. No nech to mate cim prv za sebou a skore uzdravenie.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. června 2019 09:58

ne že bych chtěla tropy.

ale celý včerejšek a dnešek pořád slyším a čtu o tropech. jako jo, včera ráno bylo 27. ale když jsem jela kolem 16 hodin z práce, už bylo...17 teď venku snad asi mrzne. vůbec netuším, jestli jako mám odpoledne zase čekat 27, nebo bude 20. jestli bude pršet nebo nebude, protože zatím se tady za poslední tři dny netrefili ani jednou.

Offline Janulik03
20266 příspěvků moje polička 06. června 2019 10:04

Jiná Realita vcera bolo velmi teplo, po 18 burka a lejak. To iste v utorok. Teraz je pod mrakom, fuka a vyzera to na dazd. 

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 06. června 2019 10:43

viktorka_od splavu Jdeš sem s tím jako na zavolanou, protože přesně tuhle stížnost mám teď taky! Na kole je to dost lahůdka, protože když se snažím auto objet, nevím kam teda bude točit. Už několikrát to bylo dost na hraně, posledně jsem na panáčka dost ječela a von si na mě ještě votevřel hubu... Asi si půjdu sjednat vyšší pojištění na škody způsobené na cizím majetku, protože to prostě bude neprokazatelný, když to někomu vopřu do auta (a že jako idioti se chovaj většinou ty s těma drahýma kouskama)

49356 příspěvků moje polička 06. června 2019 10:59

andulka01 jo to udelej. a na vas na kolech bych mela taky prosbu: v uzkych mistech kde nelze kolo predjet, mohli byste jezdit za auty a ne pred, cimz blokujete cely provoz? typicka situace kterou uz tu popisovala JR: auta stoji na cervenou, cyklista je vpravo predjede - potud ok. blikne zelena, cyklista se rozjizdi a byt chudak slape az mu oci lezou z dulku, plazi se sneci rychlosti a za nim snura coudicich nervnich aut na dvojku co klickuji a nevi jak se pred nej dostat.. za cenu nervu a hruzy v protismeru malem ho kazdy z nich smete se pred nej jakz takz dostanou, nacez dojedou k dalsi cervene, kde je funici cyklista vitezoslavne dojede.. a cela situace se opakuje do zblbnuti. jako ja vam ty pocity vitezstvi opravdu preju, ale doprdele nevidite jak nebezpecne to je pro vsechny zucastnene?!

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 06. června 2019 11:02

viktorka_od splavu hele a to jako čekáš, že andulka01 svolá nějaká cyklistický sněm, na kterém bude tvůj požadavek tlumočit, nebo jak si to představuješ? 

49356 příspěvků moje polička 06. června 2019 11:04

nolita  kdyby i jeden z nich dostal rozum byla bych rada:P

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. června 2019 11:08

viktorka_od splavu marně přemejšlim kdy jsem v takový situaci byla čoveče, v Brně je to masový jo?

49356 příspěvků moje polička 06. června 2019 11:10

Mutziputzi ano

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. června 2019 11:11

viktorka_od splavu neni to taková ta šoférská poudačka-hecovačka-small talk jo?

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 06. června 2019 11:19

Mutziputzi Zkus Rašínovo nábřeží :-). Ale já to mám tak, že v autě nadávám cyklistum, na kole řidičům :-), takže peace ...

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 06. června 2019 11:21

viktorka_od splavu Na skutečně úzkých místech OK. No, ale na co jsou ty čekací pruhy pro cyklisty před semafory? Hele mě ty zúženiny serou hodně, ale po pravdě - jsem na rozjezdu o dost rychlejší než auta. Takže je to tak něco 1:1, občas já zpomalim auto za mnou, dost často zase zpomalujou auta mě.

49356 příspěvků moje polička 06. června 2019 11:22

Mutziputzi ne. ono zalezi kudy jezdis - viz 999. hecovani nepestuju, ale fakt trpim kdy si ti lidi takhle usilovne snazi ublizit.. nejhorsi je ze vozi deti( jezdim rano v dobe cest do skoly)

Offline Sweet Potato
40401 příspěvků moje polička 06. června 2019 11:24

Jiná Realita Tobě se to chudák počasí prostě nezavděčí.