Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. června 2019 21:29
Reakce na Potrefenáhusa:

zelene.oko a tak třeba zvonil, abys o něm věděla a neskočila mu nečekaně pod kolo

​na me taky pred par dny na chodniku jeden zvonil a to me teda dokaze nasrat jako maloco. Jdu, nikde nikdo dalsi, takze kus chodniku volny, a kdyz uz teda pominu, ze vubec po tom chodniku jel, tak mi ten vul zazvoni uplne zbytecne na posledni chvili tesne za zadkem. Nekteri lidi jsou fakt nablbli. 

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 06. června 2019 21:36

Dalia Auvajs. Máš aktivní protitetanovku?

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 06. června 2019 21:45

Samantha Ani nevím, abych pravdu řekla.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 06. června 2019 21:50
Reakce na Potrefenáhusa:

nolita u nás je cyklostezka dohromady se stezkou pro pěší, a to je fakt peklo

​U nas taky a uz se mi nekolikrat stalo, ze na me namakani borci v cyklodresech ruzne porvavali, tukali si na celo atd., jakoze co tam delam s detma?? Pritom oba kluky cepuju, ze se musi drzet ve svem pruhu, nikam zbesile neprejizdi, proste vzorne se drzi na sve strane. Vzdycky mam chut na ne zarvat, at se koukaj vratit zpatky k mostu a podivat se, co je tam za znacku-jakoze pro pesi i cyklisty. Hulakala na me i baba a to byla v protismeru a my normalne ve svem pruhu.

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 06. června 2019 21:56

Potrefenáhusa Moji mámu na kole taky sejmul borec dveřma. Před tím kolem projely dvě děti a ona za nima, telefonoval v autě a pak otevřel dveře.  Bylo jí 70, léčila se z toho půl roku-chlapíkovi pochopitelně hrdinně řekla, že jí nic není a skončila v nemocnici...

Jinak v Japonsku se jezdí po chodníku běžně, ale oni mají kolo jako "lehce rychlejší chůzi", takže mě nikdy nenapadlo, že cyklistům překážím-nebo oni mně. U nás, když jede cyklista, tváří se pomalu jakoby jel Tour de France...

Offline continuity
43138 příspěvků moje polička 06. června 2019 22:11

Desata vecer je uplne idealni doba na vycvik stenete.

Pod oknama uz 15 minut rve soused: gucci, prines!

Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 06. června 2019 22:20
Reakce na Luna:

Tak Betty Fakt? Ja si neumim predstavit si je vzit na bezny den. Mozna to zkusim, akorat me stve, ze na ty rukavy nenarvu zadnou bundu, jak jsou obri

A peres je na 30? A ty rukavy nesplasknou? Samy otazky...

prala jsem na 30 a povaha materiálu neumožnuje splasknutí rukávu. Trochu je přejedu žehličkou.

A fakt na běžný nošení v pohodě. ​

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 06. června 2019 22:25

continuity gucci prines

Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 06. června 2019 22:27

Ještě mám bílou košili oversized tu měla na sobě pro změnu Mulen , který hodně slušela a já jsem ji nutně potřebovala. Tak ta mi trčí ve skříni rok. Snad k ní získám kladný vztah.

Je načase abych se přestala opičit

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 06. června 2019 22:59

Tak Betty a ve mě hrklo, že jsem si na něco stěžovala a nevím o tom.

Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 06. června 2019 23:03

Mulen pouze jsi mě inspirovala s košilí, slušela ti.

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 07. června 2019 07:19

Koupila jsem si po letech noční košili, ze jako pod kolena, jednou to vyperu a je to sotva pod zadek

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 07. června 2019 08:14

Potrefenáhusa jj, a nejen nocni kosile byvalo zvykem sit z vysrazene latky..

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 07. června 2019 08:44

S praním, resp. péčí o hadry mi zrovna jdete do rány...

Vyprala jsem si včera cosácký tuniko-triko, volnější a pěkně dlouhý, teda původně takový bylo. Chytrák mi to iniciativně pověsil tak, že se vo mě ráno při pohledu na šňůru pokoušely mrákoty: visí tam krátká zástěrka pro březí slonici!

Stopadesáti kolíčkama to pečlivě roztáh do šířky Mě jebne!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. června 2019 08:55

barbucha ty mas najatou muzskou pradlenu?

Offline Sweet Potato
40401 příspěvků moje polička 07. června 2019 09:04

Zarinya Vyměnit!

Offline RoSa
10176 příspěvků moje polička 07. června 2019 09:06

barbucha

asi to tak cejtí, že je to tak správně to pro něj nevypadá dobře

tak jedině namočit a znovu pověsit - nejlépe na ramínko a vlastní rukou!

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 07. června 2019 09:07

barbucha Haha, to mě fascinuje vždycky na takových těch sídlištních sušácích, jak někdo dělá všechno pro to, aby spodní okraj trika roztáhl co nejvíc do šířky. Z pánských trik vyrábějí áčkové šatičky.

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 07. června 2019 09:09

Potrefenáhusa presne to sa mi stalo. Zd penne dlhe tricko pid kokena vzadu na spanie. Ha-ha po vyprani notmalne tricko

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 07. června 2019 09:12

Janulik03 viktorka_od splavu jako sehnat noční košili, která by nebyla jak tričko pod zadek, neměla infantilní potisk nebo nevypadala jak na stoletou bábu - to je prostě nemožný. proto jsem se zaradovala (v Lindexu s lučníma kytkama, fakt mi přišla dobrá)