Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 06. července 2019 15:16

Lama_z_Lana ach jo, potlapkavam

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 06. července 2019 16:05

Lama_z_Lana tak toto fakt nastve... soucitim...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. července 2019 17:17

MP Marge 

Jestli otěhotníš přirozeně, tak to zkus, první těhotenství a jedno dítě v pokročilém věku si myslím, že se dá. Já rodila druhé ve 40, tak bych řekla, že mám představu.

Offline NAmofo
179 příspěvků moje polička 06. července 2019 18:01

Lama_z_Lana To je pech, potlapkávám. 

Ale třeba by ti na výletě ten mobil ukradli nebo se stala nějaká jiná pohroma, takhle spravíš jenom displej a budeš ho mít nový a krásně hlaďounký.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. července 2019 18:35

No jasny, vono se nic strasnyho nestalo, jen me vytocila moje vlastni debilita, kvuli ktery mi te tel upadl a vubec to nemuselo bejt. A kvulivtem zahnutym okrajum se mzsi vymenit cely displej, ne jen sklo takze za to uz by byla letenka i ubytovani

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 06. července 2019 22:50

Takže já jsem dneska komplet umyla a uklidila celou lednici, všechny police, vytřela, vyházela, celej večer se cítím jako superžena...při prvním razantním otevření vypadla ta spodní z*****ná police na flašky a spadla na zem...rozbila se sice jenom jedna lahev, zato plná javorovýho sirupu. Takže tmavě hnědá lepkavá hmota po celým mrazáku pod tím, na sousední zdi cca do metru, v elektrický zásuvce a po třetině kuchyně, naše centimetr a víc hluboký z*****ný spáry mezi dlaždicema jste asi viděli, do toho spousta střepů ... skončila jsem před chvílí

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 06. července 2019 22:59

Potrefenáhusa

Chápu...

Mně nedávno spadla cola a praskla, ten lepivý, v jemných kapičkách rozprášený bordel nebyl snad jen na lustru.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 06. července 2019 23:23
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. července 2019 23:32

Potrefenáhusa 

Fujtajbl! Já kdysi přišla k hrnci, kde se vařilo kdoulové želé, vlastně už bylo hotový, zamíchala jsem a pak se děly hrozný věci, hrnečku vař hadr. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 07. července 2019 00:22

Potrefenáhusa boze! Fakt te lituji

vidim, ze je dobre, ze jsem dnes na nic nesahla, dopadla bych nejak podobne. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. července 2019 06:29
Reakce na dynda:

MP Marge 

Jestli otěhotníš přirozeně, tak to zkus, první těhotenství a jedno dítě v pokročilém věku si myslím, že se dá. Já rodila druhé ve 40, tak bych řekla, že mám představu.

​No moment, to ja zase tak rozhodnuta nejsem! (A po precteni mistniho tehotenskeho vlakna uz vubec ne ). To by byla fakt zasadni zivotni zmena, protoze ja jsem fakt deti nikdy nechtela a vubec mi nechybi. Ale jak byl pritel loni nemocnej a potreboval ode me fakt hodne podrzet, a pak jsme si jeste k tomu poridili pejska, tak jsem si uvedomila, ze to bylo asi poprve v zivote, kdy jsem byla okolnostmi donucena neci potreby alespon docasne povysit nad svoje (v soukromem zivote teda), a ze ac se nejednalo o moje nejoblibenejsi zivotni obdobi, prezit se to rozhodne dalo. Tim jsem dosla k logickemu zaveru, ze kdybych do toho nedejboze vlitla, tak by se to prezit urcite taky dalo (jeste pred par lety bych vubec nezauvazovala o jine moznosti nez interupce). 

No a pan doktor, misto any mi to rozmluvil, jak jsem ocekavala, tak se naopak pro tu myslenku velice nadchnul! Sam deti nikdy nechtel, zenil se pozde, ale pani necekane otehotnela (taky ji myslim bylo pres ctyricet) a ted maji dvojcata, do kterych on je uplne blazen. Tak me porad hecuje, abych do toho sla. A ja misto abych ho poslala nekam, tak jsem se onehdy pristihla, jak vymyslim jmena pro dite

Tak nevim, co to se mnou je, asi nejaka hormonalni nerovnovaha! Snad to prejde... (Jinak teda jmena uz mam  )

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 07. července 2019 06:36

Potrefenáhusa tomu se teda rika pech! Tak dnesek uz urcite bude lepsi

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 07. července 2019 06:54

Potrefenáhusa no teda

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 07. července 2019 07:26

MP Marge Mistni tehotensky vlakno je hrozne tragicky. Ja nevim, jestli jsme neschopny, nebo mame blbou karu nebo jsme proste v mega frustraci, ale ja ted videla tolik spokojenych mimin, presne takovych tech ,,mimochodem,, jak je nekdo nazval. Co si je vezmes kamkoliv a oni si tam pekne cvrcej. Jedna znama mi rikala, ze jeji rocni dite spi 13 hodin v kuse. Vcera jsem byla na letnim grilovani a nekdo tam mel dite o trochu starsi nez moje, cela rodina pres hodinu v klidu jedla a dite si tam chodilo po hristi a jednou za pet minut jen zarvalo mamiii a zamavalo. Proste to nase vlakno je nejaky zaklety a vubec bych ho nebrala jako vhodnej vzorek ke zkoumani!

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 07. července 2019 07:29

Potrefenáhusa Fuj! Ale jestli te to uklidni, tak ja tak pred mesicem odmrazila mrazak, pekne jsem ho uklidila, poskladala a za dva dny nezavrela na noc dvirka....jako uz to.delat znovu nebudu, aby mi ty stejne potraviny nepovolily dvakrat. Takze misto mrazaku mam jeden velkej.zmrzlej humus, kde nejde rozeznat maso od boruvek!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. července 2019 09:59

Karja 

Jsem si zrovna říkala, kam si mám jít postěžovat, jestli sem nebo do těhotenského vlákna - miminko už spí celou noc, jenže já nemůžu, protože prsa! MP Marge A vůbec, mám tak strašně hodný druhý dítě, že bych ji přála každýmu. Snad jsem teď něco nezakřikla. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 07. července 2019 10:09

Karja teď jsi na to přesně Kápla. Tragické těhotenské vlákno. ja to číst jako bezdetna, tak děti snad nemám. Já na mateřskou naopak vzpomínám jako na idylickou dobu, kdy jsem měla čas na všechno, šíla, jsem, pletla, háčkovalá, holky spály celou noc, já do roka kojila, od roka bez plen.. Prostě pohodová doba.

Ale ty to taky bereš s lehkostiasi tam víc píšou ty utrapene

MP Marge opravdu si nedělej obrázek o mateřství ve zdejším vlakne. Tam se píšou hlavně stížnosti. Fakt to není tak strasne

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 07. července 2019 10:35

Já si naopak myslím, že by každá “potenciální matka” měla být za to vlákno vděčná. Slabší kusy to včas odradí, a ta, co si to ani při pravidelné četbě nerozmyslí, bude nakonec příjemně překvapená. V horším případně aspoň trochu připravená.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. července 2019 10:39

hele, když se tu tak rozvášnila Potrefenáhusa , tak já taky musím....z....í moli! fakt. mám jich pořád plný barák a pořád jsem nenašla zdroj. jsou ve všech místnostech, všude mám lapáky. už jsem přehrabala fakt všecko a pořád nevím, odkud lezou. vylétají navečer, před den nejsou vidět.

a navíc mám pocit, že jsou to šatní i potravinoví já už je tak nenávidím. úplně si je štítím.

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 07. července 2019 10:43

Jiná Realita a myslíš zkurvení nebo zasraní, já si nemohla vybrat!

jinak díky všem za potlapkani, bylo to strašný, ale v ty polici byla ještě skleněná flaska s bezovým sirupem, sojovka a balzamikovej ocet, flašku nedopityho vina jsem při úklidu vyhodila, takže to mohlo bejt ještě o něco horsi, sojovka by myslím šla ze zdi ještě o něco hůř než ten sirup