MP Marge ale možná je to takové drsnější nakopnutí abys s tím něco dělala. Vadí ti to taky..
Chtěla jsem tam dat smajlika, ale nějak mi zmizely!!!
MP Marge ale možná je to takové drsnější nakopnutí abys s tím něco dělala. Vadí ti to taky..
Ty umělecký manifesty ve Varech jsou kromobyčejně protivný!
nolita jasně,je to tak...jen ti mě tak naštvala lidská “nevymáchaná huba”
MP Marge Nic si z toho (těch řečí) nedělej. Přesně takový vypouští jedna moje "kolegyně" z klubu. Je v intelektuální a zejména sociální oblasti poněkud nevybavena a plácne co jí na jazyk přijde. Takže dost často mi připomene třeba mého expřítele i když ví, že je to velmi bolestivé téma. Prostě jí to nedocvakne. Je dost možné, že je to podobný případ.
A to že tloustneš... z toho se svět nezboří, až to budeš chtít řešit, prostě to uděláš.
Tak Betty tak komentovat číkoliv váhu nebo rozměry mi přijde jako slušný peklo, o takový nakopnutí snad nikdo nestojí?
MP Marge Mně jednou takhle začla gratulovat část rodiny, chvíli si něco šeptali a pak usoudili, že jsem v očekávání, a začaly pršet gratulace. Pak teda tvrdili, že k tomu došli proto, že jsem vypadala nadobyčej šťastně a spokojeně, ale moc jsem jim to nevěřila :-D.
Potrefenáhusa Hele, ona ale nekomentovala váhu ani rozměry, ne? Zeptala se, jestli není těhotná. Mně to jako taková hrůza nepřipadá, aby to byla hned pipina, která si hojí vlastní komplexy, nebo jak tu byla nazvaná...
Pinot Noir Taky mam dojem, že v určitym věku a určitym břichu nemusí dotaz na těhotenství bejt projevem zakomplexovanosti a snahou seknout.
Stížnost MP Marge jsem rovněž pochopila jako spíš na sebe než na sousedku.
MP Marge To dela hodne obleceni!!!;-)))
Mne se takhle jednou podarilo zeptat kolegyne na jeji deti, do jake chodi tridy!!! Protoze mi jeden kolega vic nez jednou rikal, ze deti ma uz velke, ale on si to popletl s nekym jinym a proste omyl. Takze ve vysledku jsem se zeptala, bezdetne, singl holky, ktera byla z toho stavu jak se pak ukazalo ocividne nestastna a jeste ji pripsala desetilete fakany. Mrzelo me to dost. Ale uz dite ma a super mladeho borce k tomu, urcite karma za me blbe kecy;-))))
@MP Marge - tedy takhle bych se nikdy nezeptala (ačkoliv už jsem to chtěla udělat několikrát), ale právě proto, že člověk neví, jestli je těhotná, nebo prostě jen přibrala...
No prave, proto, dokud to nemam potvrzene, drzim hubu, ze jo!? ![]()
MP Marge To je pipina, které se to taky stalo a chtěla to prostě někomu vrátit, nic si z toho nedělej!
To se vsadim, ze se ji to taky stalo - koukla jsem na ni, a do modelky mela tedy daleko ![]()
MP Marge no to je teda ale nána pitomá
netrap se tím a pusť to z hlavy...
Tak ja se z toho nijak nehroutim, me spis nastvalo, ze mela pravdu ![]()
Presne, ja to beru jako jasne znameni z vesmiru, ze je nacase, abych se v posilovne prestala ulejvat a zacala poradne makat!!! Fakt takhle vypadat nechci... A ja pritele se taky nemuzu vymlouvat vecne, ze jo ![]()
Maureen neslusne to asi bylo, ale pochopila jsem to tak, ze MP Marge stve zejmena to, ze pribrala a kecy kamaradky jsou vedlejsi....
To jsi pochopila zcela zpravne. Jako mlada dama si sice nebrala servitky, ale rekla v podstate pravdu! (K veceru se mi pupek normalne prevalil pres dziny, uplne se mi zatmelo v ocich, kdyz jsem se doma podivala do zrcadla). A nastvalo me hlavne, ze jsem to nechala zajit tak daleko ![]()
No prave, proto, dokud to nemam potvrzene, drzim hubu, ze jo!?
Hele ja zas minulý týden přijela na oslavu, v těhotenském topu, úplně jasné břicho a viděla jsem, jak se na mě pár známých furt dost okate koukalo, tak pak jsem radši něco řekla, a oni ahaaa, no to jsme si říkali, že mas docela bricho. To zas byla hyperkorektnost azaz.
nolita jasně,je to tak...jen ti mě tak naštvala lidská “nevymáchaná huba”
No, je fakt, ze nevymachana asi byla - ona pak mela jeste nejake komentare na muj prizvuk, ale to uz jsem byla zdrcena z toho, jake mam pandero, ze jsem tomu moc nevenovala pozornost ![]()
MP Marge Nic si z toho (těch řečí) nedělej. Přesně takový vypouští jedna moje "kolegyně" z klubu. Je v intelektuální a zejména sociální oblasti poněkud nevybavena a plácne co jí na jazyk přijde. Takže dost často mi připomene třeba mého expřítele i když ví, že je to velmi bolestivé téma. Prostě jí to nedocvakne. Je dost možné, že je to podobný případ.
A to že tloustneš... z toho se svět nezboří, až to budeš chtít řešit, prostě to uděláš.
Chci to resit!!! A predstav si, ze zrovna dnes, kdy odhodlanim primo planu, je fitko zavrene, protoze je tady svatek ![]()
MP Marge Mně jednou takhle začla gratulovat část rodiny, chvíli si něco šeptali a pak usoudili, že jsem v očekávání, a začaly pršet gratulace. Pak teda tvrdili, že k tomu došli proto, že jsem vypadala nadobyčej šťastně a spokojeně, ale moc jsem jim to nevěřila :-D.
Pardon, ale... ![]()
Dobrej pokus o zachranu!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.