Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. července 2019 10:47

Potrefenáhusa oboje a ještě něco navíc

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 07. července 2019 10:49

Potrefenáhusa Strašný nadělení todleto... ještě než jsem to dočetla tak mi přesně vyvstaly před očima ty tvý dlaždice. Který jsou krásný, ale naprosto nepraktický teda. Javorovej sirup

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 07. července 2019 11:00

Potrefenáhusa Lituju tě převelice a jsem ráda, že jsem strávila den válením se u bazénu s nejoblíbenější neteří!! 

Karja Hele, to místní vlákno je tragický úplně logicky, matka která má pohodový dítě nemá potřebu si stěžovat a vůbec trávit čas čtením podobných stížností.  A když už se tam vyskytne, neodváží se si pochvalovat!!!

MP Marge Taky záleží, jak se k tomu staví přítel. Já děti taky nechtěla, vlastně k oběma jsem se rozhodla pod tlakem přítele a jsem ráda (a jako doopravdy, není to takové, že si to zpětně lakuješ). Nejlepší je, když to dítě roste a je po tobě, nebo po lidech, co jsou ti blízcí, stejný humor a tak, je to fajn. Třeba syn se narodil až po smrti mého táty, ale je prostě celý on  je to jakoby se ti něco vrátilo. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 07. července 2019 11:04

Jiná Realita U nas taky. Aktualne jich je nejvic v satne, manzel je vcera nasel v toaletaku a malem malem sel hodit (savli teda, ne lano). Ja chytam paniku, jestli jsou to satni, tak si to pujdu hodit asi ja, pac tu mam strasny hromady a hromady latek, to bych proste asi nezachranila...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. července 2019 11:05

Garfie vzpomněla jsem si na vtip, kde se psalo něco jako:

když je dítě malinké, tak všichni "jeee, oči jako maminka", "jee, to je talent jako babička"...a pak nastane puberta a všichni "po kom to děcko je?"

ale tím nechci kazit radost, je to moc pěkný, jaks to napsala. jen mě to nahoře hned vytanulo na mysli.

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 07. července 2019 11:06

Dadoo  Jo, je to tak. Ja to neberu s lehkosti, ja asi umru!!! Mam ted nejakou bolavou hlavu, nejim a dite dle neklidu a vecne nespokojenosti neni nase. Ale potkavam dve matky (ehm se kteryma jsem se chtela desne kamosit, ale nejradsi bych je ted poslala do haje), takove vecne nasmate, upravene, co s tema detma jezdej na dovolenku, chodej po hospodach a proste se tvarej jako nejvic super svet je materska. Takze jako fakt ta traga prijde jen na nekoho a urcite jsou urcita horsi a lepsi obdobi,dle toho jak jsou ti jejich chlapecci zlati jednou beztak pojedou v drogach, protoze karma!;-)

MP Marge Jedna moje kamaradka rikavala, ze kdyz clovek o necem uz premysli, tak to chce udelat, jen prilis zohlednuje okolnosti;-). Neco na tom bude, ale ty ses tu psychous;-)

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 07. července 2019 11:08

a jak se vlastně pozná šatní mol od potravinovýho? teda krom toho, že jeden vylítne z almary a druhej ze špajzu... podle barvy/tvaru/velikosti?

Online Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 07. července 2019 11:09

Karja Myslím, že tak tragické zas nejsme, akorát se tam kumulují stížnosti. Troufám si tvrdit, že když nás někdo cizí potká venku, nevidí uštvanou matku, nezvladatelné batole, hladové mimino a nechápavého otce, ale vidí docela pohledný pár, který si vyrazil na zmrzlinu a jen tak mimochodem má roztomilého chlapečka a hodné miminko

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 07. července 2019 11:12

Pinot Noir Tak snad jste pochopily, ze nejsme tragedky, ale tragicky je to vlakno:-D 

Online Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 07. července 2019 11:20

Karja To trochu je, no. Ale myslím, že kdo děti fakt nechce, tak tam vůbec nechodí, a kdo chce, stejně nevěří, že by se mu tohle mohlo stát

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. července 2019 11:22

RoSa podle obrázku na lapácích mají jinou barvu. já mám asi tříbarevné, tak nevím...ano, už jsem si je mohla prohlédnout tak dokonale, že bych jim mohla dávat snad i jména

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 07. července 2019 11:29

Potrefenáhusa To mi něco připomíná - před časem jsem si při přípravě bezového sirupu napřed rozbila jednu láhev (ještě prázdnou) a následně jsem asi špatně dotáhla víčko nebo co a vychrstl mi horký sirup na linku, na sporák, na zem... Všude jsem měla rozchystané věci, v hrnci ještě další sirup (byla to hned první flaška) a do toho takové nadělení.

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 07. července 2019 11:30

Jiná Realita  Ale ono to tak je....však víš jak, všechny dobré vlastnosti jsou po tvé straně, ty špatné po tchýni!!

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 07. července 2019 11:38

Garfie Jojo, jak tu byl nedavno ten kreslenej vtip, zda vznikli lidi od Adama ci z opice a maminka evolucni zastankyne mluvila o sve casti rodiny, to je presny!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. července 2019 11:47

MP Marge Já místní těhotenský vlákno beru tak, že se tam chodí vystěžovat a pro radu, kdo má aktuálně hodný, zdravý a spící dítě, ten nemá moc co psát. Líčí se vždycky nějakej děj, a k pozitivnímu se dá akorát tak gratulovat a odbyde se to na jedný stránce, zatímco průšvihy je možný rozebírat klidně na padesáti :-).

Akorát jestli chceš vlastního potomka, tak bych možná tu uvažovací fázi trochu zkrátila, ony některý ty možnosti nejsou otevřený donekonečna a každej rok je znát.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 07. července 2019 11:54

Jiná Realita Moli jsou letos všude, peklo. 

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 07. července 2019 12:14

Sweet Potato i u nás, ale poslední 4 dny, co se tu o nich začalo psát 

Offline Anwen
34 příspěvků moje polička 07. července 2019 12:23

Jiná Realita A nemáte doma nějaký hudební nástroj? Když loni přišel laduč a otevřel klavír, fakt se mi chtělo jít zvracet, jak nechutné hnízdo molů tam bylo. Občas jsem sice nějakého hmyzáka viděla, ale že se jich někde doma uhnízdilo tolik by mě nikdy nenapadlo, díry v oblečení ani nikde jinde jsem neměla. Ladič se smál, že proč by moli chodili na něco jiného, když filc a další přírodní materiály použité v klavíru jsou nejluxusnější jídlo, na které takový mol může narazit. Celý vnitřek musel rozebrat a v dílně jednotlivě všechna kladívka omotat, filcy vyměnit. Nedokáži si představit, jak hrozná to musela být piplačka, ale klavír zachránil.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. července 2019 12:48

Anwen nemám :( a kožich, kašmírový svetr a kroj byly první věci, které jsem prohlédla. zbytek oblečení mám spíš polyester, to snad nežerou?

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. července 2019 13:03

Ty jo, já sem nechci moc psát, abych tu ty moly nechytla, ale kamarádka je jednou takhle hrozně dlouho nemohla najít (jídlo, oblečení, nidke nic) a pak je našla v gauči v hokeji pro hosty. Oni byli zalezlí pod tou látkou a byli špatně vidět, ale když si člověk porhlídlu tu sedačku hodně moc zblízka, tak viděli, jak jsou pod strukturou látky všude larvy. Fakt hnusný to bylo!