andulka01 Diky, tobe taky preju, at neco najdes!
Jako ja nemam rada, kdyz mi nekdo rika "Vsechno zle je pro neco dobre", ale v posledni dobe jsem se presvedcila, ze to tak fakt je.![]()
andulka01 Diky, tobe taky preju, at neco najdes!
Jako ja nemam rada, kdyz mi nekdo rika "Vsechno zle je pro neco dobre", ale v posledni dobe jsem se presvedcila, ze to tak fakt je.![]()
Garfie Že bych se poptala po práci v Olomouci
Ono by mi to asi udělalo dobře, odstěhovat se někam kde to neznám a nemám místa spojený s lidma. A Olomouc teda
a je tam veslařskej klub...
Potrefenáhusa Pak ale nemaj hledat někoho na dlouhodobý pronájem. Je to holobyt, budiž, ale snad si nepředstavujou, že někdo bude chtít bydlet v holobytě několik let? Dle mého je stará paní kolenovrt a mladý je to jedno, hlavně když nemusí hnout. Ten byt je zanedbanej a špinavej, slušnýho člověka tam asi dlouho neuviděj. Škoda, já tam fakt viděla potenciál na "domov".
tv Jestli někomu děláš laskavost, tak bych očekávala, že to patřičně ocení. Nabídl ti původní pronajímatel aspoň nějakou formu pomoci, když jsi souhlasila s předčasným vystěhováním?
Jinak předpokládám, že nájem byl sjednán do konce srpna a že tedy odcházíš, protože nechtějí uzavřít novou nájemní smlouvu, ne protože jsi dostala výpověď z nájmu.
A situaci nezávídím. Přeji hodně štěstí a síly (i andulka01 ).
tv To je fajn, že to umíš vnímat takhle. Já jsem ještě v módu po zlém přijde ještě horší. Ale snažim se, fakt!
Janulik03 muza presvedci, ze urobite poriadnu saunu na zahrade. V zime moze vybehnut rovno do snehu. Aspon na toho mojho by to platilo.
Krehutka Nabidl mi garaz na prechodne nastehovani veci.![]()
Ja to mam "po znamosti". Cili bez kauce, platim temer o tretinu mene, nez je bezne za podobne byty v nasem meste...takze fakt nehodlam prudit.
Bude to pruda, ale proste se to zvladne. Uz to ani moc neprozivam, akorat me na*ral majitel budouci, s kterym jsem se na necem domluvila a najednou je vsechno jinak. Za srpen uz platit nechci, takze usetrim a tech ctrnact dnu budeme u mati (jeste to teda nevi
) a deti posledni tyden u tatinka. A od zari uz snad bude klid.
tv To je fajn, že to umíš vnímat takhle. Já jsem ještě v módu po zlém přijde ještě horší. Ale snažim se, fakt!
Tohle jsem mela skoro dva roky. A v posledni dobe se mi stalo i par fajn veci.
Neboj, k tobe taky dobre veci prijdou, verim tomu!![]()
andulka01 No vidíš!
Jako z Prahy se odchází těžce, pokud nemáš kořeny jinde, ale může to být k prospěchu věci...
continuity ano ukazovala som mu infra ze ju dame za pračovnu co je kde teraz likvidujem kompoty. Ale staci mi teraz terasa a ak sa uracia sklenari tak aj zimna a dost
Janulik03 tak samozrejme jedno po druhom....
Pripisujem to tomu teplu (teraz na chvíľu zabudnite, že som sa tu vydrížďala klimatizáciou), ale po posledných zmenách na gmaili neviem zmeniť automatický podpis...a ani nájsť, kde ho zapnem/vypnem podľa potreby ![]()
andulka01 Něco podobného se před pár lety stalo dceři. Nádherný byt přímo na nábřeží za docela slušné peníze. Dobrá domluva se zástupcem majitelky a pak při návštěvě šok. Neskutečný bordel, špína a humus. Holky chtěly, aby dali byt uklidit, nebo že to zařídí samy z nájmu, ale nastalo podivné cukání a komplikace.
Nakonec došly k názoru, že by to tam daly dopořádku, vyčistily a zařídily a za rok by je vyprovodili a pronajali byt výhodněji. Tak šly od toho.
A to dceru ten zástupce ještě nejdřív dost intenzivně balil. Ale namíchnul ji tak, že měl utrum ![]()
Takže bud asi ráda, že to skončilo dřív, než jsi stačila něco zainvestovat. Jak finančně, tak citově. Byly by s nima nějaké problémy asi pořád.
andulka01 Je to divny a pokud mas moznost hledat dal nebo se nabizi neco jinyho, tak bych jim asi podekovala a vykaslala se na to. Nejvic by mi asi vadilo to vybirani najemnyho v hotovosti a kontroly. Drzim palce, at najdes neco lepsiho!
Lama_z_Lana Kdyby te nahodou majitel chtel vykopnout a nevadila by ti velka garsonka s balkonem na dobre adrese, tak dej vedet :) nam se babicka prestehovala do domova duchodcu a matka resi, co s jejim bytem, kde uz ctvrt roku plati poplatky a byt prazdnej, zvazuje, ze bych si mohla zaplatit rekonstrukci a tu si tam odbydlet, takze mozna budu svuj supr trupr bejvak muset pustit (byt bych tady nejradsi byla do smrti, protoze s babicky bytem na sidlisti bez balkonu u bytu se to srovnat neda:(
razorblade no ja doufam, ze se nic nechysta. Tam kde jsem ted jsem az na par detailu spokojena, tak tu nejakej rok snad jeste pobudu :)
Tak jsme se byli s Chicem vencit u baraku a potkali jsme sousedku, ktera vencila sve nove stenatko pitbula, a mela s sebou dve kamaradky. Tak jsme se sli seznamit se stenatkem a jedna z tech kamaradek se mi znicehonic podivala na bricho a zeptala se "ty jsi tehotna!?" Ja na to usecne, ze ne, ze jsem bohuzel jen pribrala. Vubec ji to neprivedlo do rozpaku - civela mi na bricho dal a pry "ale nejake deti uz teda mas"!?
A timto si stezuju, ze tloustnu ![]()
MP Marge To je pipina, které se to taky stalo a chtěla to prostě někomu vrátit, nic si z toho nedělej! ![]()
MP Marge no to je teda ale nána pitomá
netrap se tím a pusť to z hlavy...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.