Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 07. července 2019 13:13

Jiná Realita ja vždy tvrdím, že krásne a inteligentné sú po mne a nespratné po mužovi....teda MOJE dieťa donieslo výborné vysvečko, ale TVOJE dieťa sa pobilo v škole .

MP Marge to s tými menami mi pripomenulo, ako som včera narazila v kalendári na meno "Honór", pravdepodobne z francúzskeho "Honoré" - nechápem tento sklon slovenských matrikárov a jazykovedcov všeto skúšať poslovenčovať ....a strávila som plodnú časť popoludnia predstavujúc si situácie ako "Honór, vráť tú lopatku!", "Honór, okamžite zlez z toho stromu", "Honór, ako si sa dokázal upatlať čokoládovým pudingom na chrbte?" a podobne .

Offline NAmofo
179 příspěvků moje polička 07. července 2019 15:13

Potrefenáhusa Noční můra toto, jsem ráda, že to dobře dopadlo a nebyl ještě nějaký úraz (sklo, dlaždice apod.)

Já už jedu podobné věci jenom podle lunárního kalendáře. Jsem děsné nemehlo a ambasador Murphyho zákonů. Takhle se aspoň vyhýbám plánování náročného úklidu/zahradničení/kosmetických procedur ve zcela nevhodné dny a značně snižuju pravděpodobnost sebezmrzačení.

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 07. července 2019 15:48

MP Marge Karja Mistni materske vlakno je fakt hodne stezovaci, ty hezke veci nemam potrebu nikde vypisovat, zato sem valim skoro vsechno,co me vytaci;) 

No a dilema mp marge nevyresim. U nas to bylo tak, ze jsme si rekli, ze mame vek, zazemi a lepsi uz to nebude,tak to zkusime. Ja nad tim popravde radsi ani moc nepremyslela, protoze tenkrat jsem zadne materske pudy necitila, a bala jsem se, ze bych moc duvodu "pro" v tech triceti nevymyslela. A dobre jsem udelala, vidim to stejne jako @garfie. Docela me i mrzi, ze jsem se nerozhoupala k druhemu.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:01
Reakce na Karja:

MP Marge Mistni tehotensky vlakno je hrozne tragicky. Ja nevim, jestli jsme neschopny, nebo mame blbou karu nebo jsme proste v mega frustraci, ale ja ted videla tolik spokojenych mimin, presne takovych tech ,,mimochodem,, jak je nekdo nazval. Co si je vezmes kamkoliv a oni si tam pekne cvrcej. Jedna znama mi rikala, ze jeji rocni dite spi 13 hodin v kuse. Vcera jsem byla na letnim grilovani a nekdo tam mel dite o trochu starsi nez moje, cela rodina pres hodinu v klidu jedla a dite si tam chodilo po hristi a jednou za pet minut jen zarvalo mamiii a zamavalo. Proste to nase vlakno je nejaky zaklety a vubec bych ho nebrala jako vhodnej vzorek ke zkoumani!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:04
Reakce na Dadoo:

MP Marge opravdu si nedělej obrázek o mateřství ve zdejším vlakne. Tam se píšou hlavně stížnosti. Fakt to není tak strasne

​Tak je pravda, ze moje nejlepsi kamaradka v CR ma tri deti, a taky pry nechape, z ceho jsou ty zensky na matersky tak vystresovany...

Online Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:05

MP Marge By mě zajímalo, jestli to říkala i v šestinedělí

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:08

Pinot Noir mám kamarádku, která rodila císařem a nekojila a její mateřská byla opravdu dovolená, od začátku do konce. holčička hrozně hodná, spala nebo si hrála, maximálně spokojená v kočárku a celý dny strávily na výletech a vycházkách. 

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:09

MP Marge

Navic ty kvuli sve praci musis asi umet zvladat krizove situace:-D. Uz se vidim, jak mi nejaky problemovy klient vola v 5 rano a ja se snazim udrzet klid:-D:-DHahahaha

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:21
Reakce na Garfie:

MP Marge Taky záleží, jak se k tomu staví přítel. 

​No, to je vubec kapitola sama pro sebe! Pritel se k tomu stavi tak, ze kdyby to bylo na nem, tak uz mame nejmin tri... Jenze pochybuju, ze z tech spravnych duvodu, a hlavne ma ted dost starosti sam se sebou, teprve se uci zit se svou diagnozou, zada o invalidni duchod - jako fakt mi neprijde, ze by byl pripravenej na otcovstvi

Mne taky docela desi, ze jsem za ta leta potkala pomerne dost zen na obou kontinentech (vcetne vlastni pratety), ktere se jevily jako spokojene, ba i oddane matky, ale po vypiti lahvinky ci dvou se mi priznaly, ze toho v podstate lituji, a ze kdyby se mohly vratit v case, tak uz by do toho nesly. Vis, jak mam ten ksicht, ze mi kazdej vsechno rekne!? No. Vzpominam si, ze me sokovalo, ze do vetsiny tech zminenych bych to byvala vubec nerekla...

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:23
Reakce na Zina:

Akorát jestli chceš vlastního potomka, tak bych možná tu uvažovací fázi trochu zkrátila, ony některý ty možnosti nejsou otevřený donekonečna a každej rok je znát.

​No to bych rekla - prechod uz pomalu na krku

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:27
Reakce na slniecko:

MP Marge to s tými menami mi pripomenulo, ako som včera narazila v kalendári na meno "Honór", pravdepodobne z francúzskeho "Honoré" - nechápem tento sklon slovenských matrikárov a jazykovedcov všeto skúšať poslovenčovať ....a strávila som plodnú časť popoludnia predstavujúc si situácie ako "Honór, vráť tú lopatku!", "Honór, okamžite zlez z toho stromu", "Honór, ako si sa dokázal upatlať čokoládovým pudingom na chrbte?" a podobne .

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:28

MP Marge Lidi, kdyz se opijou, tak se hrozne sebelitujou, to neni vypovidajici;-). 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:29
Reakce na Pinot Noir:

MP Marge By mě zajímalo, jestli to říkala i v šestinedělí

​Zeptam se!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:30
Reakce na Karja:

MP Marge

Navic ty kvuli sve praci musis asi umet zvladat krizove situace:-D. Uz se vidim, jak mi nejaky problemovy klient vola v 5 rano a ja se snazim udrzet klid:-D:-DHahahaha

​No jenze prave proto me to potom nebavi zvladat doma

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:32

A abych sem, krome premitani o pripadnem materstvi, zapadla jeste lip, tak jsem vcera koupila v Aldi rimsky salat - a pred chvilkou jsem ho otevrela a vyletl z nej mol

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:32

MP Marge Tak bys mohla delat treba nejakou porozvodovou psycholozku nebo psycholozku tricatniku hledajici smysl zivota ci sami sebe. Neco min narocnyho:-D

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:33

Karja Ale kus!!! To bych potrebovala do mesice psychologa sama

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:35

Pinot Noir ja mela obe sestinedeli v pohode. Jako byla jsem trochu nestastna z toho, ze mi neslo u prvniho kojeni, ale jinak se nic hrozneho nedelo. Pro me bylo narocne obdobi, kdyz syn zacal v 9 mesicich chodit, to jsem byla v hroznem stresu. Stesti, ze dcera byla ve svych 4 letech hodna a spolupracujici, jinak bych se fakt zcvokla. 

Jinak ja na materskou vzpominam jako na hezkou a klidnou dobu, uzila jsem si to, ale je pravda, ze jak deti rostou, je to lepsi a lepsi. 

Online Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:45

Lamicka Mně to poprvé připadalo jako peklo na zemi. Teď podruhé si říkám, co jsem vlastně dělala, že jsem nic nestíhala, protože nemít toho staršího, tak se normálně nudím

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 07. července 2019 16:53

Pinot Noir mne hlavne prislo s druhym vsechno snazsi. Uz vis, jak dite vzit, jak oblekat...  ale zase mi prislo, ze to nejak rychleji uteklo.