Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44708 příspěvků moje polička 04. července 2019 17:11

Já mám takovej debilni pocit, včera jsem udělala docela botu při řízení a furt na to myslím, co jsem měla udělat líp a jak, dneska mi spadla dcera při lezení z postele a dost si nabila. Tak mam celkově takovej pocit, že jsem debil a trochu neschopná a není to vůbec příjemné tedy.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. července 2019 17:12
Reakce na Karja:

MP Marge To dela hodne obleceni!!!;-)))

Mne se takhle jednou podarilo zeptat kolegyne na jeji deti, do jake chodi tridy!!! Protoze mi jeden kolega vic nez jednou rikal, ze deti ma uz velke, ale on si to popletl s nekym jinym a proste omyl. Takze ve vysledku jsem se zeptala, bezdetne, singl holky, ktera byla z toho stavu jak se pak ukazalo ocividne nestastna a jeste ji pripsala desetilete fakany. Mrzelo me to dost. Ale uz dite ma a super mladeho borce k tomu, urcite karma za me blbe kecy;-))))

​No vidis, takze jsi ji vlastne pomohla!? 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. července 2019 17:13

Karja Nejsi, to se muze stat kazdemu

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 04. července 2019 17:15

MP Marge ale zas kdyz ti to fakt vadi, tak s tim neco udelas, ze dne na den to asi uplne nebude, ale myslim, ze nuc tragickeho to u tebe taky neni... nejhorsi je takova ta rezignace, kdy clovek sice vi, ale je mu to vicemene fuk.... takze na kecy druhych kasli, vypovida to o nich, a zarid se, jak to citis ty...

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. července 2019 17:16

Koukam, ze jsem to tady zase pekne zaplevelila

Omlouvam se, a jdu se presunout do cviciciho vlakna, budu to ted potrebovat jako sul

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. července 2019 17:25

Akorat takovou perlicku na zaver: Kdyz jsem to doma vypravela priteli, tak ten rekl, ze tenhle typ mladych dam moc dobre zna, neb s takovymi vyrustal (zijeme v nizkoprijmove, prevazne afro-americke ctvrti, takze je tady "doma"), a ze to z jeji strany rozhodne byla urazka a hlavne pokus mi podkopat sebevedomi ve snaze znicit "konkurenci"! A ze pry to mam brat jako poklonu, ze mistni mlade damy, o polovinu mladsi nez ja, me stale berou jako hrozbu

Takze i takto optimisticky lze na situaci pohlizet

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. července 2019 17:27
Reakce na nolita:

MP Marge ale zas kdyz ti to fakt vadi, tak s tim neco udelas, ze dne na den to asi uplne nebude, ale myslim, ze nuc tragickeho to u tebe taky neni... 

​Hele, nechtej abych si to bricho vyfotila!!! Mne prijde tragicke az az

A jasne, ze udelam!!!

Offline Maureen
příspěvků moje polička 04. července 2019 18:31

MP Marge a tak jo,no...možná měla pravdu,ale to jí pořád nedává právo takhle mluvit...a tvůj přítel je milej,že ti to takhle vysvětlil a pocit,ze jsi konkurence pro mladší je

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 04. července 2019 18:48

Maureen Tak ja bych se taky nikoho takhle neptala, to vis - prave proto, ze clovek nikdy nevi. Mam kamaradku, ktera je fakt obezni, prestoze denne cvici a ji super-zdrave, ale bohuzel musi brat spoustu leku (psychofarmaka jako muj pritel, plus nejake dalsi dryjaky na chronicke migreny) a at dela co dela, zhubnout proste nemuze. Je z toho dost nestastna, no a jednou v samosce potkala nejakou byvalou spoluzacku, ktera se ji vyznamne zadivala na bricho a zacala gratulovat, a dost ji to tenkrat vzalo, probrecela cely vikend a byla z toho hodne dlouho spatna. On je to asi blbej pocit, kdyz clovek chce but stihlej a ve forme, a neni linej pro to neco udelat, ale nedari se kvuli nemoci... 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 04. července 2019 22:48

MP Marge to je blbý,to je mi kamarádky líto...chápu,ze ji to vzalo...ale občas člověk něco plácne-a bez zlého úmyslu-....např.já tento týden ve snaze a dobré víře povzbudit pacienta......vypadlo z něho,ze mu před měsícem zemřela manželka....bych se nejraději viděla v pr...ale je to trošku delší story,nebyla jsem netaktní,ale stejně na to myslím...

Offline Karja
44708 příspěvků moje polička 04. července 2019 22:56
Reakce na MP Marge:

​No vidis, takze jsi ji vlastne pomohla!? 

​Jo, po ctyricitce ma mimino, fesaka mladeho hrozne fajn chlapa s kterym cestuje, nove bydleni, ted planuji, kam vyvezou to mimino, ktery urcite bude uplne zlaty. No kdo si pocka, ten se docka, mam z ni radost, je to super holka!

S tou tvou kamaradkou je to smutny, ani se nedivim, ze z toho plakala!

Offline Karja
44708 příspěvků moje polička 04. července 2019 22:59

MP Marge Jo a moje segra je dlouho v modu ,,mela bych zhubnout ale nechce se mi,, a ted prisla nejaka sklesla, ze uz je potreba s tim neco delat. Pry sla po zahrade materske skolky, a nejakej chlapecek smerem k ni zakricel ,,pozoor, jde dinosaurus, strilejte,,:-D

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 04. července 2019 23:21

Karja To je super!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 05. července 2019 00:20
Reakce na Maureen:

MP Marge to je blbý,to je mi kamarádky líto...chápu,ze ji to vzalo...ale občas člověk něco plácne-a bez zlého úmyslu-....např.já tento týden ve snaze a dobré víře povzbudit pacienta......vypadlo z něho,ze mu před měsícem zemřela manželka....bych se nejraději viděla v pr...ale je to trošku delší story,nebyla jsem netaktní,ale stejně na to myslím...

​To znam, tyhle situace... Clovek to samozrejme nemysli zle, ale stejne by se nejradsi nevidel...

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 05. července 2019 00:21
Reakce na Karja:

MP Marge Jo a moje segra je dlouho v modu ,,mela bych zhubnout ale nechce se mi,, a ted prisla nejaka sklesla, ze uz je potreba s tim neco delat. Pry sla po zahrade materske skolky, a nejakej chlapecek smerem k ni zakricel ,,pozoor, jde dinosaurus, strilejte,,:-D

​Pardon, ale...

Tak to je jeste horsi nez prosty dotaz na pripadne tehotenstvi! Hned se citim lip

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 05. července 2019 00:26
Reakce na Karja:

​Jo, po ctyricitce ma mimino

​Hele, a to otehotnela prirozene, nebo tomu necim pomohli?

Mne to ted zacalo zajimat, protoze jsem si vzdycky myslela, ze doktori se vetsinou na ctyricetilete prvorodicky dost mraci, jakoze ta rizika. Ale mne muj gynekolog porad hecuje, ze kdybych do toho jeste chtela jit, tak ze neni pozde (je mi dvaactyricet)

Offline Karja
44708 příspěvků moje polička 05. července 2019 06:36

MP Marge Prirozene a docela za chvili. Jako ja jim to nestopovala, ale dyl jak dva roky spolu nechodili, takze tak nejak to tusim z toho, ze asi na prvnim rande na to nehupsli. Jako doktori se treba divaj divne, ale pro ne je to ,,asi prace navic,,, vic rizik atd atd, ale urcite to neni to ve stylu: to je blby tele, proc se na to nevykaslala:-D

No dinosaurus je bozi, ona rikala, ze mela jeste takovej ten blbej den, kdy si clovek pripada blbe oblecenej a osklivej, jeste ji takhle sejmou:-D

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 05. července 2019 07:59

S tema gratulacema tehotnym- mam dojem, ze se  v tehle fazi jeste gratulovat nema/nemusi? Jako aby se to nezakriklo? U nas v rodine to tak je, ale koukam,ze jsme asi mimo:)

Ja takhle potkavala pravidelne v metru znamou, mela trochu bricho, ale takove to ne uplne jednoznacne. tak jsem furt spekulovala jak to teda je, jestli se ve 40 rozhodla mit jeste jedno dite,nebo jestli jen pribrala.Potkavala jsem ji jeste 3/4 roku, bricho jak balon, ale porad nic nerikala, tak jsem taky nic nerikala a bylo to cely dost divny, si rikam, ze gratulace by snad byla lepsi:)

Offline Karja
44708 příspěvků moje polička 05. července 2019 08:07

Gatita Nevim, mozna je lepsi se nejak zeptat, zda necekaji rodinu a pripadne se vymluvit na obleceni ci na hodne tehotnych v okoli, tak ses z toho uz zmatena:-D. Proste udelat ze sebe tele:-D

Ja takhle sejmula jednu znamou, je to mamky kolegyne a byla se mnou v cekarne u praktika a po klasickejch vypraveckach, jak se vsude dlouho ceka a radej ty nemoce ji rikam, ty ses taky poradne nemocna vid, vypadas desne. A ona mi rika ,,ne, ja jdu na ockovani, byla jsem na kosmetice,,. No chytla jsem ji za ruku a rekla uprimne promin...

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. července 2019 14:51

Moje dilema kam vyrazit na nejaky pekny prodlouzeny vikend se vyresilo pri vystupovani z vlaku - misto letenky si jdu koupit novej displej

Jsem na sebe tak nasrana