Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 17:09

MP Marge Jako je to těžký, ale o 20 mladší, afroamerican, jeste psych. diagnoza ... je to blby to rict, ale to by asi vystrasilo lecjakyho rodice. Svet bez predsudku by byl fajn, ale je to proste utopie. K tatinkovi bych byla shovivava a postezovala si holt tady

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 17:54

Uz 3/4 hodiny cekam frontu na Czeckpointu, mam jeden pospis a potrebuji ten papir poslat. Jsem si myslela, ze budu brzo doma

Celou dobu je tam jeden par s asi 50 podpisy k overeni a pak.vytvoreni jakehosi overeni identity, kvuli ktere porad kamsi telefonuji. Na mnou uz cekaji dalsi 2 lidi

Uz to vypadalo na konec a nasli jeste dopis, ktery potrebuji vyzvednout.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 19:09

Já si stěžuju, že dcera si stěžuje na bolest v plíci po závodě na táboře. Následek  zápalu plic.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 19:30
Reakce na MP Meri:

MP Marge Jako je to těžký, ale o 20 mladší, afroamerican, jeste psych. diagnoza ... je to blby to rict, to by asi vystrasilo lecjakyho rodice. Svet bez predsudku by byl fajn, ale je to proste utopie. K tatinkovi bych byla shovivava a postezovala si holt tady

​zcela souhlasim

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 21:36
Reakce na MP Marge:

Vi, ze ma pritel diagnostikovanou schizofrenii, a ze se leci a priznaky jsou pod kontrolou. Nic vic. 

​Hele, bez ohledu na věkovej rozdíl by tohle stačilo k vyděšení 90% rodičů, a můžeš jim stokrát opakovat že "pod kontrolou"... každej rodič chce pro svoje dítě to nejlepší (samozřejmě, ze subjektivního hlediska!), to jest pro dceru partnera v nejlepších letech, zdravýho a místo léčení spíš pracujícího na nějaký slušný kariéře. Tak to prostě je.

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 21:42

barbucha MP Meridobre jste to shrnuly

... 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 22:05
Reakce na barbucha:

​Hele, bez ohledu na věkovej rozdíl by tohle stačilo k vyděšení 90% rodičů, a můžeš jim stokrát opakovat že "pod kontrolou"... každej rodič chce pro svoje dítě to nejlepší (samozřejmě, ze subjektivního hlediska!), to jest pro dceru partnera v nejlepších letech, zdravýho a místo léčení spíš pracujícího na nějaký slušný kariéře. Tak to prostě je.

​Ale ja se nehadam. Ja si jen myslim, ze po urcite dobe by si to milujici rodic mohl bud zacit nechavat pro sebe, nebo si to resit jinde. Protoze proc to mam poslouchat porad dokola, ze jo! Tim dosahne jedine toho, ze se mi do tech hovoru nebude chtit...

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 22:25

MP Marge 

No jo, člověka to votráví, to je jasný. Nakonec asi oba zúčastněný... jeden nechce slyšet kritiku, druhej zas má pocit marnosti. Tak třeba si taťka najde nějaký fórum taky, a bude klid Ale stejně bych řekla, že to myslí dobře a nechce tě štvát - prostě je přesvědčenej, že máš na víc

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 22:27

barbucha ono to tak je, ale kdyz to rodic jednou dvakrat s ditetem probere a zjisti, ze dite nehodla ustoupit z pozic a je relativne spokojene, nemusel by to omilat pri kazdem druhem hovoru. A mel by na rovinu rict vadi mi to a to a nemaskovat to kecama o spolecenske nevhodnosti, to je jak z 19.stoleti. A pak by tu rodic mel pro to dite byt, az si tu hubu nabije, aby melo kde hlavu slozit a postezovat si. A BEZ VYCITEK a bez Ja jsem ti to hned rikal.

Offline Potrefenáhusa
38860 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 22:29

Kokoska no ale to je na metál, takovejhle rodič!!!

(já teda takovyho taky nemám)

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 22:39

Potrefenáhusa ja sama nevim, jestli bych to vzdycka zvladla, ale protoze moje mati je neco podobnyho jako zde probirany tatik, moc se snazim to svym detem nedelat. Zatim teda neslo o zasadni otazky, ale spis se snazim chvalit, co se mi libi, nez kritizovat to, co ja bych treba udelala jinak.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 22:44

Potrefenáhusa Kokoska 

Jo fakt, to je ideál... ale rodiče jsou taky jen lidi

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 22:46

Tak to my to s rodici versus nasimi partnery mame tak, ze nasi rikaj, ze se na nas stejne vys.... teda jako vykaslou. Nerikaj to tak casto primo nam, ale clovek to zaslechne, jak to rikaj treba o tom druhym sourozenci ze, tak si to proste prebere...Proste my jsme tak desny, ze s nama nikdo dobrej prece nevydrzi!:-D A obcas jako premitaj, jak kdo bude bydlet, proste jsou o krok vpred:-D:-D

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 22:57

barbucha no vzdyt pisu, ze si sebou nejsem uplne jista

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 23:09

MP Marge Mě ten tvůj táta pěkně vytáčí. Je dost starej na to, aby věděl, že každej hezkej čas v životě se počítá. Jakýkoliv vztahování problému na sebe je mimo. Teď je moje dcera šťastná, tak jí to ze srdce přeju.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 23:12

Kokoska tak pockej v tomto pripade to ale vytahla Marge, kdyz jako prvni poslala tu fotku. Pokud nechci, aby mi mama kecala do, cojavim, nakupu gauce, tak to s ni predevsim sama aktivne neresim, maximalne oznamim vysledek a ani to neni nakonec nutne. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 01:52

continuity Jenze kdyz mas hlavne praci (predpokladam, ze tam je nejaka mlcenlivost), partnera a psa a mozna jeden dalsi konicek, tak nemluvit vubec o partnerovi je dost slozity (existenci meho manzela rodina ignorovala tri roky tak uspesne, ze mi "nenapadne" dohazovali jiny, potencialne "lepsi" partnery). Tim spis, kdyz spolu mluvi dvakrat tydne. Ja spis tak jednou, dvakrat do mesice.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 03:30
Reakce na Solathis:

continuity Jenze kdyz mas hlavne praci (predpokladam, ze tam je nejaka mlcenlivost), partnera a psa a mozna jeden dalsi konicek, tak nemluvit vubec o partnerovi je dost slozity (existenci meho manzela rodina ignorovala tri roky tak uspesne, ze mi "nenapadne" dohazovali jiny, potencialne "lepsi" partnery). 

​No nazdar!!! To je taky sila... Nakonec se tatinkovi jeste omluvim, ze nezachazi do extremu

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 03:31

continuity Tak on s tim tatinek prudi uz nejakou dobu, a ta fotka, no to jsem si naivne myslela, ze kdyz uvidi, jak jsem stastna a vesela, tak ze se treba trochu uklidni. Ocividne to nezabralo 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 03:32
Reakce na 999:

MP Marge Mě ten tvůj táta pěkně vytáčí. Je dost starej na to, aby věděl, že každej hezkej čas v životě se počítá. Jakýkoliv vztahování problému na sebe je mimo. Teď je moje dcera šťastná, tak jí to ze srdce přeju.

​No jo, to vis, kdyz je dcera stastna spolecensky nevhodne...