MP Meri V pohodě. Stejně všechno co uděláš, bude špatně... ![]()
Stěžovací vlákno
Samantha to si nemyslim
jen by to někdy chtělo špetku empatie (z obou stran)
Potrefenáhusa Jo, diky nejmladsimu se to podarilo nejakym zpusobem letos na konci zimy urovnat. Oni na tom uz pak meli zajem i rodice, hlavne tata, protoze pochopil, jak moc na me mama tlaci a ja se u nich po vanocich uplne sesypala (behem dalsi hadky s mamou) a priznala, ze se k nim bojim jezdit a ze uz rok chodim na terapii. Jakakoliv komunikace me fakt stala hroznou hromadu sebezapreni. Ted uz je to lepsi, ale napravi se to mozna jednou nekdy. Jako ano, kdyby bylo uplne nejhur, tak u nich bydlet muzem (ve vlastnim tedy, pozemek je obri a cast nam -mozna- daji), ale ja jsem rada, ze nejsem pod dohledem/drobnohledem.
A obavam se, ze ten vekovej rozdil, kdy je zenska vyrazne starsi, je proste pro vetsinu spolecnosti porad nestravitelnej, buhvi proc.
Tohle mi taky leze na nervy, je to prostě nepěknej dvojí metr... kdy chlap v opačný situaci je machr jemuž lze jen závidět, ale ženská akorát tak nadržená stařena ![]()
Dyk ani ty prvotní, zásadní biologický důvody už dneska neplatěj - dřív se vyhledávaly (byť třeba nevědomě páč chlapi uvažujou na úrovni zvířat
) mladý holky kvůli plodnosti, ale v době, kdy můžeš mít děti hluboko po čtyřicítce, navíc s plodností má dnes problémy takovejch chlapů, a mladejch... je to prostě vyslovenej přežitek.
Ale tak dalece tvůj otec asi neuvažuje - jak trefně popsala jinx , je to jen brblání ![]()
Samantha to si nemyslim
jen by to někdy chtělo špetku empatie (z obou stran)
No nekecej, fakt? ![]()
Samantha nekecam, fakt
barbucha Já teda i jako well known liberál vidim velkej rozdíl mezi starym chlapem a mladou ženskou a opačnym případem, to první si umim představit bez jakýkoli psychický, existenční a existenciální zátěže, to druhý ne, tam prostě vždy! vidim Elektřin komplex, přenesený mateřský pudy, sociální důvody, psychický anomálie...řikam, samotný mi to zní blbě, ale nevoprostim se.
já mám takový soukromý názor, který bude někomu nepochybně připadat směšný, že v tomhle hrají roli i nějaké ty lidské pudy, o kterých si myslíme, že je dávno nemáme.
starý chlap s mladou ženskou totiž může (pokud by chtěl) mít děti, protože ta mladá žena je v tom nejvíc plodném věku. mladý muž s výrazně starší (teď myslím fakt tak 20 let) ženou děti nemívá, protože v tom případě je jí většinou přes 40 a je již na hranici nebo za hranicí porodnosti. prostě to jde proti rozmnožovacímu pudu, a proto to podle toho mého soukromého názoru je lidem podvědomě tak proti srsti, aniž by kolikrát věděli proč.
že je to příroda, že holt samec si může vybírat samice libovolného věku, aniž by se tomu okolí zásadně divilo.
Jiná Realita zcela logicky, tak to samozrejme je
Jiná Realita Jo, tak nějak to nejspíš bude.
Akorát mě to teda trochu vadí. Když má kamarád novou přítelkyni o deset let starší, nikdo ani necek. Když já byla s o deset let mladším přítelem, všichni se ujišťovali jestli to jako vim... I já sama sebe zkoumala, jestli nemám Elektřin komplex. Vyhodnotila jsem že ne :-)
Hele já zas když vidim výrazně staršího chlapa s lolitkou, vidim pedofila (v lepším případě hebefila) ![]()
Ale přece doba výrazně pokročila, se vší lékařskou péčí a snahou. Právě že dneska může mít děti i stařena nad hrobem
to jest už dávno neplatí, že samice je plodná nanejvejš do dvacítky!
A že dnešní mládenci mají spermie napůl mrtvý (a je pořád hůř a hůř), je smutnej fakt...
Jiná Realita zrovna nedavno jsem cetla, ze toto reseni veku a starsi zena a mladsi chlap ne, maji jenom lidi. Treba samci od opic ( ted si nechci vymyslet jestli to byli orangutani nebo simpanzi) to maji presne obracene. Pro samce je atraktivni co nejvyse postavena samica v tlupe a ta byva logicky spis starsi.
Podstatne je jedine, aby byla plodna. Co zas oni spolehlive poznaji.
barbucha 50letej chlap a 30leta zenska - nepozastavim se, obracene - proste divny
Co to máte furt s tim Elektřiným komplexem, dyk to je přece přesnej opak toho co popisujete (ergo sedí naopak na mladý holky, vyhledávající dědky!) ![]()
Jo kdybyste myslely Oidipův, tak by to na vztah starý tetiny s mladým kolouškem sedělo líp! Doštudovat řecký pověsti, pronto! ![]()
Mutziputzi To bych do tebe neřekla :-).
barbucha Ajonojo... sakryš, jsem to ale. Neomlouvá mě, že jsem to převzala od Mutzi? Asi ne, co.. :-) tak já jdu študovat. A dík.
barbucha sem samozrejme hledajic tu deviaci na strane tetiny sklouzla k female modelu, blbe teda, to taky vim...beham na pase, to by mohlo vomlouvat me
999 Rikam no, taky mi to zni blbe, ale mam to tak![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.